Режимите на Ипократис II

• 73 821
  • 504
  •   1
Отговори
# 285
Аз имам преди, но за след е рано. Кат сваля 10 кила тогава  Mr. Green

# 286
  • here, there, everywhere
Браво Горгона Медуза! Още веднъж поздравления. Може ли да споделиш какъв ти е резултатът и за колко дни?

# 287
Аз имам преди, но за след е рано. Кат сваля 10 кила тогава  Mr. Green
Защ не слжите по една лентичка в профила,за да ви следим ?

# 288
Не мога да се пречупя да туря лентичка. Принципно нямам нищо против, ама целио фором да мъ гледа - не мога  Mr. Green

# 289
Не мога да се пречупя да туря лентичка. Принципно нямам нищо против, ама целио фором да мъ гледа - не мога  Mr. Green
На мен ми е голям стимул,колкото до форума-половината са ме виждали кава съм ФИНА ,та хич и не ми пука. Sunglasses

# 290
Здравейте!
Поздравления за свалените килограми,момичета!  bouquet
Много ви се радвам!
Допреди малко правих гимнастиката на Синди,сега докато четох хапна и една ябълка.
Тарталета не се отчайвай,аз като гледам за 12 дни май само 3 кг ще сваля,но мисля да карам още няколко седмици по режима на Непукистка,а след това ще му мисля.
Setony,съжалявам че ни напускаш. Cry

# 291
Здравейте момичета,

Лелеее колко много сте изписали... днес ми е денят потоп и вечерта имам гости...вчера докато правех картофената салата...колко пъти я опитвах не е истина... направо ужас...но кантара пак си остана на 50. И днес реших да обядвам със салата със сирене..понеже вечерта ще е потопа. Вчера пак бях на аеробика Fit Ball с едни топки ужас докато свикна...а така ме мързешеее... и не ми се ходеше но не и не отидох поне 2 пъти на седмица ще ходя ще пробвам ако мога и в неделя да ходя.....

# 292
  • Sofia
Браво Горгона Медуза! Още веднъж поздравления. Може ли да споделиш какъв ти е резултатът и за колко дни?
1кг за 5 дена. Остават ми още 4 кг

# 293
И аз досега правих гимнастика,а моя син ме изкушава с един шоколад..ужас..И аз довечера ще имам гости,но ще правя рибка и салатка,за да не се изкушавам допълнително.Отивам под душа.

# 294
И аз досега правих гимнастика,а моя син ме изкушава с един шоколад..ужас..И аз довечера ще имам гости,но ще правя рибка и салатка,за да не се изкушавам допълнително.Отивам под душа.

Ох това децата са страшна работа.... малкият ми обожава да ме храни... чуди се какво да ми сложи в устата....  А как успявате във вас да тренирате не знам!! Аз колкото и пъти да се опитам в нас не става...веднага ме домързява....Браво на вас!!

Относно потопа ми днес ....хапнах салатка със сирене -  само с микси макс прегрешавам... но вечерта ще е потопа....,въпреки,че ще се опитам да съм умерена

# 295
  • Sofia
Аз не тренирам, но много обичам да ходя пеш. Като кобила съм

# 296
А как успявате във вас да тренирате не знам!! Аз колкото и пъти да се опитам в нас не става...веднага ме домързява....Браво на вас!!

Относно потопа ми днес ....хапнах салатка със сирене -  само с микси макс прегрешавам... но вечерта ще е потопа....,въпреки,че ще се опитам да съм умерена

Ами мен ми е по-трудно да се занеса до фитнеса,голям мързел,голямо чудо.Иначе обичам на пътеката да хдя,какт и на крос-тренажора.Оносно потопа ти...ми какво да кажа,...засрамих се...Ти направо имаш желязна воля.Аз в дена на потопа запчвам с палачинки или баница и завършвам с торта. Оффф,пуста лакомия.Ама я боря...И сега да се оплача та да ми се поскарате...Днес огладнях мног бързо,след като за закуска имах само 2 плода/а от тях ми стърже мног стомаха/ и огладнях бързо.Ядох на 3 часа,салата и сирене.Ама после такаааа ми се прияде нещо...сладко,солено...И хапнах малко мюсли..Стана егати кашата,а днес съм при Ипо на контрола..ГолЕма съм оФцЪ...

# 297
  • here, there, everywhere
И аз много обичам да ходя пеша и при първа възможност го правя.
За фитнес обаче съм много трудна. Като отида там ползвам предимно пътечка и велоергометъра. На кростренажора повече от 5 минутки не издържам.

# 298
  • Mediterraneo
Велоергометъра вкъщи вече си изби парите  Mr. Green Не съм пропускала ден за двете седмици, откогато го имам, да навъртя поне 30 км. Отделно скачам тае- бо, някаква кратка програма  Crazy Правя и коремни преси. Но не обичам да вървя пеша  Crossing Arms Е, напоследък го правя заради диетата, но това ще е докато не си взема книжката другата седмица  Joy

# 299
ДесиХ2, не бой се. И аз като теб. Утре ми е потопа. От два дена си правя меню
Закуска - пържени филийки с мед и голяма чаша прясно мляко с нескафе
Обяд - МакДоналдс или Китайско
Следобед - Кафе с торта
Вечеря - Пица с бира
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Колкото и изчервяващи емотикона да сложа, все ще е малко. Sad Ако милата ми майчица можеше да ме види от някъде, направо щеше да припадне. А бях злоядо и кльощаво дете и също такава тинейджърка Close

Общи условия

Активация на акаунт