Режимите на Ипократис II

• 73 812
  • 504
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета,

аз съм след потопа и направо ще се гръмна.... толкова ми е тежко.....че не мога да се оплаквам...днес ще го карам доста диетично... не искам храна да видя...добре,че съм на работа

Аз си поставих една малка цел днес. Имам едни любими дънки от времето преди да родя, когато бях 48-49 килограма. Те са много стари и изтъркани, но по някаква сантиментална причина не съм ги изхвърлила. Днес ги изрових и се опитах да се напъхам в тях. Преди да започна диетата въобще не можех да ги вдигна догоре дори... Embarassed
Днес ги вдигнах, но не успях да ги закопчея. Целта е да вляза отново в тях свободно. Висока летва съм си поставила, но защо пък не Crossing Arms

Точно така... много е важно да имаш определени панталони в които да влезнеш и те да са ти цел... аз правя същото... всъшност влезнах в тях, но... малко ме стягат особено днес

Така потопа може да е 14тия ден демек 1ви ден , 2ри - 3ти , 4ти , 5ти 6ти ..после пак 1,2,3,4,5,6, и потоп... може и ако почнете в понеделник 1вата неделя да повторите някой ден от диетата и на 2рата седмица в неделя да е потопа..
Joy Joy JoyЕй, чак толкова хубаво нещо ли е предложението за брак! Разрешението е лично от Ипократис, аз като ви казвам, че е готин! То не, че някой е казал друго де!

Joy Joy да готин е и млад... ама май беше женен... не че ние не сме  Joy Joy а брака е...  Joy Joy много хубаво

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 08:13 от Aia

# 331
Мимоза Глухарчева  добро утро и на теб...

Хубав ден днес.... и браво за успехите  bouquet

# 332
  • Sofia
Обърканата вечеря даде резултата и върху кантара - 500гр +  Sad

# 333
  • в резерват
Вчера дезертирах малко от режима. Наложи ми се да пътувам. Обаче по навик гледах да хапна по нещо малко, близо до разрешеното. Довечера пак ще пътувам, така че от понеделник започвам супер сериозно.
Искам да кажа, че наистина се създава подсъзнателен навик да се храним в определено време и по-малко.
Желая ви един прекрасен ден. Hug

Водата нали не я забравяте?

# 334
  • София
Добро утро!
Бясна съм- за 5 дена не съм мръднала грам newsm45 ! И понеже днес, по чрезвичайни обстоятелства, ще бъде свободният ми ден, няма какво да ме спре! Ще изям всичко, което ми се яде, дано го раздвижа този метаболизъм Mr. Green. Аз съм от стриктна, по-стриктна, пия вода както никога досега и накрая- нищо. #2gunfire При мен мотивацията се засилва с резултатите, но този път няма да се откажа! Обещавам най-тържествено пред всички вас, че ще видя 5-ица на кантара, каквото и да ми струва това!  Hands Thumbsup! И колкото и време да продължи!
Моля ви, похвалете се с минуси! Мимоза Глухарчева, браво на теб!
Горгона, и ти ли? Ай, стига бе, едно объркано меню и все пак режимно?!
Нещо днес е сбъркан ден за мерене, явно.
Aia, не се мериш след потопа, нали? То при тебе какво ли да покаже+-200гр. Laughing
Не си мисли, че не гледам сериозно на твоето отслабване, напротив, поздравявам те за стремежа ти за перфектност,ама понеже си едни килограми, дето аз няма да ги стигна и ми е смешно  bouquet
Даниелка, хубав ден и на теб!
На всички пожелавам един много слънчев и приятен ден!

# 335
Обърканата вечеря даде резултата и върху кантара - 500гр +  Sad

Спокойноооо не може от това да даде 500 гр.+.... просто си задържала вода... а и това е лошото на меренето всеки ден.... затова Ипо казва да се мериме на 1-2 седмици (не че и аз не правя същото като теб де.... )

Карол  аз не смея и да си помисля да се премеря поне до понеделник.....защотоооооооо май +2 кг ще съм. А ти ходеше ли при Ипо??? дали не трябва да смениш диетката??? Не се отчайвай а продължавай успех ще има.... дали някъде не бъркаш да не хапваш или пиеш нещо което не трябва(Като моите бонбони или мляко с какао)

Диетичен ден

# 336
Добро утро и от мен!
Днес е 13-я ден и резултата е -3кг. Мислех утре да ми е потопа,но днес ще пътуваме и май ще разменя дните.
Карол,не се отчайвай,резултати ще има.
Лек и диетичен ден!  bouquet

# 337
  • София
При Ипо съм в петък, на 08. Всичко ми е абсолютно по режима, без отклонения. Е, две вечери по 50гр. Бейлис Embarassed, ама то, таковата, аз не съм такава, нали знаете, ама тя Deina Outta Joint!
Dess76, къде се губиш? Добър резултат Peace !Приятен път!Не се отчайвам, утре продължавам с пълен напред, само ме е яд, защото съм много дисциплинирана, пък badscale.

# 338
  • Sofia
Карол, според мен имаш нужда от смяна на режима  Thinking

# 339
  • София
Карол, според мен имаш нужда от смяна на режима  Thinking
Не знам, сигурно. Но до петък ще си карам по този, после ще видим. И тъй като днес ще ям повечко, сега отивам да се потрудя малко с едно филмче на  newsm39.

# 340
  • Sofia
Аз трябва да си махна лентичката, защото пропуших  вчера Hug

# 341
Карол ти си направо пример за всички.... продължавай все така... аз в нас грам не мога да тренирам. Браво на теб  newsm10 newsm51 smile3525 днес ми е толкова тежко, че ям насила направо ще ....... Утре отивам и аз  newsm44 newsm44 да по спортувам, че днес работим... и не става.....

# 342
Карол, благодаря!  bouquet
А иначе съм тук, досега гласих багажа, а тия дни се бях хванала да набирам дипломната си работа и все не ми остава време да се включа активно,но пък ви чета редовно и положителната ви нагласа ми действа много добре.
Днес ще си пропусна гимнастиката,но ако имам възможност слетобяд ще отида на фитнес,тъй като смятам да пропусна басейна.

# 343
  • Mediterraneo
Момичета, с две ръце ви препоръчвам това- http://www.mininova.org/tor/245591 Изтеглете торента и спортувайте вкъщи. Програмата не е много трудна, половин час е и е много тонизираща  Peace

Днес ми е потопът. Ама не мога да се насиля да ям тази сутрин. Закусвах с Активиа  Tired А толкова много неща ми се хапват  Crazy

# 344
привет и от мен момичета!
резултата от още 5 дни е -1кг (точно колкото съм отчела на лентичката), т.е. сега съм 61! Карол, специално за теб освен теглилки слагам и мерки Simple Smile талия - 68см (2см надолу от преди 10 дни) и ханш - 96 (поне 5см надолу от началото, защото преди не можех да си влезна в сантиметъра, нали стига до 100 Grinning) за мен талия под 70 си е успех! аз съм с мъжка структура, т.е. права като трупче хуху Simple Smile 65см ще ме направят много щастлива!
мисля другата седмица да почвам и спорта, не мисля че ще падна под 60кг бързо, сега ще има едно задържане.. ама и него ще избутаме!

относно солетите - някои момичета имат солети в диетата си за закуска! имам приятелка, която имаше солети, защото имаше малко бебенце на 5месеца и нямаше възможност да седне да закусва. но, както казах преди, новозапочналите е добре да се придържат към основните храни в началото и с времето да разнообразяват!

бананите СА позволена храна! аз само такива ям Simple Smile

първоначалния потоп е на 13-тия ден. още първия път като ходих при ипо беше четвъртък, той каза и ми прати режима в понеделник, за да го започна във вторник и следващата неделя да ми е свободния ден. за това съм 100% сигурна! но ако сте решили да си правите режима 14 дни и после свободен ден - това си е ваше решение Simple Smile само не забравяйте, че от третата седмица нататък всеки седми ден е свободен! аз лично не се ограничавам какво да ям неделята, гледам само да е по часове, макар че и това понякога не го спазвам. и пак свалям. до сега равносметката е 5кг за 4 седмици. имам още толкова, не мисля че е зле.

ох стига толкова засега.. след малко пак (трябва да закуся че сега ставам). приятен и режимен ден! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт