Една форумска мама си отиде...

• 61 299
  • 596
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
 Flowers Rose Flowers Rose
поклон

# 153
  • Страната на чудесата
Мир и покой на душата и Cry

# 154
# 155
# 156
Почивай в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

# 157
  • София
Ужасна трагедия  Cry
Понякога съдбата е невероятно жестока  Cry
В Неделя се прибирахме от Плевен и видяхме
колата. Корема ми се сви на топка.
Все още си седеше там забита в дървото.
С мъжът ми се питахме дали има жертви и вечерта
чухме в новините.
Дано тези деца да имат шанса да живеят макар и
без мама и се моля операцията на таткото да мине
успешно  Praynig

# 158
# 159
  • София
Добро утро, момичета!

Току що получих ново инфо за дечицата. За съжаление и тримата са с доста фрактури. Мъничкият като че ли най-много е пострадал - счупена раменна кост, рана на челцето, счупено краче на две места, сътресение на мозъка, контузия на гърдичките...Васил пък е с две счупени ръце. Радослав и той е с фрактури. И трите деца са в травматологията на Пирогов.
Следобяд ще купя банани, сокове и някакви други неща и ще отивам с Дива ирландска пешеходка и Велмар. После пак ще пиша.

# 160
# 161
  • Варна
Поредната страшна трагедия.... Мир на праха на жената
Дано таткото се оправи, за да има кой да се грижи за дечицата.  Praynig

# 162
Добро утро, момичета!

Току що получих ново инфо за дечицата. За съжаление и тримата са с доста фрактури. Мъничкият като че ли най-много е пострадал - счупена раменна кост, рана на челцето, счупено краче на две места, сътресение на мозъка, контузия на гърдичките...Васил пък е с две счупени ръце. Радослав и той е с фрактури. И трите деца са в травматологията на Пирогов.
Следобяд ще купя банани, сокове и някакви други неща и ще отивам с Дива ирландска пешеходка и Велмар. После пак ще пиша.
но всичко е лечимо и няма поне при тях нещо да е страйна инвалидност, нали?бабата ли е при тях?
а таткото къде е настанен?
момичета, нека наистина помогнем с каквото можем, поне с парички, ако не с друго

# 163
  • София
Да, бабата е при тях. Таткото е настанен във Военна болница. За съжаление оттам трудно се получава информация, макар да не е невъзможно. Ще видя като отида следобяд в Пирогов ще можем ли да разберем нещо ново.

# 164
  • София
Нана, ще чакам още новини, надявам се състоянието на децата да се подобри бързо. Милите... Когато разбереш от какво най-много имат нужда, пиши, аз съм на линия.

Общи условия

Активация на акаунт