Една форумска мама си отиде...

• 61 259
  • 596
  •   1
Отговори
# 225
Думите са безсилни! Нека почива в мир. Мисля, че може да се съберат пари и да се изпрати един венец от името на форума. В един друг форум бяхме направили така. Близките бяха доста трогнати!
Все пак каквото решите!

Почивай в мир, мила майчице!

# 226
  • Sofia
Влезнах в профила на покойната и ми излиза, че днес е влизала във форума. Всиките и публикации са изтрити. Защо?

# 227
Влезнах в профила на покойната и ми излиза, че днес е влизала във форума. Всиките и публикации са изтрити. Защо?
Обсъдено е няколко страници напред.

# 228
 newsm45 newsm45 newsm45
Толкова тъжна новина.
За това семейство живота никога няма да е същия.
Почивай в мир майче!

# 229
  • Linz
Ще имаме ли информация за състоянието на децата и таткото? А също и за това с какво бихме могли да бъдем полезни на семейството в този тежък момент... Сърцето ми е се свило, само като си помисля, че децата още не съзнават огромната загуба и с каква друга болка ще се сблъскат като се съвземат от физическата Cry

# 230
Боже Cry
Каква трагедия.
Мир на праха й!
Сили за живите!
 Praynig

# 231
# 232
Поклон Cry

# 233
  • Добрич
Почивай в мир, майчице!  Flowers Rose Flowers Rose

# 234
Ще имаме ли информация за състоянието на децата и таткото? А също и за това с какво бихме могли да бъдем полезни на семейството в този тежък момент... Сърцето ми е се свило, само като си помисля, че децата още не съзнават огромната загуба и с каква друга болка ще се сблъскат като се съвземат от физическата Cry

Рени, нана77 писа по-назад,че с Дива ирландска пешеходка и още една мама ще отидат да видят децата в 16 ч. Малко търпение. Сигурна съм, че ще има с какво да се помогне на семейството, но нека им дадем 5 минути да поемат въздух.

# 235
  • Linz
Ок, разбрах, че те ще ходят, но не знаех кога.

# 236
  • София
 newsm45 Flowers Rose Flowers RoseВ Дир-бг има специална тема за нея и всичките и постове и много щастливи моменти запечатани в снимки. Била е Майка в истинския смисъл на думата ,била е Човек,била е... Никога не ми е било толкова мъчно за непознат човек.Милите момчета,много ще им липсва... Дано оздравеят и намерят сили да продължат с таткото. Бог да я прости. Много е жестоко.

# 237
  • В тъмната гора.
И аз чакам новини, много ми е притенено.

# 238
Мир на душата на майчицата   

Flowers Rose    Flowers Rose

# 239
Обсъдено е няколко страници напред.

Само обсъдено и без отговор на въпроса "Защо?".

Общи условия

Активация на акаунт