Една форумска мама си отиде...

• 61 256
  • 596
  •   1
Отговори
# 240
Влезнах в профила на покойната и ми излиза, че днес е влизала във форума. Всиките и публикации са изтрити. Защо?
Обсъдено е няколко страници напред.

Само обсъдено и без отговор на въпроса "Защо?".
Дразня се вече! Crossing Arms Защото жената (Мир на душата и!) е имала регистрация тук отдавна, но не е била активен член на форума. Защото е пишела основно в dir.bg. Защото няма какво да ровите в мислите и като тук никой не я познава, а само ви яде любопитство за подробности около нея. Защото никой не е длъжен да ви дава обяснение кой и защо е влизал от профила и. Защото вече за нея няма значение! Хайде оставете това на мира, че е грозно на фона на всичките останали мили думи на тъга и съпричастност!

# 241
Момичета вече сте видели за инициативата на клуба в ДИР-бг,
Мненията се събират и ще се направи албумче. Искаше ми се да съберем и тукашните и мнения и да ги обединим!
Моля ако чете някой от админите или модераторите особено / силно се надявам да не са изтрити безвъзвратно мненията и! Praynig/ би било доста нелепо наистина така да се заличи всичко написано от тази невероятна майка и жена.
Моля админите да направят селекция на мненията и и да ги обединим с ДИР-ските!
Мисля че това е един жест към децата и, който ще е ценен за тях един ден.
Мир на душата и  Flowers Rose

# 242
Направо не знам какво да напиша. Ужасна трагедия. Стискам палци, останалите членове на семейството да се възтановят и да намерят сили да продължат.

Бащата, не е вече във ВМА. Помолил е да бъде изписан за погребението и да си види децата. След десетина дни, ще се върне отново за да бъде опериран в неврохирургията. Дано туморът да е доброкачествен. Желая му скорошно оздравяване.

# 243
 Praynig моля се за душата и

# 244
  • на правилното място, в точното време
 Flowers Rose
Мразя повода,по който трябва да сложа тази икона  Cry

# 245
Голяма трагедия....Много се разстроих!
Милите дечица...
Мир на душата на тази майчица...

# 246
  • Sofia
Трагедията е огромна.
Цял ден съм като ударена с чук.
Момичето е една от най-старите и активни мами в дир-а. Невероятен човек, от който всички имахме страхотни впечатления.
Поклон пред паметта ти, Хепи мама! И нека Господ закриля семейството ти! Cry
Стискам палци за възстановяване на бащата.

Днес научих печалната вест... дълбоко покрусена съм от случилото се на цялото семейство...  Cry
happy_mama, дано вече си на място, изпълнено с мир, хармония и смисъл  Flowers Rose Flowers Rose
Моля се горещо за възстановяването на таткото и за доброто на децата...  Praynig

# 247
  • UK/София
Дано туморът да е доброкачествен. Желая му скорошно оздравяване.
             Praynig Praynig Praynig

# 248
  • В тъмната гора.
Някакви новини от момичетата, които отидоха до Пирогов!?

# 249
Ужасна трагедия! Да се помолим!  Praynig Praynig Praynig

# 250
  • София
Тук съм момичета. Преди малко влязох...Не можах веднага да седна на компютъра, извинете ме.

Първо за тези, които твърде много ги занимава кой е влизал. Влизал е Тодор - съпругът на Жанет. Той е прочел цялата ни тема, прочел е и Дир-ската.
Отидохме с Дивата ирландска пешеходка - купихме някои неща за дечицата. Качихме се и говорихме с бабата. Не мога да описвам какво е. Плачът на децата, особено на големия, мъничкото пък търсеше отвреме навреме мама Cry Оставихме и парички. На обяд татко им Тодор им е казал, че мама я няма вече.

Погребението ще е в четвъртък от 11 часа на Бакърена фабрика. Първо в ритуалната зала ще има поклонение. Това ни каза свекърва й Радка. Който иска да се поклони пред Жанет може да отиде.

Относно помощта - взела съм телефона на баба Радка в мен. Понеже няколко майки ми поискаха моята банкова сметка, за да пратят парички, като пристигнат парите ще отида пак до Пирогов да се видим с нея и да й ги предам. /Благодаря за доверието, момичета Hug/
Отделно я помолих, като се прибере за малко до вкъщи да си вземе номера на банкова сметка и да ми го каже - така че която от вас иска да преведе парички на дечицата и татко Тодор ще може да го направи на сметката на баба Радка.
Днес наобяд детски психолог е говорил с двете по-големи момченца. И докато средното още като че ли не осъзнава какво точно е станало, големият много плачеше. Ние стояхме в коридора, но много ми е мъчно, много...

Тодоре моля те, ако влезеш пак тук - майка ти ми каза, че едва ли ще поискаш помощта ни. Но те моля, не ни отказвай. Не можем с много да ти помогнем, но е от сърце Hug

# 251
 Flowers Rose :rose                                                                                                                                                                                                           Мир на праха и!   

# 252
Ужасссссс  #Cussing out Това е нелепо ...  Мир на праха и  Praynig Praynig Praynig да помогнем на милите дечица  Cry Cry Cry

# 253
  • Sofia
Ох, Нана  Sad
Да купим един венец, днес сме вторник аз утре имам излизане и ще ти преведа пари

# 254
 Praynig  Ооооооооо , Боже ,мили-------защо ? Немога да кажа нищо-сърцето ми се сви-неискам да повярвам!     Пази ги ,мила, там където си!  Praynig  Поклон!           

Общи условия

Активация на акаунт