Една форумска мама си отиде...

• 61 260
  • 596
  •   1
Отговори
# 270
  • В тъмната гора.
Аз не съм от София, а от доста далечко и нямам възможност да присъствам на погребението, но защо не организирате нещо съвместно с мамите от ДИР-А.

# 271
Мир на праха й smile3518
 Бог да пази децата и да ги закриля. Praynig Praynig Praynig

# 272
# 273
оле много гадно ми стана,направо се разплаках smile3518

# 274
Поклон пред майката, и искрените ми съболеzнования на цялото й семейство  Praynig

Децата са малки и душевната травма ще отшуми
Не знам обаче, дали в дългосрочен план ще е така - следват рехабилитации и срещи с психолог (в Пирогов вече са се свързали с такъв, но след изписването - може би ще трябва да продължат, което както знаете е доста скъпо начинание)

Поzволям си да се иzкажа по тоzи въпрос. От (zа съжаление) ли4ен опит смея да твърдя, 4е такава травма винаги Ще остане на децата, ако нямат помоЩ от страна на психолоzи.
И неzависимо от финансовото положение на семейството, то сега Ще има нужда от пове4е средства, zа рехабилитация, ле4ение, психологи, но и zа помоЩ вкъЩи.

# 275
Включвам се пак, макар че много се разстройвам тук, но искам да пожелая много здраве и сили на таткото, за да продължи напред!!!

# 276
# 277
  • Linz
Ужасно... Cry
Съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 278
# 279
  • София

Тодоре каквото и да кажа думите са слаби...Бог да я прости, Жанет и моля те когато ти е най-тежко поглеждай в очите на децата си.  Hug Hug Hug

# 280
  • София

Искрени съболезнования за огромната ви загуба!
Бъдете силни и вярвайте, че вашата Жанет е с вас!
Бог да осветли пътя й, а на цялото семейство да даде сила и вяра!
     Praynig                         

# 281
 Tired FaceПочивай в мир TheWinner!
 Flowers Rose

# 282
Ужасна трагедия!Бог да я прости!Дано бащата се оправи!!!И милите дечица .....да са здрави и много силни!

# 283
  • София
Моите съболезнования! Flowers Rose Flowers Rose
Бързо възстановяване на дечицата и много сила на Тодор!
Пожелавам Ви бързо оздравяване, ще се моля операцията да мине безпроблемно!  Praynig Praynig Praynig

# 284

Общи условия

Активация на акаунт