Много щастливи дни!!!

Мисля, че ако не се разтваря би могла да го натрошиш на прах и да го дадеш с лъжичката.
Не мисля, че при него е атипична инфекция, а по скоро секрет който се стича към гърлото, защото кашлицата става ужасна нощем, когато се появят сополите. По отношение на фирмата - ами напускай като те нервират
Аз доколкото знам (а и при нас е така) ти се полага платена отпуска и за времето когато си била по майчинство.

, все така да ви радва, винаги да е усмихната и безгрижно детство 

БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВИ ТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ПЛАМЕН .НА ИСТЕНА СЕ НОЖДАЕМ ОТ ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ И ХУБАВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО.рождения ни ден беше много хубав и с много деца прекарах ме си наистена много готино.а за нас ще разкажа повече някои друг път че пламен немога да го оставям сама и за минута.за това нека бъда извинена че непиша много за нас но нямам възможност.благодаря за поканата но съм ного дълече от София само на 400км.весел празник на всички днес
Щастливо детство и много здраве 

Все повече и все по-дълги диалози ви желая 
Исках да ми изчислят какво още ми се полага за тази година, вече след приключване на майчинството. Вече ми мина, чакам с нетърпение да си взема трудовата книжка.
Да не ме прецакат нещо
и много весел празник 
Приемаш ли малка поправка за заглавието? Вместо "все повече" да стане "още по-" 
Ще направя всичко, което зависи от мен, дано и този отгоре помогне.