Виличка,много е оправна твойта щерка,браво,че ходи вече с желание на ясла.Дано и при нас да е такъв резултата като тръгнем,ама малко се съмнявам.

Мишленце и ние чакаме постоянните кътници.Все и надничам в устата,но още ги няма.
Неда,какъв талант си имате в къщи!
Чудесно стихче.ira ic, една съседка роди там,много е доволна,хем не си е избирала екип.Като цени както в Тина Киркова,но все пак е нова болница.
за обличането обува и събува сама пантофите,чорапите.Мъчи се блузките да си облича но сама не може.Като си събува пантофките винаги ги подрежда една до друга при нашите,сутрин си хвърля памперса вече без да й казвам.В яслата мисля,че гледат едно от друго и нали всичко копират,та е нормално от там да се учат на повече самостоятелност.В къщи някой път нямам търпение да я чакам и я облека или нахраня за по-бързо.
Между другото преписването с бременелския гащеризон ми беше много по-лесно, възползвай се и ти

Май само аз съм пропуснала за здравословните ви проблеми, какво се случва с вас освен обрива?
и много

Иначе дерматолози са ни казвали, че има атопична кожа - като Атопичен дерматит и с времето ще го израстне, простотрябват само от време на време като се възпали поддържащи лекарства и така ...
- няма особено желание да се съблича и облича сама, като почне да се съблича и не може почва да се ядосва, да мрънка и се стига до рев - много нервно дете, пък и инат 

Баща им си мислеше, че може да си говори каквото си иска още половин година, ама нъцки 
Идеи?