ЯНУАРСКОТО човече две свещички духна вече!

• 11 361
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Gerylin!Много здраве и щастие!

Снимките са много хубави!Радвам се, че сте изкарали добре празника, дано и ние да се включим на следващото събиране. Grinning

Моя син духа свещичките на тортата 3-4 пъти и по средата на партито вика "Мамо ще пишкам"  Shocked Ходихме в тоалетната и той пишка там. Учудвам се, защото той не си казва, но знае как да се представи пред другите детенцето ми  Joy
Joy
Хубав ден на всички! Hug

# 106
  • София
Ето и клипчетата:
(не са първо качество(както и снимките), ама все ще свършат работа Wink)

1.) http://good-times.webshots.com/video/3089772230100604185JKSObT - отначало по-кротко

2.) http://good-times.webshots.com/video/3065145590100604185OQTvEj - играта започва

3.) http://good-times.webshots.com/video/3011643730100604185sruCmn - голямата игра

4.) http://good-times.webshots.com/video/3038292360100604185FmTdlM - Калоян и Еми

5.) http://good-times.webshots.com/video/3021539550100604185pukpMC - донасянето на тортата

Моя Мърю, пък, дойде с едно балсамче за устни(чивило) в ръка и няколко пъти си сложи докато бяхме още на вратата.   Kiss  Kiss  Kiss Аз му бях нагласила едно меко костюмче (като анцунг) за да му е по-удобно да дивее, но той Naughty, искаше си дънките, голяма мий кокона...

# 107
Честит рожден ден на Даниел, BON_TONI, pozor и Gerylin! Много да се обичат и да са обичани, да са здрави и  усмихнати!

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 17:15 от windy [YES]

# 108
Ето и клипчетата:
(не са първо качество(както и снимките), ама все ще свършат работа Wink)

Ох , като ви гледам , и ви се радвам  newsm63 photo photo photoи все повече ме хваща яд , че сме далеч и не можем и ние да се идваме с вас така като се събирате  ... smile3544 cry Ако бяхме и ние в София , нямаше да пропуснем да дойдем ...  no #Puppy dog cry Two Hearts

# 109
Добри утро!

Хайде на кафенце :

Аз оставих Али в яслата и сега се помотвам в къщи  Mr. Green

# 110
Vili4ka благодаря за кафето.
И аз се помотвам,чакам мъж ми да изчисти буриите на печката.И се мятам да готвя.
Свикнали Али на яслата?
Ние сме добре,забравих да пиша,че ходихме при педито,само гъсти сополки,но и те вече минаха.
Тази сутрин Ади бяше ужасна.Кривотия,и баба й ми вика:
Нали знаеш тя иска да става всичко на нейната?
И аз -Ами дай да я оставяме да прави каквото си иска.

Нещо много постно го давате тази седмица-никой няма през деня?

# 111
Свикнали Али на яслата?

Ами свикна горе долу - няма проблеми там, но не иска да се храни.Хапва само малко супа на обяд и някое хлебче ако й дадат и това е.Аз като я взимам и винаги нося нещо за похапване в чантата, че милото е умряло от глад  Joy

# 112
Привет!
На мен не ми остава много време пак за форума  Sad
Срещичката мина много приятано, както вече сте разбрали. ludmilana е направила много хубави снимки!
Бояна на другата сутрин каза, че пак иска при новите деца и новата детска  Mr. Green
Много хубаво се забавлява.

Иначе ходи на ясла, пак има малко сополки и от тях кашля от време на време, но иначе била здрава - тази зима вече ми омръзнааа  ooooh!

Аз съм си пак на работа и много се изморявам  Tired вчера правих изследвания и се оказа, че имам белтък в урината - днес пак ще ходя да видим от къде се получава така...

# 113
Telma пази се,почивай си колкото можеш повече.Не са хубави тези работи.

Пожелавам ти следващият път изследванията да са идеални  Hug

Vili4ka ,няма нищо лошо да й носиш на Али нещо за хапване.
Аз винаги като се приберем питам Ади дали е гладна.
 Как е Али в къщи хапвали си добре,имали апетит към всички ястия.
Може да не й харесват ястията/дори и на външен вид/
Анджела винаги иска първо да го види и чак тогава ми отговаря-ДА или НЕ.
Но иначе ми е ящничка.

# 114
Здравейте майчета,
Telma, честита бременност!Лека и безпроблемна,  и дано следващия път да са нормални изследванията!
Да ви се оплача днес си изпуснах изпита.......цяла нощ имах гадни контракции..на всичкото отгоре Ники беше кисел и заспа към 2 ч. чак. #CrazyМъжа ми горкия през няколко минути подскачаше до мен като ме гледаше, че не ми е добре..изобщо цирк голям Sick Тези дни ще взема да отида на консултация... няма да издържа до 14ти, поне да съм спокойна, че всичко е наред.Последните дни много ми е мрънкаво детето само ходи след мен и до банята не ме пуска сама..какво му става незнам.Стига толкова съм се оплаквала.Май ще се наложи да се размислям за ясла от септември и аз...
Vili4ka, много хубаво кафенце! Simple Smile
Хубав и слънчев ден на всички! Hug

# 115
Пепито - благодаря, дано да е така!
И Бояна не иска да яде всичко - даже напоследък е доста претенциозна и капризна. Добре, че супка не отказва, а също мандаринки и ябълки  Laughing
След яслата гледам да и дам плод тъкмо по-хубаво да огладнее за вечеря.

ira_ic - благодаря  Hug Честито и на теб! То не ти е останало още много  Laughing Аз си мисля, че само градината ще ме спаси от тихо полудяване с 2 деца  Mr. Green

# 116
Ира, съжалявам за изпита, ама другото ти е по-важно Hug

Неда, дано мине това каналче без операция. Моите също имаха проблем с каналчетата в началото, но дойде един доктор вкъщи, направи им механичен масаж и оттогава няма нищо, да чукам на дърво. Дано и на вас ви се размине, толкова  малко дете с пълна упойка Confused Ние докато бяхме в щатите тука докторите казваха, че третата сливица на Ники трябва да се маха и даже ни бяха казали, след 6 януари на операция, та се бяхме побъркали, ама се размина и казаха, че като се възстановил от болестта сега сливиците са си ок. Слава Богу.

Телма, дано причината за белтъка да не е нещо сериозно и да размине това състояние Praynig

# 117
Честит Рожден Ден на Gerylin (на патерица)!   bouquet

Разгледах снимките.Страхотно парти GrinningЛичи си, че сладурковците са се забавлявали, а нали това е най-важното WinkНе можах да разпозная едно детенце-момиченцето между Ками и Вики Embarassed...?Не видях Лейди Ди....Telma, каква дъъълга косица си има Боянка Heart Eyes

ira_ic, гледай си коремчето и детенцето, а изпитът ще го вземеш.

# 118
*Daisy* , на тази снимка ли?

Ако не се лъжа това е Алекса.

# 119
  • София
Здравейте!Честит Рожден Ден на Gerylin (на 2 патерици)!
Аз също нямам време тая седмица, само вчера успях да метна моите снимки в албумчето. Не са много, но от сърце. Партито наистина беше приятно както за децата, така и за мен. Много е странно,че познавах децата,а майките не визуално, поне до партито.  Дано не съм разминала много останалите с представата за себе си, сигурно най-старата и по-пълна от бременелките Embarassed, но това съм си аз.
Дейзи, това м/у Ками и Вики да не е нашата кака? Не разбрах за коя снимка питаш.
Телма, дано да е лабораторна грешка - случва се често. Hug
Галита,чакаме твоите снимки.
Мишленце, и аз силно се надявам да се разминем, упорито правя масаж, но още не смея да кажа има ли полза - дано.

Общи условия

Активация на акаунт