ЯНУАРСКОТО човече две свещички духна вече!

• 11 334
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Да, със сокчето в ръка...Али на Vili4ka ли е?Може би защото скоро не съм виждала нейни снимки и затова не я познах.
Пепи, мерси Hug
Ааа, Neda, кака Дилянка знам коя е(от снимките от РД на Ками) GrinningНа една от снимките сте една до друга.В розовото си ти, нали?Спирам да разконспирирам, че станах Мара-Подробната Embarassed Embarassed

# 121
  • София
Разкрита съм  Grinning - мислих, че добре съм се скрила от обективите, но явно не се е получило.
Но въпросното момиченце не сте познали ,че е Али. hahaha

# 122
Разкрита съм  Grinning - мислих, че добре съм се скрила от обективите, но явно не се е получило.

Е еееее,Неда,не ни се подигравай де. Sad

Кое е всъщност детето?
Някой ще се включи ли,за да предположи?

# 123
Детето е на приятелка на Галита - нормално да не го разпознавате.

# 124
  • Варна
Здравейте!

Отдавна не съм писала, но не съм ви забравила, надявам се нас също... Embarassed

Преди 2 седмици и двете деца бяха с грип, първо баткото, после малкия. Сега всичко е ак и си дивеят на вол , както си знаят.

Баткото дава отпор и не иска да пише и чете. Нещо започна да ми мрънка, а така с мерак започна. Но не сме в крайна фаза нежелание, та имам надежда, прави каквото трябва, но му вися все на главата. Ще видите вие! Hug
Малкият иска да си играе с деца, но нямаме много приятелчета наоколо. И аз се надявам да ни приемат в ясла и да има пълноценни контакти. Само да сме "вътре" и да е здраво детенцето, но има тоооолкова много време.

Мимито и Светла, така е като сме далече. Лесно има е на софиянки, купончета, кафенца... Hug Heart Eyes Wink Радвам се, че сте си изкарали добре и децата са доволни. Чудесни снимки. Колко са пораснали всички!!!

# 125
  • София

Кое е всъщност детето?

Пепито, не беше подигравка, а закачка. Така ли е прозвучало?  Sad

# 126
Да се разпиша набързо, че ме чака после малко чистене и готвене Simple Smile
Поне като свърша нещо и ще се почувствам малко полезна вкъщи..
Неда и ние имахме проблем с едното око и след доста масажи и мазане с една пастичка му мина.Дано и при вас да мине по този начин. Praynig
А за изпита.. в края на крайщата няма смисъл да се тормозя.Има време май и септември ще ги довзимам останалите.Ще взимам и малкото и батко му с мен и да смеят да ме върнат професорите. Joy

# 127
  • Варна
...Ще взимам и малкото и батко му с мен и да смеят да ме върнат професорите. Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Peace

# 128

Кое е всъщност детето?

Пепито, не беше подигравка, а закачка. Така ли е прозвучало?  Sad

Не,исках да кажа,че друго е да видиш децата на живо,друго е да се задоволяваш само със снимки.
Радвам се ,че сте си изкарали добре.

# 129
Ей, купонджийки!  Mr. Green Хубаво ни ги давате тия снимки да плакнем очи с красивите ни януарчета, ама така още по-мъчно ни става, че сме далеч... Sad
Ние сме добре, Стефан е здрав, беснее за 3-ма, много е смешен, от два дни покрай яслата се е научил да се вайка с "мале, мале" и "ох, ох, ох!"  Rolling Eyes Явно някой от персонала така казва там и тука само да изпусне нещо, да падне или нещо по-екстремно да стане и се почва с "мале мале" и ох-кания. Mr. Green
Сега дерта ми е Максим.  Sad До 2 месеца трябва да го отбия. Sad Ще ходя в командировка, която отлагам от 2 години и ще трябва да спася положението с изцедена кърма и аз постепенно да си я спра или изобщо директно да спираме. Освен това от началото на март ще работя вече извън дома, офиса ми се намира на другия край на града  ooooh! и започвам с търсенето на детегледачка. Имам тук едно предложение, дано си допаднем с жената, че иначе ще видя зор.
Иначе сме здрави, аз откак се оправих никой не е боледувал  Praynig и дано така си останат нещата.
Гледам доста народ е зачезнал, явно яко работите всички, което е добре, само че бременните да се пазят!  Peace
ira_ic, явно идваш на моя хал! Mr. Green Споко, жива съм още с двама калпазани, от една страна Максим го гледам по-лесно (според мен и по-добре), но от друга Стефан ми беше много по-кротко и добричко бебенце, тоз си пада малко дявол  Mr. Green, но за всичко има оправия. Peace
Вили, твоята работа как върви? Влезе ли в ритъм? МОят най-голям ужас е, че не мога да вляза в ритъм още и като започна да работя в офиса, ще се дъня като магаре, ама какво да се прави, все някога трябва да почна. Confused
И Деси май отдавна не е писала? newsm78
Мишленце и Галита, как са децата? Оздравяха ли от всички проблемчета?  Praynig
Бистре, ай дано е дошъл края на всички болести и сте добре вече!  Peace
Ъъъъъ, бургазлийки, има едно ново кафененце в центъра, с детска стая (страхотна е! Peace), плаща се по 3 лв. на час на дете (само ако стои в стаята), а мамите могат спокойно да пият по кафе, уиски, ром, вермут или каквото там пиете (шъ мъ прощавате, ама вече ми се пийва по нещичко! Embarassed), та ако искате като светне малко слънчице да се видим, а? Роси, нямате ли път насам? Боянка тук ли е още?
Ох, отплес такъв... Embarassed Хайде чао и лека нощ! Или до скоро, не знам... Rolling Eyes

# 130
Добър вечер,много работливи майки Wink

Аз още се мотам вкъщи и не съм започнала работа.
Тази вечер имашемалко смях вкъщи.

Ади е измита и аз й казвам:
"Изкам да ти снимам коремчето
И в този момент тя  казва:
"Мамо и дупето "

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 16:15 от Пепито

# 131
  • София
Ей, вие по морето, да не се оплаквате от липса на купони, че живот си живеете... Wink знам аз.
Наистина щеше да е прекрасно всички да се съберем, но е почти невъзможно за жалост като организация.

Още не съм се оплакала, че Камчето е болен. Вдигна температура и сутринта го заведох на лекар, който каза зачервено гърло, ето Зинат,да не стане ангина. Въздържам се за сега, дадох панадол и спи от 15 часа до сега,но мн.неспокойно. Не знам какво да го правя, не е бил толкова зле/пъшка постоянно/, а съм сама и нощ се задава.  Sad

# 132
Neda от сутринта вдигал ли е Т.Иначе АБ е много хубав.
Друго не даде ли док. за зачервено гърло-сироп,Тамтум-верде т.н.....
Много лошо така,тя и нашата веднъж така/педито/,даде АБ,но ние нямахме Т.
От тогава първо по бабешки и след това на док.
Сок или компот от малини нямаш ли-действа много добре за Т.
Лека вечер ви желая  и бързо да се оправя детенце.

# 133
Ех, Пепи, ние с теб гадаем, а кой да се сети, че е едно от гостенчетата(преди някой беше писал, че ще има 2 други дечица ooooh!).Аз за едното се сетих-момиченцето с дънковия гащеризон...както и да е, задоволихме си любопитството WinkПоли сега видя Ади и казва:"Каката гоуа"(гола).Много обича да тича гола из стаята Crazy
Neda, колко висока е Т?Милото дете, дано изкарате спокойно нощта и изобщо да не се стигне до ангина или каквото и да е Praynig Praynig Praynig

# 134
Да ,бе*Daisy* и аз забелязах това дете с дънковия сукман,загледах се и си викам:
"Това черничкото,не е от нашта фамилия  Laughing
Хрумна ми нещо в този късен час:
Вън кокичето е вече цъфнало и Януарчето го  е откъснало!

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 23:37 от Пепито

Общи условия

Активация на акаунт