Хайде на кафенце

Али вчера вдигна малко Т - 37.7.С един Панадол бързо я свали, но от през нощта е със сополи

сега е само с хрема (задна) - прозрачни сополки - чува се, че има хрема, но сополи няма почти, дори и с помпичката съвсем малко изкарвам 
дали от това, че непрекъснато подсмърча (откакто се научи да подсмърча вече изобщо не може да си издуха носа
) - и капилярите са от слабнали от тзи хрема? Някой имал ли е подобно кръв-ване на носа?
- за удобство при изхвърляне е. Аз поне и по нея се ориентирам кое е отпред и кое отзад.
Аз нямам нерви да го гледам това дете!

Айде стискам палци да сте добре и утре да сте на ясла

То са разметкани крака, ръце и всичко е на различни посоки
То са разметкани крака, ръце и всичко е на различни посоки 

Мимито често спеше така , но напоследък не съм я виждала да спи в тази поза
!
!Писна ми от болести и шантаво време
!
!!! Иначе да прави каскади -това ни е стихията! Стойката на ръце вече я владее до съвършенство (дори и на една ръка стои) http://images23.snimka.bg/005138430.jpg(тренировка преди сън )и сега циганско колело се мъчи да прави и почти успява
Всъщност не знам какво искам !
)
Мимито как е полегнала на диванчето(посл.снимка), предполагам вече уморена от лудуване 
При вас е много забавно 
Пиши след прегледа 
Мимито как е полегнала на диванчето(посл.снимка), предполагам вече уморена от лудуване 
Червеният цвят е негов 

Утре мисля да зема и на КРИСИ 1 за р.ден
Та и утре мисля да си е в къщи.А в сряда - на ясла , че аз съм на интервю за работа и в сряда и в четвъртък - стискайте палци!

Баща ми се занимава с лозарство и винарство.
А и обичам подаръците, включително и аз да правя.
Препоръчани теми