Тези топчета са кокосовите бонбонки, нали
Харесаха ли ви?На нас много!А какво е другото, което си изобретила?Бързите питки ли са?
Много игрива е Ади
Да ти е жива и здрава!Неда, как мина прегледа при другата докторка?Как е Ками?
DIVA_ORHIDEQ , сещам се, че беше споменала, че взимаш на Диди памперс-гащи.Аз вчера взех на Кан-бебе.В задната част има някаква залепваща се лента.Тя за какво е?Извинявам се за глупавия въпрос, но нямам никаква представа

Аз пък да ви се оплача от моята свеки.Говори на Поли на бебешки език, а свекър ми понякога използва някакви странни думи, като "къх" например.Това означава "горещо"
Нямах идея що за дума е това Днес й казах, че не трябва да се говори на бебешки език, защото децата започват да подражават!
Много ме дразнят думи като: "буки"(обувки), "кемчи"(кремче) и други подобни.
Когато иска да включим ТВ-то, Поли казва:"дуду".И ето днес баба й започва да повтаря след нея:"дуду, дуду..."Аз казвам:"Не, това е "телевизор", Поли повтаря след мен "тиизу", -включва се с дистанционно,.. "ционцу" продължава Поли.(Малко на китайски звучи
Ох, стига съм се оплаквала!
Най-сетне видях каква е кутията на понито.
Май само аз не знам
), дават разни акъли, абе лудница! И те ми искаха бележка от хомеопата, че точно така протича процеса - първо се влошава до най-лошо и после настъпва подобрение, ама хомеопатичката ме отсвири - да й се обадили по тел., ако искат.
Аз най- мног се дразня свеки като започне да обяснява на Ели , че бати й еди- какво си, какъв бати й е Ники, с една минута преднина 
така.И той :Ми да те хората който се обичат се къпат заедно
такива ми ти работи.Съществува поверие
, защото е отвратително. Опитва се да ни тръшне всички в къщи, аз съм с подути лимфи, гърлобол и все едно съм газена от валяк, ама от тези големите, които асфалтират улиците. Дано да не ме блъсне пак в синусите , че лигавица вече не остана, а и "рак на джоба" получих с тези скъпи лекарства.