Дано поне си заслужава "ходенето по мъките"!Тази година ще приемат набор 2006 за ясли, а 2005-ти са за ДГ.Ако кандидатствате за ясли ще имате по-голям шанс, отколкото за ДГ.Успех и с училището на Крис!
Дано поне си заслужава "ходенето по мъките"!Тази година ще приемат набор 2006 за ясли, а 2005-ти са за ДГ.Ако кандидатствате за ясли ще имате по-голям шанс, отколкото за ДГ.Успех и с училището на Крис! 

), на мен ми беше приятно да се запознаем! 
... най-вероятно е реакция от хомеопатията
... какво им пречи нахомеопатите да кажат какво можем да очакваме - дали ще е Т, кашлица, сополи и т.н) все пак да сме подготвени! Едвам удържах мъжа ми да не ходим на лекар ... но лошо няма профилактично да я чуят .... на свекърва ми тази седмица й е бойното кръщение - да гледа Вики у дома (болна). Добре, че се съгласи жената, че на мен пък точно сега ми прехвърлиха и още един проект и е лудница направо в работата ... От снощи се развесели детето и не е вдигала Т, само сополи й останаха. И да ви кажа - от повече от месец насам (...направо не смея да се похваля) - обрива й почна да изчезва... много интересно - вижда се как избледнява и то за последните 2-3 дни! Дано така върви и натам и да изчезне съвсем, че и тя се измъчи милата със сърбежа, пък и ние (и лелките в яската да й дават хомеопатията).
Каза ни пак старата песен - ще го израстне, трябва поддържащи мазила, сироп, кортикостероид в обострена форма т.н.... и търпение!
Кажи какво са ти казали докторите за контракциите.

Явно този антибиотик е подействал, сега и на Сандански като отидем и смятам, че вече напълно ще са укрепнали децата.
... пък и седмичното меню е сложено на таблото и го виждам (боза не бях виждла наистина). За ментовия чай им казах да не дават, но те им правели само от шипки. Иначе лелките ни доста сериозно са ни взели проблема - отделили са й гърне (само за нея), питат ме трябва ли някаква специална диета, искаха бележка, че не е заразна (много гадно звучи
), дават разни акъли, абе лудница! И те ми искаха бележка от хомеопата, че точно така протича процеса - първо се влошава до най-лошо и после настъпва подобрение, ама хомеопатичката ме отсвири - да й се обадили по тел., ако искат.
Дано да приемат там където искате дечицата и да сте доволни!
От другата седмица ми почват и лекциите и упражненията.Ще ходя колкото мога, пък ако се наложи ще отработвам след раждането..какво да се прави.

През дебитна карта дали ще можем да капарираме? А и ако капарирам, пък нещо вземе, че се случи и никъде не отидем, изгаряме ли? 

,

Препоръчани теми