ЯНУАРСКОТО човече две свещички духна вече!

• 11 355
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
DIVA_ORHIDEQ, много сте се измъчили SadДано поне си заслужава "ходенето по мъките"!Тази година ще приемат набор 2006 за ясли, а 2005-ти са за ДГ.Ако кандидатствате за ясли ще имате по-голям шанс, отколкото за ДГ.Успех и с училището на Крис! Hug

# 151
DIVA_ORHIDEQ, много сте се измъчили SadДано поне си заслужава "ходенето по мъките"!Тази година ще приемат набор 2006 за ясли, а 2005-ти са за ДГ.Ако кандидатствате за ясли ще имате по-голям шанс, отколкото за ДГ.Успех и с училището на Крис! Hug
Мерсиии  много и иза подрепата и за думите.Ми  не ми се ще ясла да ви кажа.Тя ще си тръгне на училище живии здрави с набор2005
В нащата детска имеше шанс да ни приемат но махат мецдинната група а тя  е 1 А от 2 -до 3 г.Тя си имаше предимство.При всяко едно положение после щеяпрехвърля в нашата.Но не м и се иска да я травмирам

# 152
  • София
Галита,чакаме твоите снимки.
ама как бее, нали аз направих албумчето и първа ги качих (на 2 части) - снимките без надписи са нашите, ама нямах време да ви информирам  Grinning
И на нас ни беше много хубаво на срещата (въпреки че на повечето снимки Вики изглежда пълен гипс  hahaha), на мен ми беше приятно да се запознаем!  bowuu
Хайде като ни скимне пак ще ходим в този клуб на цар Асен, дето го хвалите.

Аз не ви писах, че от понеделник вечерта Вики пак се разболя - вдигна висока Т за 2 дни, ама наистина висока - 38.5-39-стига до 40.3 градуса. (Неда, 37 и нещи се води 'леко повишена Т'). Направо ми изгоря детето Tired ... най-вероятно е реакция от хомеопатията  #Cussing out ... какво им пречи нахомеопатите да кажат какво можем да очакваме - дали ще е Т, кашлица, сополи и т.н) все пак да сме подготвени! Едвам удържах мъжа ми да не ходим на лекар ... но лошо няма профилактично да я чуят .... на свекърва ми тази седмица й е бойното кръщение - да гледа Вики у дома (болна). Добре, че се съгласи жената, че на мен пък точно сега ми прехвърлиха и още един проект и е лудница направо в работата ... От снощи се развесели детето и не е вдигала Т, само сополи й останаха. И да ви кажа - от повече от месец насам (...направо не смея да се похваля) - обрива й почна да изчезва... много интересно - вижда се как избледнява и то за последните 2-3 дни! Дано така върви и натам и да изчезне съвсем, че и тя се измъчи милата със сърбежа, пък и ние (и лелките в яската да й дават хомеопатията).
Иначе ходихме и при дерматолог преди това (беше в лошата си форма) да ни дадат бележка, че обрива не е заразен за ДЯ  Crazy Каза ни пак старата песен - ще го израстне, трябва поддържащи мазила, сироп, кортикостероид в обострена форма т.н.... и търпение!
ира_ц, съжалявам за изпита, ама наистина е по-важно да си добре.  Peace Кажи какво са ти казали докторите за контракциите.
Аз пък не съм ходила януари на ЖК, а то си дойде февруари, сега трябва да ми правят изследвания, а така ме е страх от взимане на кръв!  Embarassed
liliq, и Вики така ми говори - в изречения, но с обърнат словоред, понякога много се смея на конструкциите на изреченията й ... ама, срам не срам - и аз имам от време на време дефект и бъркам словореда, макар да съм на 30 (и нещо) г.  Embarassed
Хайде и аз да се отчета за нашето онлайн кандидатстване за ОДЗ (сега сме в ДЯ) - от първите късметлии сме - в 9.20 ч. успях да подам в желаното ОДЗ и сме 4-ти вх. номер (за група свободни 5 места) - шанс минимален ... ще говоря с директорката защо се разминават бройките от обявените преди от нея и сега в системата  #2gunfire
Ама много стана - хубав ден и ЗДРАВЕ за всички!

# 153
Пепито, снимките са много готини, ама не знам как си се решила да ги качиш в нета, аз малко съм стресирана на тази тема Blush

Анту, мерси, че попита, добре сме, да чукам на дърво вече мога да заявя, че Ники изобщо не кашля Party Явно този антибиотик е подействал, сега и на Сандански като отидем и смятам, че вече напълно ще са укрепнали децата.

Днес ги водих да взимаме храната от детската кухня /миналия месец свеки забравила да купи купони, та половин месец пропуснахме да взимаме Rolling Eyes /, та моите много се забавляваха с децата отпред, даже с нетърпение искаха да отидат в двора, особено като видяха съоръженията в детската градина. Явно са забравили че това си е тяхната градина Laughing Та ако времето продължава да е такова приятно може и от март да ги дам пак. Ще видя.

Неда, Галита, дано ви се оправят бързо слънчицата Praynig

Галита ,н езнам вашите сестри и лели в слата как са се навили да дават хомеопатичното лекарство. На мен едната сестра направо ми ми заяви, че това било бошлав работа и че нейна приятелка щяла да умре от хомеопатията. А колко се борих да не им дават шоколад да не ти разправям. Искаха ми бележка от хомеопатката и т.н. Та написах една за 6 месеца, ама сега след като вече не ползват хомеопатия ще им кажа да анулират искането ми. Иначе преди се обаждах през ден в яслата да видя какво е менюто  и примерно са ми казвали обикновени бисквити с боза и после сестрите ми казват, че са били шоколадови бискивитите и ми ги връчват в салфетка, добре че ходя да ги взимам рано, та минавам д акупя други в магазина, защото моите вече примират от глад. Не знам ти как се оправящ с този проблем Rolling Eyes

# 154
Мишленце,и аз много се замислих преди да ви ги покажа,но си казах,ще ви ги покажа и после ще ги изтрия.

По точно исках да кажа,че много глупости говорят децата.Може и от това,защото тръгнаха на ясла.
Забелязвам,че когато дойде сестра ми с нейните,каквото кажат те и нашата веднага повтаря.Постоянно иска да им подражава.
Всеки ден изтърсва по някоя простотия,която аз не съм казвала.
Аз абсолютно всичко й обяснявам,нищо не крия от нея.Така ме е научила майка ми,когато съм я питала,тя винаги ми е казвала истината.

# 155
  • София
mishlentze, вие кога щяхте да ходите в Сандански? Аз запазих в спа-х-л Медите за 3 нощувки покрай 3ти март.
А за храната в яслата - мен ме увериха, че шоколадови неща не дават  newsm78 ... пък и седмичното меню е сложено на таблото и го виждам (боза не бях виждла наистина). За ментовия чай им казах да не дават, но те им правели само от шипки. Иначе лелките ни доста сериозно са ни взели проблема - отделили са й гърне (само за нея), питат ме трябва ли някаква специална диета, искаха бележка, че не е заразна (много гадно звучи  Sick), дават разни акъли, абе лудница! И те ми искаха бележка от хомеопата, че точно така протича процеса - първо се влошава до най-лошо и после настъпва подобрение, ама хомеопатичката ме отсвири - да й се обадили по тел., ако искат.
Не мога да видя от работата снимките на Пепито, ще видя от вкъщи за какво говорите!

# 156
galita аз ги махнах от постинга си,но сега не мога да ги намеря къде са в албума ми?
На кратко  -снимах Анджела голичка,това е?

# 157
Неда, Галита, бързо да се оправят дечицата! Hug
Лилия, DIVA_ORHIDEQ, успех с яслата и ДГ! Simple SmileДано да приемат там където искате дечицата и да сте доволни!
Виличка, и на теб успех! Simple Smile
Аз днес бях на първата предродилна в Токуда.Много съм доволна от прегледа и отношението!
Бебето е момче със сигурност, контракции си имам.. но не се очаква скорошно раждане.Гледаха ме за разкритие за всеки случай, че и докато бях там пак си имах контракции, слава Богу нямам.Да продължавам да си пия магнерота и при по-силни болки да взимам но шпа.Малтофера също трябва да си го пия.Правиха фетална морфология и доплер, всичко е наред, развиваме се много добре.Само дето пак е много голямо бебето и все още е седалищно.Предполагат, че ще се обърне, при нормално първо раждане би трябвало да е така и този път.Казаха ми да не се притеснявам, има още време за обръщане.Много сме активни ..постоянно мърда и рита.
Обаче с тези болки...и в кръста и тазобедрените стави не ми се мисли как ще издържа.. Sad От другата седмица ми почват и лекциите и упражненията.Ще ходя колкото мога, пък ако се наложи ще отработвам след раждането..какво да се прави.
Галита, пиши как ти е минала ЖК, а за изследванията не им ли свикна вече.И мен отначалото на първата бременност ме беше страх, но после свикнах.А другата седмица и аз трябва да ходя.

# 158
Здравейте!
ira_ic, много се радвам, че малдежът се развива прекрасно! И аз втората бременност имах гадни контракции, почнаха към 6-тия мес. май, вече не помня и забелязах, че в седнало положение ако се заседя много, тогава започват. Хич не ми беше комфортно седнала. Rolling Eyes Дано ти не си така, че на лекциите ще ти е гадно.
Пропуснала ли съм или никой не знае - Телма какво бебе чака?
Неде, дано така се задържат нещата и нямате повече проблеми!  Praynig
Мишленце, браво! Много хубаво, че сте здрави, страхотна почивка да си направите!  Hug
А я кажете, като запазвате предварително места, искат ли ви капаро и как го плащате? Искам да идем в Търново за 22 март, за да гледаме 'Звук и светлина', но не знам дали ще ни искат капаро. Имаме кредитна карта, ама хич не ми се ще да я разбутваме, макар че първата година нямало такси за управление, а лихвите били поносими, но все пак - стигат ни толкова кредити! Stop През дебитна карта дали ще можем да капарираме? А и ако капарирам, пък нещо вземе, че се случи и никъде не отидем, изгаряме ли?  newsm78
Ние бяхме сега на ресторант, да отбележим Нова година, Стефан се разпра от ядене. Mr. Green Даже и лютичко похапна, няма как, може ли поне една люта китайска манджа да няма на масата. Mr. Green Максим се държа много прилично, Теко също, като изключим факта, че освини ресторанта. Добре, че бяха мили и любезни персоналът. Blush
В тоя ред на мисли, почвам да се чудя вече това дете къде го събира всичкото ядене (защото е от ящните, не се оплакваме от злоядство) - на консултацията на 2 г. беше 11.150кг и 85 см. Дребничък ми се чини, а? Thinking
Хапчето още не сме го дали. Rolling Eyes Като гледам, май няма да го дадем. На мен определено не ми се бори с него, за баща му не знам. Embarassed

# 159
Добро утро!

Хайде на кафенце Simple Smile   food010

ira_ic, радвам се, че всичко е наред.А за болките - още малко   Hug

Галитка, твойто коремче расте ли? Hug

Анту, моята трътличка е 14 кг  Mr. Green

# 160
Здравейте всички! Hug,
Анту, честно казано не съм забелязвала в каква поза са по-силни.Другата седмица започвам и ще видим как ще се справям.
Болките ще си ги търпя няма начин.Най-важни са бебоците Grinning
Ники също не кой знае колко кг, около 12 - 87см, последно беше.Да са ни живи и здрави, има време ще дебелеят. Simple Smile
Да ви черпя и аз едно малко обедно позакъсняло кафе  Simple Smile

# 161
за килата сме 12.500 и 90 см Hug

# 162
Здравейте,времето днес при нас е лошо?

Почерпете се,днес свекито има РД.
Нямаше  с нищо да я изненадам,но не се стърпях и ето:

И един поздрав от Ади,за всички дечица./играе ръченица/

# 163
Пепито,много да те слуша свеки.Ще се почерпя с удоволствие,че днес нещо нямах време да хапвам,ама по-добре.

Анту,мисля,че Телма спомена,че чака момиченце.

Галита,Викито оправили се?

# 164
Пепито пак се изявява като майсторка   chef Grinning БРАВО !
Това да не са онези кокосови бонбонки от кондензирано мляко и кокосови стърготини - дето в хладилника се слагат ? Четох една рецепта тук из форума някъде...на тях ми приличат , само че оцветени
 newsm19  eat newsm55

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 16:23 от Мимито & Светла

Общи условия

Активация на акаунт