Кои са самотните родители?

• 355 639
  • 1 380
  •   1
Отговори
# 720
Разговаря ли с него?Какво казва,значи ти за разлика от другите имаш ОГРОМЕН проблем ако е това,хвана го случайно или как,ако искаш разбира се да поразкажеш

# 721
Здравейте и от мен!
Много постове и представяния изчетох в тази тема,
ето че реших и аз да се разпиша.
Доста са объркани нещата при мен.
На 27 години съм, мама на три годишна принцеса.
По документи семейното ми положение е омъжена,
но от четири години - откакто забременях,
се чувствам сама, а с таткото се познаваме от общо 5 години.
тоест година и всичко положително помежду ни свърши.
Все още обаче живеем заедно. Което мисля, че е огромна грешка,
но аз съм в безизходица, без пари, без роднини, без дом, без свястна работа, а и  с дете на ръце,
което таткото неведнъж е заплашвал да ми вземе при раздяла, защото той има всичко това, което аз нямам - пари, къща, голяма рода, сигурност. Но въпреки това не мога да кажа, че той е твърде лош. Може би голяма част от вината е моя, аз просто не прецених, че не сме един за друг и бързо създадох семейство, което беше предварително обречено. Той не пие много, не ходи по жени, отговорен е, но е много стиснат, мамино синче е, роднините му доста повлияха нашето изнервяне и отчуждаване, простоват е и ограничен и макар 4е в началото нве обръщах внимание с времето всичко това много ми натежа. Започна да ме пренебрегва, а да дава всичко за майка си и баща си, не се съгласи да излезем на квартира, за да сме самостоятелни и направи още много много неща за тези няколко години, които ме отвратиха от него. Обиди, псувни, посягания, блъскания, пред детето...От много време не изпитвам никакво сексуално влечение към него, и не мога да скрия това, а той се вбесява и заяжда още повече от това..А мен липсата на свобода на избор да мога да си тръгна с детенце, болката от разбитото семейство (аз също съм била дете на разведени родители и много исках дъщеря ми да не остава без баща), липсата на финанси, както и това, че всичко в нашата държава става адски трудно и невъзможно дори ако нямаш връзки и пари, ме смачква..Детето също не е щастливо, така както би било ако растеше в една спокойна среда на любов и разбирателство.
Та така, омъжена съм все още и живея със съпруга си, но се чувствам от много време ужасно самотна майка и жена, още повече че всички решения относно възпитанието и развитието на детенцето ни взимам само аз.
ЧЧета какво са писали другите и колко е трудно да работиш като роб и да тичаш напълно сам, да се разкъсваш измежду хиляди задължения, и да те подтиска и самотата, но предполагам че поне имаш спокойствието, че няма кой да ти вдига скандали, имаш свобода и поне малко щастие, че можеш да бъдеш себе си. Достатъчно щастие, за да ти дава сили да се бориш и да търсиш някой сериозен и добър човек, който да обича и теб, и детето ти..макар и чуждо Sad Трудно е...

Че е трудно трудно е,лесно няма,не можеш ли да се върнеш при вашите за малко,докато си стъпиш на краката,едно по едно,някаква почасова работа за начало?Някой няма ли да ти помага за детенцето?Права си че едва ли се чувства щастливо милото,децата са като антенки,улавят всичко което криеш и се опитваш да им спестиш..

# 722
Не е на лечение..надявах се да е,но се друса с него.Как разбрах....не съм го хващала,но от наблюдения....и говорене и четене и проучване на хората с които се среща се светнах.Виждам следите от игли по ръцете му,как се държи,зеници и т.н...

Относно съвета за нова тема...от една страна ме е страх как ще тръгне темата и въобще ще имам ли полза от нея или по скоро някой без работа ще си чете езика с мен,а да,нещата са адски сериозни

А иначе той отрича да взема каквото и да е било и бълва лъжи след лъжи

# 723
Не знам сега,решението зависи от тебе,иначе ако искаш веднага да разбереш какво що,купуваш тестове от аптеката,заставаш пред него подаваш ги и казваш-Щом си чист нали нямаш нищо против да го докажеш,това рано сутрин като стане от сън.Гледай реакцията и си прави изводи.Ок де взима или не, пречи ли ви?Ако ти краде парите или изнася от вкъщи или пък не полага грижи знам ли може би му е време да си седне на д-то и да върви да се лекува,а ти какво чакаш?

# 724
ако имаш нужда от съвет пиши ми на лични,много съм навътре с тия,неща,психолог съм и преди години работех в център за наркомани и ги лекувахме с метадон,неговият проблем е че се друса с метадон,а той е за лечение на хероино зависими ,хероин се лекува с метадон,но от метадона няма какво да го излекува,освен силната му воля,а той се боде разбирам от твоите думи,моят съвет е да си стягаш багажа и да си заминаваш с детето,на това дете мястото му не е при баща наркоман

# 725
Не съм самотен родител, даже не съм и родител, но се възхищавам на всички вас, които успявате да отгледате, възпитате  децата си..и то сами...Аз ако бях на ваше място сигурно щях да рухна психически, защото никога не бих простила изневяра и предателство, а също не бих позволила да ме обиждат и унижават по никакъв начин, може би съм слаб човек...Поздравявам ви за тази сила, която имате в душите си! newsm10

# 726
  • На остров
 Hubavela_ благодаря, но това не е края на света да си отгледаш сам детето. Ти си млада и за това ти се струва всичко супер невъзможно, живота е шарен, а хората са адаптивни същества и така, на какво си способна или не няма как да знаеш преди да ти се е случило. С две думи няма не отгледано дете, така че радвай се на живота си и не се тревожи излишно  bouquet!

# 727
С две думи няма не отгледано дете, така че радвай се на живота си и не се тревожи излишно  bouquet!
сиреч не ни мисли нас  Laughing

# 728
  • Cyprus, Пловдив
Не съм самотен родител, даже не съм и родител, но се възхищавам на всички вас, които успявате да отгледате, възпитате  децата си..и то сами...Аз ако бях на ваше място сигурно щях да рухна психически, защото никога не бих простила изневяра и предателство, а също не бих позволила да ме обиждат и унижават по никакъв начин, може би съм слаб човек...Поздравявам ви за тази сила, която имате в душите си! newsm10

Банално, но ще го напиша, защото и аз съм говорила така-Никога не казвай "никога"  Peace

# 729
Уф..ами случи се големия скандал...и се изнесох...не ни спря,даже като че ли сам ни посочи врата...чувствам се ужасно....

# 730
Уф..ами случи се големия скандал...и се изнесох...не ни спря,даже като че ли сам ни посочи врата...чувствам се ужасно....
Съжалявам, че ти се налага да минаваш през това, но в тази ситуация си мисля, че е по-добре за теб и детето, че си се изнесла.

# 731
Съжалявам, че ти се налага да минаваш през това, но в тази ситуация си мисля, че е по-добре за теб и детето, че си се изнесла.
Подкрепям те и мисля, че си взела правилно решение.Не бива детето да расте в тази обстановка

# 732
Здравейте! Аз съм на 32. Разделих се със съпруга ми преди 2 месеца. Отглеждам детето си (което е на 7 години) сама. Баща му го взема през уикенда. Много ми е трудно. Разчитам на вашата подкрепа.

# 733
Здравейте! Аз съм на 32. Разделих се със съпруга ми преди 2 месеца. Отглеждам детето си (което е на 7 години) сама. Баща му го взема през уикенда. Много ми е трудно. Разчитам на вашата подкрепа.
Добре дошла и кураж от мен! Заповядай в клюкарската темичка, там споделяме и се подкрепяме: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717820.630

# 734
Здравейте, след 5 години брак и още една връзка , вече съм в категорията разведена , от вчера официално. Бях писала преди време цялата история и благодаря за подкрепата. Не вярвах , че човек може да вземе това решенив, да подаде документи и да се разведе за 10 дни , но и това направих. Синът ми е на 4 години , и засега сме се разбрали с БНД когато е свободен да го взима, а той има доста свободно време. И въпреки всичко , още ми е трудно да приема факта , че го направих, да се отпусна и да се наслаждавам .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт