Gonul ne cay ister, ne de kahve, gonul muhhabet ister, kahve bahane! ТУРЦИЯ- 5

• 20 279
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Benmary, за теб специално едно клипче в мултиплай. И за всички собственици на лаптопи и ... деца.

Страхотно клипче newsm10,благодаря...Винаги съм смятала ,че няма нищо по хубаво от детския смях...а за бебешкия- просто намам думи  love001

Джорди,Geçmiş olsun!
Ще ти пратя телефона си на лични, ако имаш желание звънни да се чуем и запознаем...

# 241
  • до вятърните мелници
Benmary,

благодаря! обезателно ще звънна  Simple Smile

# 242
А сега Добър ден и от мен!  food010Голяма мъка е да се добере човек до форумите ooooh!  hit  food002
 Гледам тук за лапропи си приказвате .Еххх и аз искаммм ама сега пък мъжото го мързи да се качва до застопорения комп и съм  си рахатт Mr. GreenА ако сме с лаптоп ще ви пиша на седмицата по веднъж-ако и толкова успея да се вредя Grinning.
Снощи се ровичках в нета и виждам вече са поизлезли в 2-3 фирмички оферти за ранни записвания за лято 2008-Турция.А така -сега по-лесно ще преживея остатъка от зимата cold
Отивам да завъртя една бърза манджичка и се връщам.абе я кажете как се справяте с готвенето-аз съм уж цял Ути Бъчваров и Иван Звездев на квадрат и от двамата и все  newsm55 е празен.Голямо чдене ,голямо нещо.А сега и с тази турска мания и на манджи и съвсем ще се търкаляме JoyДнес сме на Мантъама дребното нещо взе да се цепи от отбора и неще да хапва турси гозби newsm78-малко националистче hahaha
Айде до после и някой кафенце да сервира а аз после ще ви нахраня!

# 243
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Я и аз да се включа за празниците!  Laughing
Моя мъж и неговите роднини са преселници! Те например не празнуваха рожден ден, докато не дойдох аз. Сега свекърва ми и свекър ми купуват на всеки рожден ден като подарък торта и всички празнуват. Просто не празнуваха преди да дойда аз и много им се чудех! Сега дори имения ми ден празнуваме.
Те винаги са ми казвали, че в България всеки ден има празник. Хората си намират поводи да празнуват тук не е така. Но пък за сметка на това на Байряма как празнуват турците. По 3-4 дена празнуват. Аз смятам, че с пари или без пари както казва kaigi, може да празнуваш, стига да има желание и хубава компания. За нас всеки викенд е празник, защото сме всички заедно!  Joy Joy Joy

queen of hearts , ти защото не го празнуваш имаш такъв ник: кралица на сърцата!  hahaha Съвпадение предполагам!   bouquet Майтапя се! Joy

Кафето от мен

# 244
А, Дризе, ще ме умориш.
Ами Свети Валентин който както го усеща, така си го отбелязва. Аз не съм в етапа от връзката си, в който с любимия да си подаряваме сърчица и др. под., а и ако го направя, той ще реши, че съм мръднала  Mr. Green .Но това не значи, че не му давам свидетелства за обичта си - само че това е текущо. Ето, утре ще ида на козметик, ще се направя хубава - демек, нишан му давам, че мисля за него  Laughing Може да си купя и някоя нова дрешка, пак щото го обичам  Wink

# 245
  • до вятърните мелници
Я и аз да се включа за празниците!  Laughing
Моя мъж и неговите роднини са преселници! Те например не празнуваха рожден ден, докато не дойдох аз. Сега свекърва ми и свекър ми купуват на всеки рожден ден като подарък торта и всички празнуват. Просто не празнуваха преди да дойда аз и много им се чудех! Сега дори имения ми ден празнуваме.
Те винаги са ми казвали, че в България всеки ден има празник. Хората си намират поводи да празнуват тук не е така. Но пък за сметка на това на Байряма как празнуват турците. По 3-4 дена празнуват. Аз смятам, че с пари или без пари както казва kaigi, може да празнуваш, стига да има желание и хубава компания. За нас всеки викенд е празник, защото сме всички заедно!  Joy Joy Joy

queen of hearts , ти защото не го празнуваш имаш такъв ник: кралица на сърцата!  hahaha Съвпадение предполагам!   bouquet Майтапя се! Joy

Кафето от мен

ей, Дризе, как го постигна това??? ще ми се и аз да можех...

обаче откакто мъж ми ми подари блендер и мини-прахосмукачка за РДто и съвсем се отчаях....

а една коледа преди година-две бях накупила на всички, тогава живеехме у свекърите още, подаръци и естествено бях украсила нашата стая и коридора, но пак не се стигна кой знае до къде...

може би трябва да съм по-постоянна Thinking

# 246
Заповядайте момичета и  ето позъкъснелия обяд.

http://images23.snimka.bg/005100416.jpg

Снимката не е от днес но вкъщи ухае на вкусно-просто не мога да се сетя къде скрих апаратчето от Иво newsm78 и няма как да снимам EmbarassedВзех да остарявам вече
Но както и да е .Да ви е  вкусно!

# 247
.....-просто не мога да се сетя къде скрих апаратчето от Иво newsm78 и няма как да снимам EmbarassedВзех да остарявам вече
Но както и да е .
Grinning Това сякаш аз съм го писала  Laughing.
Моя мъж се шегува,че крия не от малкия ,а от себе си нещата и един ден няма да мога и аз да  себе си да се намеря  ooooh! Липсват 2 ножици Simple Smile,ама да си липсват,някой ден като търся нещо друго ще открия тях... Simple Smile
tsve_te,има вероятност да те помоля да ми пратиш нещо от България/ти предложи идеята/,но като реша ще ти пиша на лични...то тук уж от пиле мляко има ,ама не мога да открия...ще потърся още малко и тогава ще ти пиша...

След обяда от tsve_te , хайде сладкото да е от мен...

# 248
Benmary[/color  нямаш грижи.Не търси ,а направо пиши какво искаш да пращам Peace
А относно това че все крия -то правилно.Май от себе си го крия.От един месец търся ножичката на детето за ноктите.скрих я да не се набоде .Помня че я скрих,но..... newsm78не помня къде!Вчера купих нова и днессс ООООоо Чудооооо и старата изскочи!ПОзнайте къде???Сложила съм я в единия му пантофа той не иска да объва този чифт пантофи и аз реших да ги занеса на боклука някой да ги вземе ако иска и гледам нещо вътре -аааа какво щастие ножичка! Joy

# 249
 newsm50Мразя този скапан нет?абе какво става и при вас ли толкова тежко се отваря Бг мама? hit hit

# 250
Много трудно се зарежда форумът, иначе другите сайтове ми се отварят без проблеми.
Ама как няма да се  зарежда трудно, като гъмжи от безмислени теми - ох, ощипаха ме, ах, ухапаха ме, Покажете си ботушите, снимайте си коланите. Накрая, като му потрябва на човек нещо  смислено да намери, форумът забива.

# 251
Много трудно се зарежда форумът, иначе другите сайтове ми се отварят без проблеми.
Ама как няма да се  зарежда трудно, като гъмжи от безмислени теми - ох, ощипаха ме, ах, ухапаха ме, Покажете си ботушите, снимайте си коланите. Накрая, като му потрябва на човек нещо  смислено да намери, форумът забива.
Joy Joy Joy

# 252
  • до вятърните мелници
и при мен е същата мъка - всякакви други сайтове се отварят, но от всички форума - най-тежко....
от вчера е така  Tired

да се похваля - току що направих един буркан майонеза   chef

много ме беше бъзе да не изхабя пак "сто литра" олио, но тоя път стана Laughing

(в тая връзка, да попитам, може ли да се яде майонеза докато се бременее? щото нали на практика има сурови яйца в нея  Confused хрумна ми, та....)

руската(американска, както и викат тука) салата е готова   chef

ех, само да можех да прикачвам снимки....

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 18:08 от Джорди

# 253
Джорди, в Правилата на форума има тема, подробно се обяснява за качването на снимки - прочети и ще се научиш! Peace

На мен също от вчера много бавно ми се отваря бг-мамма... Миналата година или по-миналата все забиваше, но после значително се подобри. Сега явно пак се задъхва.... много сме на клона... Tired

# 254
  • до вятърните мелници
мерси пина, ще проверя за снимките.

да, сигурно това е БГ форумът с най-голям брой потребители!

куул!

Общи условия

Активация на акаунт