БУРГАСкото дете в къщи скука вече го наляга, а мама за купон се стяга - 43

• 12 908
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
  В Авеню миналата година си празнувах РД, момчетата, които го държаха се познаваха с мъж ми и затова избрахме там, никак не ми хареса, казах си че повече няма да стъпя.Тръгнахме си рано рано и продължихме на друго място. Simple Smile

# 151
Привет и от мен в тоз сив и скучен ден Hug
Много ми се иска и аз да дойда на събирането, но не мога да кажа от сега на 100%. Така, че и аз съм с ?
В Авеню не съм ходила, но съм чувала не добри отзиви за там

# 152
        Авеню май отпада, Пиратите по мое мнение също не става, но все пак съм ходила веднъж и то лятото, ако някой има друга информация да сподели.
       В Рокси не е лошо, но е голяма лудница. На мен ми допада и Караокето.

И да споделя в събота бяхме в едно ново заведение /поне за мен е ново/, в пресечката под Луксор се пада, казва се Delight и третия етаж е пианобар, но не се качих да го видя.  newsm78

# 153
Танина - и тя пък като била млада брее, ми аз какво да кажа  Embarassed

Аз като се замислям сега не от 1-2години, а от 3-4 поне не съм ходила на Авеню  newsm78
Пиратите ли са за Червените фенери - айдеее, сериозно ли? Не съм ходила, само слушам младежта, че мн вървежно било

Ами давайте идейки, ако трябва и на Ретрото да ходим - Буби4ко да слезе и да запази места
или някъде из дискотеките в морската пак ще ходим
Аз викам, че тия са по-близо до Океана, ама явно не биват  

# 154
Здравейте!  Grinning Съвсем нова съм тук. Благодаря на три бургаски мами, които ме посъветваха да отправя запитването, което имам в бургаския "подфорум"  Rolling Eyes. Все още разучавам сайта.
Въпросът, който ме мъчи сигурно ви е изключително банален (поне на вече утвърдените мами), но аз, тъй като сега поемам по пътя на това житейско поприще, имам нужда да получа съвет по отношение на добър специалист, в чиито ръце бих могла спокойно да поверя съдбата си на бъдеща майка. Да си призная честно мненията във форума са страшно противоречиви и колкото повече ги чета, толкова повече се обърквам. Подозирам, че ще ме препратите към "белите" и "черни" списъци, но въпреки това ще се радвам ако поне няколко мами ми изпратят "топ 3" списък на най-добрите специалисти в Бургас. не искам от вас дълги разкази за случки, приятни или не, а просто 3 имена, подредени под формата на класация. Искам да ви спестя дългото писане пък и да улесня взимането на решение от моя страна.
Предварително благодаря на всички. И да знаете, че идеята за този форум е повече от прекрасна. Поздравления за всяка една от вас, която е допринесла по какъвто и да е начин за съществуването му.

# 155
Аз да се оплача днеска.Имах работа в ПИБ на Александровска ( смятайте от ДНА до ПИБ на Александровска) . Малката я оставих на свеки. На 15-тата минута от излизането от къщи свеки звъни , че дребното реве. А аз още не си бях свършила работата. Да съм се позабавила още десетина минути и още 5 до в къщи. Като се прибирам малката реве та се къса.  newsm45 В момента в който я взех ( както си бях с ботушите и палтото) и тя млъкна и се ухили. К'во го пра'йш такова?  smile3511Как да дойда на купон? Освен ако може с нея  sling
И за друго да се оплача. От ПИБ не щат да ми издадат кредитна карта #Cussing out, щото докато съм в майчинство не съм била осигурявана, въпреки, че все още си получавам 90% от заплатата. Няма да мога да пазарувам от Ларедута  smile3516

# 156
Чак трима ще ми е доста трудно да ти препоръчам. За сега единствено като, че ли за Гамишев чета хубави работи. Той е заедно с Мърмарова, също готина докторка, но не се занимава с бременни и раждане, иначе е гинеколог и тя, и че те двамата са на една пресечка на гурко и републиканска май беше, в една къща-лаборатория.
В болницата Света софия - Ризова.
И понеже за трети не се сещам ще ти кажа за Сливен, болница Ева - наскоро една позната ражда там и е много доволна, условия и апаратура имало, сложили й упойка лека, чисто било много, само да излязел някой от банята и веднага минавала лелка със стирката, турци го стопанисвали май и хигиената била супер. Дала е само около 50лв от благодарност. Тя ражда за втори път и може да сравни - каза, че там е било много по-добре отколкото в бургаската болница.

# 157
  • На морето!
Веси, добре дошла  Hug
Аз съм с 2 ръце и 2 крака за Гамишев! Peace
Краси72, погледни от добрата страна, няма да се охарчваш като нас в Редута.Голяма краста е -няма спиране  Rolling EyesВсе пак сигурно има някоя майка, с която можеш да поръчаш заедно, без да имаш карта.Бих ти предложила да поръчаме заедно, но аз поръчвам със сестра ми,когато пуска нейната, пуска и моята поръчка и си делим доставката, а парите й давам да си ги внесе.Виж в темата дали няма посочена майка от Бургас, която пуска поръчки на няколко човека.

# 158
Сега прочетох, че Бургас с онлайн записване за градини догодина Голяма лудница ще стане. Аз точно другия януари трябва да подавам молбата  Tired

# 159
Аз Ризова не я препоръчвам.

# 160
Райне, аз до сега за това не исках да си издавам кредитна карта, че като се знам каква съм мнаниачка. Само да кажа- бременна в 7 месец, идват приятелките ми на гости ( от дуг град са) и прекарваме 6 часа в ходене по магазини. Как издържах и аз се чудя.

# 161
Добре дошла Веси smile3525
Калчева, Гамишев, мен ме изражда Миринчев и акушерка-Алексиева, много съм доволна от тях.
Но и моят съвет е да отидеш в Сливен

# 162
  • Burgas, Bulgaria
аз съм за Иванов работи и с касата и в родилно .Голям мълчаливец а иначе кат раждах ме спука от смях и много ме гледа през два часа беше при мен.Ако исаш подробности пиши на лични.

# 163
krasi72 ( pet i den), само да ти кажа, че и Виза Електрон на ПИБ, която не е кредитна, става за международни разплащания.

# 164
krasi72 ( pet i den), само да ти кажа, че и Виза Електрон на ПИБ, която не е кредитна, става за международни разплащания.

Е да, ама дебитната ми е Маестро. Даже днас ми дадоха нова, че ги подменяли за такива с чип.

Общи условия

Активация на акаунт