ПЛЕВЕН - февруарска

• 13 994
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
Foie dras - това което работя, патешки дроб
Абе на мен ми заприлича на дроб, но ме беше срам да попитам дали е това.
Ние днес заложихме шезлонга на Криси, столчето за кола и нашата любима оранжава количка Sad.....но пак купихме оранжав Laughing. Благодаря на всички за споделеното мнение относно количките. МагИнгланд не намерих в Плевен и взехме Каролина на Чиполино, в момента Муцуната много й се кефи, аз също, толкова е лекичка и удобна!
Приятно изкарване довечера!
Люсил, явно ги привличат очилата, мен през очилата ме одра, как успя да бръкне.....добре, че не са от стъкло, че до сега да съм без очи!

# 76
Абе на мен ми заприлича на дроб, но ме беше срам да попитам дали е това.

Е, защо да те е срам, какво срамно има? Така изтърва почерпката  Wink

# 77
Здрасти мацки, какво правите, а????
Приготвяте се за банкета. )))

# 78
  • София
Здрасти мацки, какво правите, а????
Приготвяте се за банкета. )))
Аха Grinning-окъпах се Mr. Green.
Мацки,продадохме старата ни барака,колата де,и на мен ми е едно такова сантиментално Rolling Eyes,едни спомени..тая кола си я купихме с паричките от сватбата,децата се родиха,все с нея си бяхме..пфу,каква съм шамандура. ooooh!

# 79
Привет мами,
Да се впиша и да ви пожелая, приятна вечер.Не ни забравяйте и утре ни покажете снимки  Peace

А сега да ви се оплача .Имам проблем с Лора .От вчера като и се до пишка ,започва да пищи и да става от гърнето.Явно нещо я щипи. веднага я измих с вода и детско сапунче. След няколко часа пак рев и нищо в гърнето.Чак преди лягане успя да се из пишка нормално, но днес имам същия проблем.Някоя от вас да  е виждала или чувала такова чудо?

# 80
  • София
Галя,според мен трябва да я заведеш на лекар и да и вземат урина.Тя скоро не пи ли АБ?Може да е от това...

# 81
Ей, Галке, гадно  Confused Да не е от АБ някаква реакция?Водете я на изследвания!

# 82
За лекаря вече сме го решили.Още като стане ще я заведем .Урината и е бистра.Това малко ме успокоява, че може да не е бактериална инфекция.Преди седмица пи Клацид.Оказва се , че той най-добре и действа на гнойните ангини ( почти всеки месец се разболява и  вече мислим за махане на сливиците)

# 83
  • Плевен
Галя, може да е фино нацепване на кожата на срамните устни и да й щипе. Това беше причината при нас (в мъжки вариант).

# 84
момичета, да ви споделя, ма не знам, да плача ли да се смея ли....

като се върна на работа, заплатата ми, макар и увеличена, заради този плосък данък, който приеха, чисто ще е по-малко, отколкото майчинството за 2008-ма година.....ега ти простотията....и сега аз за какво съм учила през тия години, а....пък и не само аз....ега ти по-добре да отида да се хвана продавачка в някой магазин и пак повече ще получа...........смехория отвсякъде, в тази държава ни правят не на луди калинки, а и аз не знам на какво.......
по-добре да си правя второ дете, хехехехехе, то така излизат сметките....

# 85
ГаляМ, огледай Лора хубаво отдолу, може наистина нещо да се е цепнала или някоя пъпчица да има....знам ли, но най-добре при доктора.....

# 86
  • Плевен
...като се върна на работа, заплатата ми, макар и увеличена, заради този плосък данък, който приеха, чисто ще е по-малко, отколкото майчинството за 2008-ма година.....
Хм, нямам думи
Още миналата година казаха, че най-засегнати ще бъдат хората със заплати под 400-500лв.
Петя, получи ли второто ми писмо?

# 87
Петя, аз на 17.02 се връщам на работа, та ще видя и при мен как са нещата откъм заплата  Thinking

# 88
galqM, може и цистит да е , но това само след изследване на урина може да се каже.

# 89
Петя, ами хайде още едно. Аз откога ти казвам, ама не слушаш, ей...

Общи условия

Активация на акаунт