ПЛЕВЕН - февруарска

• 13 992
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Привет и от мен! Божидар е терорист-от 2 седмици ме преследва и вика вземи, а не го ли взема, започва такъв рев....не е истина. При никий не иска да седи, а как ще ходи на ясла другия месец  Thinking
bmanolova, ти нямаше ли да идваш или съм се объркала?

Ами всъщност,съвсем отскоро съм при вас и ще се чувствам натрапена.Благодаря все пак за вниманието. Simple SmileЧесто организирате срещи,така че по-нататък с удоволствие ще дойда,само малкоооо да се отпусна  Embarassed

Е, недей така и аз съм от скоро тук, но мисля да отида.  Peace

# 46
Я добро утро и от мен. ))

Аз съм много разочарована от времето днес, надявах се да е като вчера слънчице и да излезем на разходка, но уви не...((( Много мразя такова мрачно време.

Чудя се за последно дали да идвам, но ще прескоча предполагам за около 2часа. Ако искате Атракция, Дикси да се разберем нещо от сторгозия да отидем заедно. )))

# 47
bmanolova,и аз мисля,че ако само това е причината няма защо да се притесняваш.Както ти е казала Тина ще има и други мами,които са от скоро.А и аз самата за пръв път ще ходя на форумска среща и не познавам всички и честно казано и аз се притеснявам,но ще се отпуснем Simple Smile

# 48
Я не се притеснявайте, момичета, ами идвайте да се видим. От скоро или отдавна, никой не брои от колко време сме във форума.И много бих съжалявала, ако някой си мисли, че делим "форумките" на "нови" и "стари". Всички са добре дошли. Има майки, които пишат отдавна, но не са се виждали. Аз лични се радвам на всяко ново попълнение.

Да ви питам, има ли някой един излишен апликатор за Панадол, да ми донесе, че скоро ще водя малкия на ваксина, а каката ни сдъвка нашия и сега става само да даваме лекарства на куклите с него?

# 49
  • София
Много сте мили,наистина не смятам,че се делите на стари и нови и със сигурност ще ми е приятно да се запозная с вас,защото сте много забавни и готини.Следващия път ще дойда.

# 50
  • Плевен
Добро утро,много сте ранобудни Laughing
Гретке,ще ти донеса апликатор.Имам 3-4 бр.
И аз ще ходя за първи път на среща,а и не пиша отдавна във форума Sunglasses

# 51
TINA, какво е това на аватара ти до хляба? Гледам го и не мога да разбера  Grinning

Момичета, имам едно притеснение. Аз все още имам хрема, но със сигурност вече не съм вирусоносител, т.к. мина една седмица.
Чудя се  дали да идвам довечера, дали няма да се притеснявате, че ще се заразите?  Rolling Eyes

С апликаторите и при нас е същото - понеже той сам си ги пие илачите, редовно ги дъвче и те се пукват  Crazy

# 52
  • Плевен
Привет!
Джина, страхотни са ти сладурите и никак не е скучно у вас със сигурност Grinning
Сиси и аз си имам терористка, преди 1 година ми беше разкъсала роговицата на окото от разни игри, уж е кротка пък...Предишната вечер пак се опита да ме "поправи". Един удар в цайсите й без малко да ми забие онова мъничкото което държи очилата на носа ми в окото. След това такава глава ми заби в устата, че кръв ми потече и си слагах лед. Но важното е купон да има...

За съжаление аз няма да мога да дойда довечера, пожелавам ви приятно изкарване и всички, които  имат възможност да отидат - иначе ще съжаляват  Grinning

# 53
Идвай бе Дикси. Как така без теб. Не я мисли хремата.
Може ли да ми пратиш онзи линк с аватарите, от където си беше взела морската сол и другите хубави. В криза съм и не знам къде да си търся аватар.

# 54
Чудя се  дали да идвам довечера, дали няма да се притеснявате, че ще се заразите?  Rolling Eyes

Ще пиеш няколко водки и ще спиртосаш каквито бацили са ти останали  Mr. Green

Люси, съжалявам,че няма да се видим  Confused

Да се оплача отново-вчера май ви споменах,че една блуза в прането ми е пуснала. Сега видях прането на сухо - 3 ризи на Анатоли са на оранжави петна - мъкааааа  Sick Дрехите на Бужи не ги броя, ризите са ми по-важни. Превърнала съм банята в хим. лаборатория-тествам всички препарати, които имам. Дано ги оправя, че като си ги види петносани...   Crazy

В криза съм и не знам къде да си търся аватар.
ДеЩо, толкова нещо ти пратих, нищо ли не е достойно за твоя профил?  Flutter

# 55
  • Плевен
Може ли и на мен да ми дадете линк към аватарите Hug

# 56
TINA, какво е това на аватара ти до хляба? Гледам го и не мога да разбера  Grinning

Хайде, ако някой познае ще го почерпя   Peace

# 57
  • София
Аз ти предлагам да пробваш (ако не си оправила вече ризите) с "К2r Entfarber" обезцветител.Аз така избелих две ризи на мъжа ми с розови петна.Дозата е за веднъж и има инструкция за различните тъкани.

# 58

Хайде, ако някой познае ще го почерпя   Peace

Хм....прилича ми на копито...камилско  Embarassed

Ето от тук си намирам аватари http://www.dpchallenge.com/photo_gallery.php
Има един куп галерии, с безброй снимки.

# 59
Може ли и на мен да ми дадете линк към аватарите Hug
Кажи от какво естество да бъде-дай ми опорна точка-ако искаш минаваме на лични  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт