ПЛЕВЕН - февруарска

• 13 995
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро kaffeetrmker_2

Днес Коко е на градина.За първи път тази година.Лора мисля да я погледам поне още една седмица
Вчера времето беше супер, но днес....мъгла.Май ще си седим на топло.

# 211
  • плевен
Момичета,благодаря за хубажите пожелания за рожденния ден на Марио.Нямам компютър,че пак се скапа и не можах да ви благодаря навреме.Марио получи цял куп подаръци и колело на което най-много се радва.От нощес обаче го мъчи страшна кашлица.Давам му Мукоплант,но май изобщо не действа.Кажете ми някой ефикасен или някой бабешки лек,че не знам вече какво да го правя.Само кашля и му е запушено нослето.Не е грип и няма темепература,но ме е страх,че може да ми го върнат от яслата,а няма кой да го гледа.Нали от две седмици съм на нова работа,не става да отсъствам.Чао ви за сега да поработя.

# 212
  • Плевен
Здравейте и от мен. Вчера времето беше страхотно. Бяхме и на ледената пързалка (но само гледахме). Очаквах да видя Дикси, но не. Никой от форума не засякохме.  Ходихме и до Практикер. Купихме си от там количка за пране (кош), който е на акция. Виктор веднага го приватизира и натъпка всички играчки в него.

# 213
Добро утро!
Дикси coolcool!
Днес пак сме на рожден ден  ura, този път на племенницата.
Дано се вдигнат мъглите, за да поизлезем на разходка.
Приятен ден на всички!  bouquet

# 214
Добро утро!
Веси, Дикси дава какво ли не на Мити-тя най-добре ще каже, от какво се е повлияла кашлицата му. Скорошно оздравяване  Hug А къде е новата работа?

# 215
В една служба по трудова медицина.Офисът  и е на ул.Луковит.За сега още свиквам с работата и колектива.
Ей, шест месеца продавам сиропи за кашлица и накрая да се чудя какъв да взема на малкия.Много бях доволна от Демефан, но май вече му се изчерпа ефекта върху Марио.

# 216
Ей,не знам какво направих,ама сега излиза че съм ви гост.

# 217
  • плевен
Сега май оправих нещата.

# 218
  • Плевен
Добро утро Simple Smile От днес с мъжа ми сме на диета. Да видим до къде ще я докараме Blush

# 219
Добро утро Simple Smile От днес с мъжа ми сме на диета. Да видим до къде ще я докараме Blush
И ние сме така  Mr. Green

# 220
  • Плевен
Атракция,вашата каква е?

# 221
  • плевен
Мразя диети и никога не съм правила такива.Не се ограничавам от нищо,а сладко ям в промишлени количества.На ръста ми 169см съм само 51кг.Честно казано искам да кача 4-5 килца,но както свалянето така и качването на килограми си е трудна работа.
Успех желая на тези,които са на диета.

# 222
Здравейте   Hug   Успех на всички диетични   Peace

# 223
Атракция,вашата каква е?
На Дюкан! Ще видим до къде ще я докараме. Искам да си възвърна предишните -20 килограма  Sick

Мразя диети и никога не съм правила такива.
Веси, ти си чак неприлично слаба  Laughing

# 224
Добро утро и от мен. ))

Днес времето е пълна трагедия, или поне за сега, аз много се надявах да е като вчера и да ходим по разходки. (((

Искам да ви попитам за някой свестен обущар, трябва да ми се сложат капачета на токовете на едни ботуши и едни други да претърпят малко ремонт. )) Ако може обаче да е по сторгозия, или някъде в центъра. Този, който е зад Захарно петле не знам как работи.

За диетите, аз пак се освиних. (((( На всичкото отгоре си поръчах онзи ден някаква нова книга за отслабване, да видим какви ще ги свърша. )) Белким като знам колко пари съм дала за нея, дано имам стимул. ))

И последно, някой ако има поръчка от ларедут от преди 18ти януари и я е получил да свирка. ))) Че аз моята още я чакам, да видя как се движат нещата в нашите пощи.

Общи условия

Активация на акаунт