ПЛЕВЕН - февруарска

• 14 010
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
Атракция,вашата каква е?
На Дюкан! Ще видим до къде ще я докараме. Искам да си възвърна предишните -20 килограма  Sick
И ние сме на нея.И аз искам да стана като преди,че не мога да се гледам.Успех  Hug

# 226
И последно, някой ако има поръчка от ларедут от преди 18ти януари и я е получил да свирка. ))) Че аз моята още я чакам, да видя как се движат нещата в нашите пощи.
Не бъркай с пръст в раната, че чакам от 13.01. , от 31.01. и от днес  Rolling Eyes А и при теб и при Тина имам неща  ooooh!

Най-успешно съм на диета когато ходя на работа. Затова ще почакам още малко  Grinning

Веси, за кашлицата и аз не мога да ти дам съвет, защото докато се чудех коя от всички бабини рецепти да прилагам се наложи да мине на АБ, и така...от него се оправи  Confused

Нади- Миши, къде се сложи в отбора на тези с излишните килограми, не мога да разбера  Crazy

# 227
Е, имам си съмишленици! И аз съм на Дюкан от 9.01. Да видим до къде ще я докарам.
Веси, и аз нямах проблеми с килограмите до преди да родя второто си дете. А и явно вече годинките си казват думата.

# 228
  • Плевен
Много Дюканки тука бре. И аз почвам от утре.Даже си направих меню за 5 дни и какво да се купи.
Ха да видим кой до къде ще я докара с отслабването Wink

# 229
Eй, вие всичките станахте диетични. Аз започвам от 21.02, че в момента почивам. Писна ми да си купувам дрехи и те да ми стават големи.  Crazy   

# 230
  • София
Здравейте и от мен.
Споделете за тази диета и ефикасна ли е?
Миналото лято пробвах с една точкова диета и успях-7 кг за месец и половина,съчетана със спорт.Но не мога да намеря къде съм я затрила. newsm78

# 231
Нади- Миши, къде се сложи в отбора на тези с излишните килограми, не мога да разбера  Crazy
Можеше и за мен да кажеш някоя мила дума, че нямам нужда, че съм фиданка ...  Mr. Green

# 232
Ох, всички май ни е обзела мания за отслабване. И аз почти всеки ден се тегля с мисълта, че съм отслабнала, но уви ........ нищо. Лошото е при мен, че не мога още да пазя диети, защото кърмя. Ограничила съм хляба, а сладко изобщо не ям. Ето тук има страхотни диетки, тренировки за вкъщи и мнооооого хубави неща за отслабването http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=101375.msg2133209.
Аз смятам през март да се връщам на работа и силно се надявам тогава да вляза във форма.

# 233
  • Плевен
8 kилограма трябва да сваля.Нито едни дрехи не ми стават от преди бременността и се тресът едни сланини ooooh!
И аз съм приготвила списък за пазаруване,че да не ходим да се изкушаваме в магазина.
Атракция,ти ще ползваш ли нещо вместо олиото при готвене или ще караш без?
Пламси,дай някоя интересна рецепта.

# 234
В една служба по трудова медицина.Офисът  и е на ул.Луковит.За сега още свиквам с работата и колектива.
Ей, шест месеца продавам сиропи за кашлица и накрая да се чудя какъв да взема на малкия.Много бях доволна от Демефан, но май вече му се изчерпа ефекта върху Марио.

Здравей и аз работих в тази същата фирма-Емито е шефката нали?
Аз работих преди 2 год там .

Аз също съм от дюканките-в ударната фаза свалих 5 кг. ,сега съм на смесена и си върнах едно кило ,но продължавам,дано сваля още.

Момичета комбинирате ли се помежду си за ла редута ,ако може бих искала да се включа към някой,че сега се комбинирам с една майка от форума ,но е от Русе и ми е далече?

# 235
  • Плевен
Аз имам поръчки от 13.01, 17.01 и 30.01. Ни вест ни кост. Преди идваха по-бързо.Дано всичко е наред Praynig

# 236
Само като чета за диети и лошо ми става.Преди време толкова се бях вманиачила на тази тема,че бях на ръба на анорексията. Спря ми цикъла и лекарката ми каза,че е възможно да не мога да имам деца.Че като се стреснах от това и успях да се преборя,но е ужасно.На никой не го пожелавам,затова не прекалявайте. И по- добре да се отслабва със спорт и рационално хранене,отколкото с диети,поне според мен.Стига да има човек време и търпение.

# 237

Най-успешно съм на диета когато ходя на работа. Затова ще почакам още малко  Grinning

И аз така  Mr. Green А този Дюкан - няма да мога да го изтърпя  Confused

# 238
  • София
Ей,много диетуващи тука.Чак започвам да се чувствам неудобно,май съм единственната,дето от доста време не пази диета Laughing  261uuАйде,приятно отслабване тогава Peace.

# 239
Охо, гледам, че бая има дето са на диети. ))

Джина, ти си си супер от всякъде, с тези 2деца. Изобщо не ти личи че си раждала. ))

На мен проблема ми е, че излишните килограми си ги имам от преди да забременея. Ама хормонални проблеми, т.н. глупости и хоп 10кг отгоре, яко освинване. От бременността за 2месеца ги свалих. Не че сега не съм си турила пак 3кг отгоре. (((
Дюкян е хубав, ама аз месо и яйца цяла седмица трудна работа да ям. Изобщо с диетите хич не съм много добре. Най-хубаво отслабвам с лечебно гладуване, но сега трудна работа.
Ще видим като ми дойде книгата "Ултраметаболизъм" какво има там, може пък да ми допадне. ))

Общи условия

Активация на акаунт