ПЛЕВЕН - февруарска

• 13 990
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Лошото е при мен, че не мога още да пазя диети, защото кърмя.
Аз, нали, поради тази причина, заприличах на това,което съм. Викам си-кърмя, няма да се ограничавам,да не ми спре кърмата и така...1г3м. Сега съм на килограмите, с които родих. Безумие  ooooh!

# 241
Кажете ми някой ефикасен или някой бабешки лек,че не знам вече какво да го правя.Само кашля и му е запушено нослето.Не е грип и няма темепература,но ме е страх,че може да ми го върнат от яслата,а няма кой да го гледа.Нали от две седмици съм на нова работа,не става да отсъствам.Чао ви за сега да поработя.

Привет на всички.Честито на всички пропуснати от мен рожденници.Успех на тези,които очакват да им се получат някои неща.

vesi@,моите деца и двете си оправиха болните гърла за два-три дни със сиропчето"Флавамед".Болката им отмина и много бързо започнаха да се отхрачват.Сега още понакашлят,но гърлото не ги боли.За първи път го използваме и съм много доволна от резултата.Вярно е,че го комбинирах и със спрей "Биопарокс".

# 242
Аз пък от това кърмене слабея. Иначе преди за забременея не бях толкова слаба. А ям доста.Но сигурно защото са двама и ми се отразява.Като се отбият ще му мисля Simple SmileА това изглежда няма да е скоро  Laughing

# 243
Да споделя за лечебното гладуване - пролетта една лекарка ми препоръча да мина на продове, чай и мед, заради мигрената, която имам. За момента наистина отслабнах, но след няколко месеца качих 5кг. направо от нищото. А и мигрената въобще не ми се повлия. Така, че за себе си знам, че никога повече няма да гладувам.

# 244
Абе,ако имаше полза от това лечебно гладуване ,то всички болни в реанимация,които не се хранят,щяха да са здрави като камък. Иначе е добре малко ограничение на храната и спорт,но в разумни граници

# 245
  • Плевен
Гледам за диети си говорите. Признавам си, че диета не мога да спазвам, пробвала съм много пъти, но безуспешно. Докато кърмех (до 1г и 3м) отслабнах, но тогава и много се движех с количката и бебето - от центъра до Дружба и обратно съм ходила пеш, без никакви тролеи. Сега пак съм качила килца (откакто тръгнах на работа), а си мислех, че ще стане обратното Blush

# 246
Лечебното гладуване си е точно глад, на вода и чай, без плодове.
На всеки се отразява по различен начин, аз лично съм го използвала за отслабване до сега.
Не съм качвала след това килограми.
Но да се спори за нещо, което не е изпробвано, не виждам смисъл.

# 247
  • Плевен
Момичета малката е с температура и кашля  smile3518 smile3518 smile3518,някой беше споделил как точно се мери температура на бебе,аз и я меря в дупето,но да ви питам това ли е реалната температура,защото нещо ми се мотае из главата за няколко десети които или се вадеха или се прибавяха   newsm78,помагайте.Иначе в 4 сме на лекар стискайте палци да не е нещо сериозно.
А за килограмите аз с това кърмене и с тази болест дето ме мъчи съм 46кг.май ще стана по слаба отколкото бях преди да забременея.

# 248
  • Плевен
Явно не само мен ме е обзела манията за отслабване.Точно преди малко се оплаквах на една приятелка че трябва да сваля малко кг.и влизам в темата и там се говори за същото Joy
Понеже си изпатих преди години от диети,аз мисля да покарам колелото,което събира прах в другата стая. Peace
хайде успех на всички Peace

# 249
  • София
Краси,ако мериш в дупето махаш 5 десети-ако показва 37,5 значи реално е 37.Аз лично дори като бебета им мерех Т подмишничката.
Дано не е нещо сериозно! Peace

# 250
Взимате ли храна от млечна кухня ,днес чух ,че от 1 март излизат в ремонт и не се знае колко ще продължи ?
А аз необичам и немога да готвя ,ама....   chef.
Чули ли сте нещо по въпроса?

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 14:30 от tony25

# 251
Аз след като родих отслабнах повече отколкото  бях преди това, незнам от кърменето ли ,но детето вече е на 4 години ходи на градина а аз немога да напълнея и това е. Лошото е че не ми се яде а сега когато съм сама мога цял ден да мина с 1 вафла, ама и това не е добре.

# 252
де да можех и аз да мина с по една вафла на ден   Mr. Green   ,ама не става   Wink

# 253
Ейй, скъсах си нервите с това бавно зареждане. Що така става  Thinking

# 254
*Краси* , много жалко за Деската,че е болничка,горкото детенце  Sad Аз също меря Т в дупето,при бебетата под мишницата не е много реална,защото те мърдат, не могат да стиснат добре термометъра. До 37,4 - 37,5 ректална Т е нормално.Дано не е нищо сериозно и бързо се оправи  Peace
tony25,не съм чула за това. Утре като отида за храната ще попитам.
 Да,днеска направо е отвратителна връзката с форума. Ама и на софийските майки са им скъсали нервите днес със записването по интернет за детски градини.

Общи условия

Активация на акаунт