ПЛЕВЕН - февруарска

• 14 021
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Джина и аз съм чувала, че като кърмиш по-бързо отслабваш. Уви аз нито отслабвам, нито качвам. Мисля, че и диетите не са ефективни ако искаш трайно да свалиш килограмите. При всеки е различно, аз лично за себе си знам, че спорт, движение изобщо плюс умерено хранене вършат чудеса.

# 256
И аз искам на диета, но съм много "пощаклива", като ми се дояде нещо, ако не го ям ми става чак лошо, така, че не мога с диети да отслабна...затова пък вчера наблегнах на салатата от сурово цвекло и днес едвам излязох от тоалетната......

от бременността и кърменето имам 5 килца отгоре, но баш на бедърите и на д-то.....

# 257
  • София
Пешко,имам една точкова диета,с която хапваш всичко,но в определен грамаж.И аз и мъжът ми сме доволни от нея,наистина се сваля.Бях я изгубила,но днес мъжът ми я намери,ако проявяваш интерес насреща съм.

# 258
Пешко,имам една точкова диета,с която хапваш всичко,но в определен грамаж.И аз и мъжът ми сме доволни от нея,наистина се сваля.Бях я изгубила,но днес мъжът ми я намери,ако проявяваш интерес насреща съм.

ох, не е за мен това, ще взема да се вманиача да броя хем точки, хем грамове.....надявам се и аз като започна рабнота, тогава да отслабвам.....а ми се и спортува...като се постопли яхваме колелетата с мъжо и с детето отзад и така ще горим калории и ще оформям бедра и задни части....

# 259
  • Плевен
Деската е със зачервено гърло,лекарката каза че не е страшно и щом е на кърма най вероятно ще се пребори самичка без да се налагат антибиотици и такива неща.Сега ще и давам само Калпола ако вдигне температура и ще пие чай от лайка и някакво сиропче с калций,дано се пребори милата че ми е ужасно мъчно да я гледам такава омърлушена,даже не плаче милата,само гледа жално жално и ме търси с поглед. smile3518

# 260
  • Плевен
Краси много неприятно,че малката е болна.
Дано бързо оздравее малката буболечка Hug

# 261
Тази диета да не е на принципа на хлебните единици? Ако не ти представлява трудност,ще можеш ли да ми я пратиш?

# 262
  • София
Не знам за хлебните единици,не съм чувала за тях,май? newsm78
Има таблици със всички продукти и напитки(в грамове,мл и бр),а срещу тях точки.За да се отслабне трябва да се приемат 40-45т. за 24ч.Сама избираш от кое и колко да хапваш и пийваш.Когато стигнеш кг,които искаш,за да ги задържиш и без да качваш се приемат по 70т.Пържолите на скара имат 0т +салати,мъжът ми свали 10кг за два месеца и половина.Има резултат,ако има постоянство,наред с диетата единственото,което съм спортувала е велоергометъра вкъщти и след това ръченица(много стяга дупето) Peace.
Това е в общи линии и двамата сме доволни.Сега мъжът ми се прибра от работа и мия донесе отново,ако искаш пращам.

# 263
....след това ръченица(много стяга дупето) Peace.

ООо, сега остава и да задзупам в къщи  Mr. Green

Красе,скорошно оздравяване на бонбонката  Hug

# 264
  • София
Ама аз не се шегувам         Joy

# 265
Краси, дано по-бързо да се оправи мъничката буболечка.  Hug
Много е лошо да гледаш детенцето си болно и да не можеш да му помогнеш.

# 266
Краси, дано бързо й мине на Деската! Преди всичко бъди спокойна, нека си папка кърмичка малкото мушмуроче, по-добро лекарство от това няма!
Ама май всички сме мислили по едно и също време за диети, аз тъкмо снощи разглеждах разни. Докато кърмех бях на два килограма от преди да забременея, ама сега.....бързо трупнах няколко отгоре и само се оплаквам, та ще почвам и аз, но с японското чудо, че е изпробвано, а колкото до тази точковата диета, искам и аааааз, ако може  Mr. Green

# 267
Ей мацки, отдавна се каня да ви предложа нещо - имам една позната, нейният мъж пътува служебно ту във Франция, ту Германия и й носи разни сладки дрешки /ефектни и уникат/. Та тя си търси пазар. В момента има бодита/не бельо/ за лятото за 1 и 2 годишни на 4 лв., потничета пак не бельо за момиченца пак летни отново за 4 лв., детско колело розово, с помощни колела/свалящи се/, кош, френско ново за 70 лв. Чакам да ми изпрати снимки и ще ви покажа, ако проявявате интерес. Peace
Айде като ти прати снимки, пиши, аз съм навита. По принцип и на мен ми пращат редовно от Германия и Англия разни сладурски неща, много им се кефя и винаги си отговарят на размерите, а не като някои наши нещица.

# 268
Да се включа и аз за диетите.Според мен си има хора с воля и могат да изтърпят всякакви диети,Но такива като мен, само да помисля за диета и огладняват , като звяр.Аз много съм се навила, да опитам с някакви танци ( спортни, латино, народни и т.н. )Хем се отслабва, хем се стяга тялото.Та в тази връзка, някой да знае, къде мога да се запиша.

Мариянче, как е Ники?

Тони, магазина е хранителен, и ако решиш може да ме намериш там . Видиш ли едно приказливо , къдраво чудо , значи съм аз - обади се  Laughing

# 269
  • София
Хайде,Галя аз съм с теб на народни танци в ДНА.

Общи условия

Активация на акаунт