СНБМ - инициативи - 17 част

• 17 299
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
От сега признавам, че не мога да изчета всички поставени нови теми (ама как сте се активизирали от вчера Hug )
Предлагам всеки, който предлага тема да има готовност да представи на останалита с няколко думи за какво иде реч, за да можем да взимаме решения. Аз ще мога да ви представя и обясня нещата по проекта с ФРГИ и правилата, стратегията, дарителите и т.н.

Мими (Айла) ако идваш утре звънни един телефон на Ани (АМ), защото тя казваше, че ще ви е удобно да ходие заедно, но аз й казах, че сигурно няма да идваш.

# 46
  • София
  Доли можеш ли на лично съобщение да ми пратиш номера на АМ?

# 47
Здравейте, аз тепурва попълних заявление за членство, още не сте го получили, но се надявам да ме приемете за член. Дали не мога междувременно да се включа и с нещо да помагам? Айла ми прати дневния ред, на мен лично са ми интересни точки 2,3,7,10 и 11, но не знам дали и с какво мога да съм полезна. Моля за съвет!

# 48
# 49
Здравейте, аз тепурва попълних заявление за членство, още не сте го получили, но се надявам да ме приемете за член. Дали не мога междувременно да се включа и с нещо да помагам? Айла ми прати дневния ред, на мен лично са ми интересни точки 2,3,7,10 и 11, но не знам дали и с какво мога да съм полезна. Моля за съвет!

Яна, заповядай на събранието,  там ще обсъдим всичко Wink

# 50
С удоволствие бих дошла, но живея в Банско. Затова и мога да помагам с неща, които не изискват да съм в София.

# 51
С удоволствие бих дошла, но живея в Банско. Затова и мога да помагам с неща, които не изискват да съм в София.
Много се радвам да те видя при нас  Hug
Другия месец живот и здраве мисля да намина към Банско  Wink
Изчакай малко да поразпределим работата и ще те включим някъде  bouquet

# 52
Момичета, аз съм много зле, на антибиотик с почти бронхит.
Но предполагам, че ще дойда утре.
Няма обаче да мога да прегледам нещата най-вероятно, защото съм с ужасно главоболие  Sick
Танче, имам да добавя още нещо към дневния ред, но мисля да го включим в точка "Други", не искам да го обсъждам тук  Peace

# 53
Хрис, добави го където му е мястото. Аз утре преди да тръгна ще си принтирам последната версия в пощата. Ако нямаш сили ще го допишем мануално Wink

# 54
  • София
  Момичета това ли остава последно за място и час?

Току що говорих със Силвето. Тя е ок за неделя в 13 часа и нейния офис е на разположение.
Аз също съм ок за деня и часа. Адресът на офиса е:
Лозенец, ул. Кричим №25, вх. 5, ет. 2, ап. 17 (входа е откъм гърба на блока).
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3c5fef6feb6cd44ee755ff0ce34d2d … x=0&start.y=0

Пак приканвам да дойдете подготвени и да прочетете стратегията, вътрешните ни правила и организационната структура. Каним и всички нови момичета, които имат възможност да дойдат, за да се запознаем. Който още няма достъп до пощата ни, нека ми прати на лични ел.поща и ще ви пратя документите. Стискам палци да се съберем повече хора.

# 55
Аз може би малко късно се включвам, но може ли някой да ми прати евентуално дневния ред? Надявам се утре да успея да дойда да се запознаем и да се включа и аз някъде (още не знам къде бих могла newsm78, но пък имам желание  Laughing ).

# 56
  • На края на вселената!
Ellea, може, само дай мейл  Hug

Момичета това ли остава последно за място и час?

Току що говорих със Силвето. Тя е ок за неделя в 13 часа и нейния офис е на разположение.
Аз също съм ок за деня и часа. Адресът на офиса е:
Лозенец, ул. Кричим №25, вх. 5, ет. 2, ап. 17 (входа е откъм гърба на блока).
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3c5fef6feb6cd44ee755ff0ce34d2d … x=0&start.y=0

Пак приканвам да дойдете подготвени и да прочетете стратегията, вътрешните ни правила и организационната структура. Каним и всички нови момичета, които имат възможност да дойдат, за да се запознаем. Който още няма достъп до пощата ни, нека ми прати на лични ел.поща и ще ви пратя документите. Стискам палци да се съберем повече хора.
С уточнение че входа е Б

# 57
 Томасе, Aila ми писа, че ще ми го прати на кюто, но за всеки случаЙ мейлът ми е petrova.eli@gmail.com. Благодаря   bouquet

# 58
Да кажа и аз едно официално "добре заварили" на всички Laughing
Получих на мейла документите за утрешната среща.
Чакам да се запознаем Flutter

# 59
Не можах да се въздържа  и седнах да нахвърлям някои работи  Mr. Green
Танче, няма да имам време да ги добавя в дневния ред, утре на място  Peace
Креми , радвам се, че ще дойдеш  Hug
Ellea - имаш си адашка в сдружението  Wink

Общи условия

Активация на акаунт