Хайде да се преброим,колко от нас ще са готови на 04.02......

• 7 659
  • 191
  •   1
Отговори
# 120
  • София
аз съм с оптика и пак нищоооо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
нали бяпха подготвени за наплива и нямаше да има срив на с-темата  #Cussing out

# 121
  • София, център
Аз успях да попълня рег. форма, обаче числата от полето, които трябва да напиша ми излизат с Х-сове  Shocked

# 122
  • софия
И при мен нищо не ставаааааа #2gunfire #2gunfire

# 123
Не е истина просто... голяма гавра
не стига че се борим сто човека за 5 места ами допълнително вкарват истерии...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 124
Успех на всички! Гледах по Бтв и ми стана ясно, че админ-а хич, ама хич не е наясно! Дано успеете всички!  Hug

# 125
  • Откъм Варната
Момичета Print Scrn и пращайте снимките на мейла на БТВ, успех на всички  Peace

# 126
Успех на всички! Гледах по Бтв и ми стана ясно, че админ-а хич, ама хич не е наясно! Дано успеете всички!  Hug

# 127
Не е истина просто... голяма гавра
не стига че се борим сто човека за 5 места ами допълнително вкарват истерии...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 128
Не ми се искаше да го кажа, но ето!!! -за пореден път българска работа! Безумен замисъл, направо абсурден #Crazy Кофти изпълнение и естествено ужасен резултат. Нервите на родителите са скапани, сървърът ще отблокира в 4 часа следобяд и кел файда за състезанието.Българска работа!!!!

# 129
предлагам  да се дигнем и да идеме до  президенствотоооооооо тези който   #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outса свободни една яка стачка с деца ще им дойде добре аз съм за

# 130
Хайде да ги съдим всички заедно
Аз съм съгласна!Не знам какво да правя-две деца ме чакат да им направя закуска и да се занимавам с тях,а аз стоя на компютъра ....и нищо не се случва!До довечера ли ще пробваме и дали ще има смисъл?!?
предлагам  да се дигнем и да идеме до  президенствотоооооооо тези който   #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outса свободни една яка стачка с деца ще им дойде добре аз съм за

# 131
аз се регистрирах, но при вход ме изхърля...

# 132
Е няма такъв виц, заклевам се.  #Cussing out

# 133
предлагам  да се дигнем и да идеме до  президенствотоооооооо тези който   #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outса свободни една яка стачка с деца ще им дойде добре аз съм за

Подкрепям!

# 134
The connection was reset

ей това е!

Общи условия

Активация на акаунт