Хайде да се преброим,колко от нас ще са готови на 04.02......

• 7 660
  • 191
  •   1
Отговори
# 90
  • София
С нашия татко сме пред 2 комп-а с два различнни Интернет доставчика, но освен да си чатим по Скайпа, друго засега - нищо

# 91
  • СОФИЯ
Аха - нещо се появиии при мен ! Натиснах РЕГИСТРАЦИЯ и пак - НЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИ СЪРВЪРА!

# 92
Не работи и на мен нета ми е бърз доставциците ми го пуснаха на най бързото и безпроблемно.долни нещастни твари  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 93
Някой звъня ли по телефона да пита дали системата въобще работи, претоварена ли е, може ли въобще някой да влезе в нея...? А има ли някоий вече успял да кандидатства?

# 94
ХОРА ПАК НИ ПРЕЦАКАХАААААААААА  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И то по най-гадния начин  #2gunfire Нета ми е бърз и стои само герба на софия. Mr. Green

# 95
и при мен не работи, но пък по TV дадоха,че има вече записани деца-час на записваме 9:05...как ли е станало?

# 96
Аз успях да вляза в страницата за регистрация, попълних всички задължителни полета, НООО познайте - най-долу има изображение с код за сигурност, което НЕ СЕ ВИЖДА, ЕСТЕСТВЕНО!!! И така пак не мога да се регистрирам #Cussing out.

# 97
  • София
Някой звъня ли по телефона да пита дали системата въобще работи, претоварена ли е, може ли въобще някой да влезе в нея...? А има ли някоий вече успял да кандидатства?
По БТВ казаха,че имало успели да се регистрират ShockedКак са успели незнам...

# 98
При мен не излязоха тестовите цифри

# 99
Пълни некадърници ! безобразие е да седя на компютъра вече 1 час и нищо !!!!!!!!!!!!!
И сега накрая уж успях да се регистрирам и половин час по-късно ми казва че не били верни цифрите от изображението !

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 10:01 от pipibd

# 100
След високопарните приказки как е тествана,в обедните новини ще има "новина" Sad

# 101
  • София
И на мен ми дава всеки път-The page cannot be displayed.Първо мислех,че е само личен лош късмет,но сега влизам тук и виждам,че при много от вас е така!Не знам какво да кажа и да си мисля...?!?

# 102
 Информационна система за обслужване на детските градини

Този уебсайт е част от обща информационна системата за обслужване на детските градини в Столична община. Основното му предназначение е да улесни и подпомогне процеса по кандидатстване и класиране в детските градини.

Важно!!! Регистрация на деца и кандидатстването в детски градини ще започне на 4-ти февруари 2008 година от 9:00 часа.

ТОВА СТОИ НА МОЯ ЕКРАН КАКВОТО И ДА ПРАВЯ  #2gunfire #2gunfire

# 103
да ви кажа, че то сървъра гръмва и от допълнителните хора, които пробват....освен реалните хора, които ще кандидатстват фактически, нали всеки със сигурност се е подсигурил поне с още един човек в резерва...всичките тези хора натискат тоз рефреш нон стоп и ...ставаме вече към 20 000

# 104
Каква новина, те достега излъчваха на живо по БТВ как всичко е ок, има регистрирани, кандидатствали...

Общи условия

Активация на акаунт