DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 547
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Зима, съжалявам,че така се е получило.

Преди няколко месеца откликнах на подобна молба, но мацката беше много точна, още на следващия ден парите бяха по сметката ми.Сигурно и вие сте имали подобни случаи.

Жалкото е, че покрай тая госпожа ще "изгорят" и други , на които наистина им се налага подобна услуга.

Шехи, а какво стана с твоята позната Нора? Писах и няколко пъти, писах и на теб, но нищо. Историята малко напомня тази...
От карнавала, моят глас отива за Мис Пиги и за Дръж ми Шапката. Много лесно става разконспирацията, обаче. Нужно е само на кликнеш върху профила и горе в ляво излиза старото име  Laughing
И пак да попитам за това до каква възраст возихте децата си в количка? Само жабата ми отговори, а ме интересува живо.

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 12:17 от Приятелка

# 196
  • Primum non nocere !
Приятелке, не съм се чувала от доста отдавна с нея, много съм заета.
Все пак се радвам че познах пола на детето ти.

Ще оправя нещата, защото мисля, че зная какво имаш предвид.Прати ми данните си на ЛС.

# 197
Мойн, бих изгледала един въргал сопрано-Дитър-Бил с удоволствие...
Не, че се опитвам да подстрекавам Mr. Green

Ще има ли залагания? И кога започваме?

А, добре, игнорирайте ме.

# 198
И пак да попитам за това до каква възраст возихте децата си в количка? Само жабата ми отговори, а ме интересува живо.
До 2 години ние ....

# 199
От карнавала, моят глас отива за Мис Пиги и за Дръж ми Шапката. Много лесно става разконспирацията, обаче. Нужно е само на кликнеш върху профила и горе в ляво излиза старото име  Laughing

Да, ама на Дръж ми шапката ника е Banun и аз поне не се сещам да е писала при нас или е била под друго име и не успях да разкрия.

Иначе моята още се вози в количка ама след юли месец няма да може. Возя я до парка, там я пускам да дивее. Като се пояши бебето й се отнема и това возене и няма да купувам двойна количка.

# 200
А бе 4ико, нали бях писала 4е се обадих на ДХЛ  Laughing
Бабата в апартамента в сутерена не го е полу4ила. Обадих се на вси4ки в наШета улица (голям срам  Blush ), само едните ги нямаШе, те са ми последната надежда, макар 4е 4иста4ката ми, която е роднина на тия, каzа, 4е 100% Щяха да ми го донесат оЩе в4ера. Ама zнам ли?  Thinking
Говорих с Амаzон. Ще ми пратят сега Ерzатцлийферунг а те Ще се оправят с ДХЛ. Ако междувременно отркия първата пратка, да анулирам Ерzатцлийферунга ако не е иzпратен оЩе, или да я върна обратно като дойде. Т.е. проблеми няма, ама много се ядосвам и утре сутринта Ще хвана поЩальонката на тясно  Twisted Evil

Приятелке, Милена оЩе се воzи в коли4ката, или по скоро оЩе я полzвам zаЩото не на всякъде е практи4но с дете, което ходи на всякъде  ooooh!  Докато не се нау4и да ходи zа ръка, Ще стои в коли4ката  Crossing Arms  Ина4е в гората примерно ходим беz.

Майра, Маймунката беШе  Wink  Аz я номинирам zаедно с Боритни, zаЩото наистина трудно се сетих кой се крие zад маската. Евала  bowuu

# 201
Майра, Маймунката беШе  Wink  Аz я номинирам zаедно с Боритни, zаЩото наистина трудно се сетих кой се крие zад маската. Евала  bowuu

Мамуни, Бануни трябваше да се досетя.

Аз днес казах най-после на шефа новината за бебето. Много се зарадва. Той самия има 2 деца. Мале днес съм правела цели пълни 19 седмици, кога мина това време...От утре 20та и съм го преполовила чакането.

# 202
Мартин бе6е до 3 год.и 1_2 месеца в количка.Беz тича6е винаги в обратна посока и ми бе6е опасно.Томас оЩе е с.От време на време,ако не ходим на термин и наблиzо иzлиzаме беz,но в обЩи линии съм с.
Татяна,ами zначи проблемът е ре6ен,Щом от амаzон Ще се раzправят,но ако бе6е от приват бих се обадила пак.Това,че си говорила с тях не ти ре6ава въпросът,като не се zнае къде е пакета.Те да търсят кой поЩаджия го е предал и кой те е подписал.

# 203

Как, бе, обмислях само стратегията и обстановката! Grinning

# 204
Аааааа. Тони, да си имаме уважението! Никакво подсказване! Naughty ( аз знам ама не издавам)
Приятелче, аз возих щерката докъм 2 1/2, а малкия на 2 вече не искаше да седи вътре.
Чика, идеята ти е много добра. Медикаментите са още в мен. Тръгвам наобратно в петък сутринта, така че ако се намери друг заинтересован, моля свиркайте на лични.

# 205
О,Вечи,zа да се намери zаинтерсован Ще трябва ти или Зима да пи6ете в другата тема.Те майките от там с болните деца от къде да zнаят,че тук раzниЩваме тоzи въпрос.Аz писах на Зима на лични,че бих писала в темите на бургаските майки и zа епилепсията как поръчва и после не плаЩа.Който си дроби супа да си я сърба.  Naughty
За номинациите не мога да кажа.Най_много се смях на дръж ми 6апката,но и другите много ми харесаха.Идеята zа Пиги,полицайката,zиммермедхенката,пиратката и Бил съЩо бяха супер.  Peace

# 206
Кой е Дитер Боху-боху-боху-Болен и кога и къде да го сразя?

кой - Мистик Mr. Green...кога - преди 16ти, че тогава става втора категория и тя, къде - Cathédrale Notre Dame. Гут? Mr. Green

Приятелче, Симона ходи, ходи и по някое време ми висва на краката и почва да мучи да я нося...пробвахме да се вози на "стъпало" на количката на една позната > пълен провал, само се чекнеше и магарясваше, т.че май още доста време ще си другаруваме с возилото. Peace

# 207
Намерих си колета  Crazy  То4но съседите от среЩа го бяха вzели  Twisted Evil  Видях я жената да си идва, питах я дали слу4айно няма колет zа мен, и тя най невинно ми каzа Да  #2gunfire 

# 208
Моята одисея край няма. Отварям едната от двете поръ4ани книги, тя zапо4ва на 33та страница  ooooh!

# 209
Е не -Татяна, това твоето стана като в някоя черна комедия Laughing!
бтв. Откакто открих, че в библиотеката ни се купуват почти всички нови книги  спряхме(не напълно, де) да купуваме и в този дух, да препоръчам "Der Schwarm" на Frank Schätzling - въпреки дебелината си на телефонен указател се чете направо на един дъх! Peace

Мда, Сопранов, мистик се омъжва - ще се обръщаш вече с Мадам към нея Wink

Общи условия

Активация на акаунт