DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 539
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Приятелке,аz на бг я имам от ´97.Учителката ми при която вzемах частни уроци ми я бе6е покаzала(и двете книги на Гудман)и ги купих.ОЩе тогава ми хареса.Сега търсих някаква книга иz регалите тук и я видях,ре6их да погледна какво пи6е zа децата и все едно zа тях е писано.Много ми е zа превод,а и нямам време,zа това ре6их да я вzема на немски.Тогава намерихме таzи,след ровене иz Амаzон и Ебей.

# 241
Привет немски мами Hug Да ви попитам някоя от вас давала ли е на кърмаче LEFAXIN pump-liquid против колики понеже е немско и го поръчахме от онлайнаптека  и ако е как и по колко давахте?Благодаря ви предварително!Vielle Grusse an Deutschland Hug

# 242
Мари,аz давах на двамата Sab Simplex и бях доволна.

# 243
Мариюс, Л:ефаксин доколкото знам е чудесно средство против колики.
Зиме, нямаш проблем, ще ги оставя, дано да ти ги плати.

# 244
LEFAXIN съм давала по 1 доzа (т.е. едно натискане на пулвериzатора) преди всяко кърмене. Давала съм и еспумиzан, двете средства са еднакво добри, но първото е по практично zа полzаване.

Приятелче аz ти отговорих, а ти споменаваш само жабка  Crossing Arms, та големият ми син е на 32 месеца и вече е раzбрал, че няма смисъл да се хаби след като майка му е будала и тика до несвяст около 40 кг. (от които 25 живо тегло). Ако се чудиш дали ти трябва двойна количка, то пресметни колко дълги ще са раzходките ви, ще ти се налага ли ежедневно да ходиш по магаzини, учереждения и др. места, неподходящи zа свободно движещи се малки любопитковци, ако отговорите са положителни, една гешвестер няма да ти е иzлишна. На колко години ще е Мишо, ще ходи ли на детска градина?
Зиме, кофти имам една идея, ще ти пратя лс.
Номинирам на първо и единствено място всички, много сте шест, радвам се че идеята на Вечерница да се "костюмираме" стана традиция.

# 245
Коте,   bouquet ! Писах ти на ЛС...

# 246

Приятелче аz ти отговорих, а ти споменаваш само жабка  Crossing Arms,

еми жабата е таква прелствна и умна, чЕ zаслепява  Laughing
ако zнаете колко хубави детски книжки ги намирамм само на английски ... от кога да zапочват децата да иzучват английски  newsm78 брей, май ще трабва да zапочВаме вече  newsm78

# 247
Привет!
Докато се домъкна до форума и проблема с лекарствата се разрешил , доколкото е възможно да бъде разрешен.Радвам се!
Вчера бяхме в Цела Мелис на аквариум. Другият път да слушам Биба какво ми казва. Confused Не е особена атракция. Моят мъж остана видимо разочарован,за мен беше ОК.Мая се уплаши от акулите и после пискаше от всички риби като я доближиш до стъклото, накрая не можех обаче да я откъса от страйхелтеих/а. Обаче пътя ни беше малко множко-  докато вземем една приятелка и я върнем и те станаха 220 км еднопосочно. Естествено остана въпроса  да бяхме отишли до Мюнхен  newsm78
Br, предполагам, че четеш тук, писах ти лични.Сърфи, препратих я при теб с въпроса й....

# 248
 Laughing  И вие ли полу4ихте ЛС от БР?  ooooh! Аz й отговорих и й обясних някои работи, но.....няма отговор  Crossing Arms  Да се 4удиШ zаЩо си губя времето...

Жабо, и другите  Wink , ето една много хубава книга http://www.amazon.de/Mama-Huhn-sucht-ihr-Ei/dp/3789169315/ref=pd … 461949&sr=8-1

Да питам мамите, които водят децата при Тагесмуттер, колко плаЩате на 4ас? Препоръ4аха ми една тук, към 50 години, която направи един апартамент само zа гледане на деца и вzимала 5? на 4ас.

# 249
Коя е БР?Аz нямам съобЩение от нея.И май по_добре  Laughing
Татяна,zнам тук,че една майка гледа деzа по zа 5? "нелегално" (беz документи и не може6 да пи6е6 раzходите в Щойера).Иначе мисля цените са към 8? на час.  newsm78

# 250
Коя е БР?Аz нямам съобЩение от нея.И май по_добре  Laughing
Татяна,zнам тук,че една майка гледа деzа по zа 5? "нелегално" (беz документи и не може6 да пи6е6 раzходите в Щойера).Иначе мисля цените са към 8? на час.  newsm78

моята беше около 3 Е , но не препоръчвам тагесмутер zа деца над годинка и половина, просто те са по динамични имат нужда да им се чете, да ги учат на неща, да им се покаzва, да се zанимават с тях, да се водят да играят , на раzходка ... което практически една тагесмутерка не прави както трябва . По мое мнение. Та просто ги паzи, докато си ги вzеме родителя.

Татянка , тъкмо поръчах едни книжки и няколко ДВД та, не ме иzкушавай, чЕ жабата ще сатен само на жабки, като я докопа жабока в прераzход  Laughing
Как да спася едно любимо на малкия ДВД , повредено само малко в началото, иначе идеално  newsm78

# 251
Да питам мамите, които водят децата при Тагесмуттер, колко плаЩате на 4ас? Препоръ4аха ми една тук, към 50 години, която направи един апартамент само zа гледане на деца и вzимала 5? на 4ас.

Аз плащам 4е на час, легално си е всичко. Ама като търсих, повечето бяха по 5е. Моята ги смята паушал, а не брои конкретните дни и часове.

За разлика от жабата аз съм много доволна - имат детска площадка наблизо и излизат навън, четат книжки, играят децата заедно и тн - определено не чака просто да мина времето Peace

# 252
Охо, те вече и номинации направили.

Изтървах ви влака тази седмица, много е трудно да четеш писания извън контекста, но разбрах какво се е случило със Зима и добрите и намерения. И какво сега? Ще ти плати ли или няма? И къде са лекарствата?

И аз имам съобщение от БР, поканих я дойде тук и да ви пита вас. Това мое местожителство в Tötensen е объркало сумати народ  Grinning

Остава една седмица. Снощи получих нервна криза, или паникатаке както му викат лекарите. Получих стенози на дихателните пътища, щях да пукна в ръцете на мъжа ми. Сърфи знае за какво става въпрос, разправяла съм и. Искам да идва този 16, защото не издържам вече и започнах да съжалявам, че правим сватба, а не се оженихме само двамата без шум.
Днес съм на пробна прическа и пробен грим, а лицето ми е пъпчасало, незнам как ще ги маскира тези пъпки.

Номинирам полицайката. Хубавица и не арестува кой да е  Wink
В този момент ми идва вдъхновението на примерна чалга-композиция. Композирам наум.

# 253
  • Germany
Цитат
И вие ли полу4ихте ЛС от БР?   Аz й отговорих и й обясних някои работи, но.....няма отговор    Да се 4удиШ zаЩо си губя времето...

мдааа, и аз обясних на дълго и широко  Confused

Татяна, тук тагесмутерите варират между 4Е и 6Е на час - в зависимост от честота на посещение. За мен единственото предимство на тегесмут. е, че децата са по-малко и може повече внимание да се обърне на детето - права ли съм?

Като отворихте дума за гледане на деца - мисля да сменя градината на Сашко - крайно сме недоволни, от самото начало, но все изчаквахме....защо и ние не знаем, но сега се замисляме сериозно за смяха. Какво ще кажете вие - дали няма да му се отрази зле - макар той да е съгласен, ние сме говорили много, но сега като отложихме училището за следващата година не искам буквално да "тъпее" в тази градина  Twisted Evil

# 254
Как да спася едно любимо на малкия ДВД , повредено само малко в началото, иначе идеално  newsm78

Жаба, дефрагментирай го. Из нета има специални програмки за разделяне и свързване на файлове. С тях можеш да "откъснеш" повредената част и останалото да си го гледате. По-грамотните да кажат как точно се наричат програмките.

Общи условия

Активация на акаунт