DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 600
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Брей, аz пък Татянка не мога да я поzная коя е  Thinking

# 61
  • Germany

newsm78 newsm78 ей тука вече ме закопа  newsm78

# 62

Joy Joy Joy
А мене тя най_много ме кефииии Joy

# 63
Вие сериозно ли не се изкушавате да погледнете под маските (фустите, сутиените) на карнавалистките? Wink Twisted Evil
На мен не ми изтърпя търпилото, признавам си Embarassed Любознателна съм по рождение Laughing

# 64

Joy Joy Joy
А мене тя най_много ме кефииии Joy

Я кажете коя е....направо ме хвърлите в оркестъра  Crazy  Thinking

# 65
Аааааа, никво гледане под фустите!!! Като свалим маските -тогава!

# 66
Беz бой си приzнавам,че гледам под маските.Миналата год.ми бе6е трудно,че оЩе не ви поzнавах добре и не zанех,как да видя "под маската".Ама сега съм старо куче ъъъъ гъба вече.

# 67
Ей това маскирането много интересно нещо било. А аз още не сьм купила маскарадните костюми Blush.Днес обещавам, честна дума Sunglasses.
След около 200 км ми свьршват 12000км, дето ми ги писа застрахователя. И сега какво да правя??? То ясно, че ще ми се вдигне застраховката, ама нямам никаква идея какви варианти имам, ако имам де, и как мога да премина по- безболезнено процедурата. Някой вече да го е преживял? Rolling Eyes

# 68
Между другото да кажа, че днес пристигна поканата да отида да си взема Einbürgerungsurkunde-то. На път за Ландратсамта да мина обаче през банката и да оставя 255 евро за удовлствието, иначе няма уркунде. Тази част по-не ми хареса, ама ..... Цялата процедура трая точно 7 седмици, за тези които се интересуват (аз не очаквах, че ще са толкова пъргави Wink)
Черпнята ще е като изкарам Аусвайза Wink Вие и без това сега сте доста почерпени Mr. Green

# 69
Марийке, ти немско или българо-немско гражданство спечели от тото? newsm78 Ама тоз твой фиш много скъп! 255 еуро, ау ooooh! . Оставаше и да не кнакнеш лотото с него  Laughing ! В бг за тия пари  hahaha на цял град паспорти ще извадиш.
Някой беше споменавал май, че вече може двойно гражданство и ми е интересно дали има такива между нас! Айде признавайте си без бой, че както виждате съм във фрауенкнаста и сега си правя кънекшънс с генгстърите Mr. Green ...

# 70
Ъррр...Що да гледам под маските като сте ми ясни всички като бяла мечка, пардон бял ден...Особено дето си държи шапката...Не мога да я объркам, съседка ми е по клетка Laughing
Само тая офффца не я знам коя е, щото е нова в Зоопарка и Гергина някаква..И къде се загуби мистик?

# 71
Париж, тя Татяна май беШе с двойно....  Thinking

След обяд съм на педикюр, може и да се видим там с Мистик  Wink

# 72
Някой беше споменавал май, че вече може двойно гражданство и ми е интересно дали има такива между нас! Айде признавайте си без бой.....
К'ъв бой, к'ви признания? Чети 3 реда нагоре Wink
Аз съм най-прясното доказателство за двойно гражданство (като си го платя де Crazy, ама се надявам да ми го пазят в чекмеджето до тогава). Така че край на слуховете и "някой бил споменал"- грешката е вярна. Татяна има двойно, ама тя е със специални връзки в двете държави и от време оно, а аз съм по новия закон за братята европейци Laughing Wink

Да кажа само, че в тези 255 евро не са включени паспортите- тях отделно, но понеже райзепас няма да ми трябва на първо време ще мина тънко, само с аусвайс. Може обаче и други гебюри да има, защото смятам да си махна бащиното име, можело ми казаха, иначе ще ми го изпляскат в паспорта като второ малко име, а аз не искам така....

# 73
А сега можем да zапочнем да си раzменяме тайно пълния комплект дегиzировка, да объркаме теzи, които гледат под фустите. Апропо, откъде zнаете, че нося дамско бельо? Embarassed

# 74
А сега можем да zапочнем да си раzменяме тайно пълния комплект дегиzировка....
И на мен вчера ми мина такава идея, голям купон ще стане Laughing

Общи условия

Активация на акаунт