DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 582
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Утре! А ще боли ли?

# 91

Тая болка сърцето предвиди
още в първия хубав час.
...
За справка питай даже Роко Бароко

Пропуснах му на стихоплетството края, както и на вас ви отървах края. Ще имам да наваксвам, да му се не знае и края.
Отивам да си допрочитам докрая!

# 92
Тедсан, не мога да ти помогна, не съм филолог   Naughty

Що бре!? Карнавал е! Влез в ролята!

# 93
Полицайке, аз вчера тествах и после се преоблякох...За пръв път си сменям фасона, така че ми е простено! Wink
Спондж, без тия! Naughty На тебе няма да ти тича освен това, нали не си руса  Party !

# 94
Убихте ме!
Ще пометна от вас! Joy

# 95
Мммм, харесах си една червена шапка. Ша ми испейш ли нещо, ма убавице, имам финно уше  Grinning

# 96
"Усмивка и после сълзи - с мен винаги боли!"
Хахахааа, туй като при мен Laughing
Твърде много се смях. Време е да се върна в емо-тъгата си. Лиzа ме прикотка и след това ме zахвърли в ъгъла като парцалена кукла, смляна от Монсуна.

# 97
Билчо, ти се мислиш за голям хубавец, ама ти видя ли ми снимката на аватара? Видя ли какво секси парче съм, а? Нито грим ми трябва , нито манга-излъчване. То блондинки, то расови, то тепихлудери - всичко пада като ме види без грим. Щото съм хубав.

# 98
Ама ти и на трите снимки си много хубав...

# 99
А не, на снимките в подписа е най-верният ми фен. Готов е на всичко заради мен. Но аз съм корав мъж и не се давам така лесно. Малко са щастливците, които могат да докоснат моя скромен, но жилав бицепс.
Виж, на Пленске няма да дам, грозничка е за мен, но на червената шапка - и двата бицепса. И на полицайката и мед.сестрата може. Другите танцьорки не стават, не може всеки да е като Бритни, я!

# 100
Дита, Що иzневярваШ на Марки, бе?

# 101
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
къде сте се скрили всички?

сега половинката ми съобщи, че в понеделник се ядели Kreppel (Berliner ... и т.н)
някой да знае за печени такива? не ми се пържи!!!

за да не изневерявам на същността си, отивам да си садя билките  Twisted Evil

# 102
Във всяка една бекерай Wink

# 103
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Във всяка една бекерай Wink

тц, таквиз не ям  Naughty
ти чувала ли си Kräterhexe да си купува Kräutergeist ?

# 104
А не, на снимките в подписа е най-верният ми фен. Готов е на всичко заради мен. Но аз съм корав мъж и не се давам така лесно. Малко са щастливците, които могат да докоснат моя скромен, но жилав бицепс.
Виж, на Пленске няма да дам, грозничка е за мен, но на червената шапка - и двата бицепса. И на полицайката и мед.сестрата може. Другите танцьорки не стават, не може всеки да е като Бритни, я!

А на мене ще даваш ли бате Дита Hug
Мноууу те тача аz  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт