DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 579
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Aloha,
мистик, ти си разконспирирана - все на руси мазници се маскираш Crossing Arms!

Някой от вас чу ли за някакви смъртни случаи в следствие ваксината за рак на шийката на матката - с половин ухо го заслушах по радиото и искам да прочета малко повече за случая...
Извинявайте, че развалям карнавалната тема с такива въпроси.

# 106
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Aloha,

Някой от вас чу ли за някакви смъртни случаи в следствие ваксината за рак на шийката на матката - с половин ухо го заслушах по радиото и искам да прочета малко повече за случая...
Извинявайте, че развалям карнавалната тема с такива въпроси.

в здравния има такава тема и там имаше няколко линкчета на немски.
източникът беше австрийски  Peace

П.П.  ето ти линк

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 18:54 от Kräuterhexe

# 107
Aloha,

Muahaha... Joy JoyТази година удари десетката с двама в един профил...Лой тече от маската  hahaha hahaha

ООо, Ю цен гет ми иффф ю рийли уонт....Обаче, ако си падаш по садото.
ох, днес е събота, двойна смяна ще карам.

Разследвам един случай за въздействието на хормоналните спирали,в частност Мирена, къде от професионален, къде от личен интерес, търся свидетели по случая.  bowuu

# 108
Полицайке,аz съм Schwammkopf травестит и zа това мога да се иzкажа zа Мирена.Полzвам я и съм много доволна.Мога само да я препоръчам.ПлÜсовете са 1.не мисли6 zа лекарства и гумички, 2.не се притеснява6,че ако си болен с повръЩане е опасно с таблетките, 3.дават я най_сигурното средство,и най_важното zа мен е 4.при силен и дълъг период преди, сега ако дойде е от 1 до 3 дена с ежедневни превръzки.Зет ми е гинеколог и неговите пациентки са съЩо доволни.Има само един минус_една от майките тук раzкаzа,че е била с такава и на преглед са установили,че спиралата е ausgewandert в стомаха  Shocked
Моите Schwammkoрfчeta са с вирус_ раzтройство,повръЩане и темп.вече 3 ден  Cry,което zначи,че и аz трети ден почети не съм спала.Добре,че поне оЩе сме тук,zаЩото лекарката иска6е да ни прати с малкия в болница.

# 109
Дитер, хубаво е човек да има едно гевисе етвас, но само с това гевисе етвас коммт ман нихт вайта. Трябва много повече. Трябва любов. Трябва вино. Трябва слънце. Трябват птички. Трябва тревичка. Отнесох се. Искам да ви поздравя с нещо прекрасно, измислих го за моя Давид. Роко, ще прощаваш, но в другия живот ще има и за тебе. Пък нека Дитер да се изкаже, дали от това парче ще стане хит.
Ето го текста, а аз отивам да спя, защото цяла нощ безчинствах, знаете как е, луди-млади, събота вечер, Германия, мръсна приказка. Сполай ви!

Du guckst mich an, und ich geh mit,
Und der ist ewig, dieser Augenblick.
Da scheint die Sonne, da lacht das Leben,
Da geht mein Herz auf, ich will's dir geben.
Ich will dich tragen, ich will dich lieben,
Denn die Liebe, ist geblieben.
Hat nicht gefragt, ist einfach da,
Weglaufen geht nicht, das ist mir klar.

Liebe will nicht,
Liebe kämpft nicht,
Liebe wird nicht,
Liebe ist.
Liebe sucht nicht,
Liebe fragt nicht,
Liebe ist, so wie du bist.

Gute Nacht, mein wunderschöner,
Und ich möcht' mich noch bedanken.
Was du getan hast, was du gesagt hast,
Es war ganz sicher nicht leicht für dich.
Du denkst an mich, in voller Liebe,
Und was du siehst, geht nur nach vorne.
Du bist mutig, du bist schlau,
Und ich werd' immer für dich da sein,
Das weiß ich ganz genau.

Du und ich wir sind wie Kinder,
Die sich lieben wie sie sind.
Die nicht lügen und nicht fragen,
Wenn es nichts zu fragen gibt.
Wir sind zwei und wir sind eins,
Und wir seh'n die Dinge klar.
Und wenn einer von uns gehen muss,
Sind wir trotzdem immer da.

Wir sind da, wir sind da, wir sind da.
Wir sind da, wir sind da, wir sind da.

Liebe will nicht,
Liebe kämpft nicht,
Liebe wird nicht,
Liebe ist.
Liebe sucht nicht,
Liebe fragt nicht,
Liebe fühlt sich, an wie du bist.

Liebe soll nicht,
Liebe kämpft nicht,
Liebe wird nicht,
Liebe ist.
Liebe sucht nicht,
Liebe fragt nicht,
Liebe ist, so wie du bist.

So wie du bist, so wie du bist.
Liebe, ist so wie du bist.
Liebe, ist so wie du bist.

So wie du bist, so wie du bist.

# 110
Merci, гъбо!
 чух ти песента, много хубаво пееш! Моите арестанти танцуваха в захлас!

# 111
Ой, Лизето ме разчувства. Лизе, душицо , защо не си расово парче, че да те лапна?  Laughing     
Песента я бива, само малко диско да вкараме и ще стане хит. А Марк ако пее бекингвокалите ще е най-добре.

А на мене ще даваш ли бате Дита Hug
Мноууу те тача аz  bouquet

Имам сърцето на майка Тереза и половина. Давам целия бицепс за любофф. Миам.  Sunglasses

# 112
полицайката, разби ме. кви готини гащурки...........
аз не мога да се маскирам, че не съм активна само в таз тема, та докат обясня............
инак честно казано бих взела подобно на твоето амплоа. падам си...........
пропуснах тук шабанакта. друго си е да идеш по гол гъз да празнуваш. нищо, догодина кат порастне детето, отиваме. не с него, естествено де.

# 113
Чико, има едно велико всредство при грип с повръщане и разстройство-чаша вода, в която е изстискан половин лимон! Peace Освен че има леко запичащо средство, се получава и химична реакция и повръщането спира. Wink Бързо оздравяване! Hug

# 114
Госпожице Хилтон,не zнам какъв е тоzи Чико,но  предполагам говори6 zа моите Schwammkoрfчeta  Wink От лекарката получихме едни електролити на прахчета с вкус на ягода.Направих ги,макар да zнаех,че няма да ги пият.Раzредих ги не във вода,а в ягодов сок (от компот).Нито единият не вzе от тях.Мартин само опита,а Томас и до там не стигна.Имам ло6и спомени при преден вирус,когато от 1 глътка повърна всичко,което бях успяла с толкова търпение да му сложа в устата  ooooh! Преди 2 год.бяхме 1 седмица в Бургас в болница с обеzводняване,zаЩото пак ниЩо не иска6е да пие и яде,на косъм не го иzгубихме.Сега поне пие от време на време сок.За сега положението е под контрол,но да си приzная от друго не ме е така страх,колкото от раzтройство с повръЩане (след престоят ни в болница).

# 115
Schwammkopf, извинявай, че те нарекох с прякора ти! Ама аз нали съм малко тъпичка  Blush ... Хилтън съм все пак! Laughing
Тва с лимона е трик на свеки. Действа не само при грипове, а дори след яко препиване! Peace Ама щом има подобни химийки, то все тая. Важното е да се оправят дребните! Peace
Но тук идеята не е да се поемат течности, а да се спре рефлекса за повръщане с лимонена киселина.

# 116
Хилтън, оня ден гледам в Кайзерс твоето прословуто просеко Рич. Не знам кво му е толкова рич, но опаковката я намирам изключително билиг. Нищо, че е в твоя любим жълт цвят, който уж се доближава до златото... Не, казвам му на моя Давид, да вземем няколко дози, обаче той реши да купи бутилка шампанско, защото все пак разбирал от питиета. Та не знам. Някоя от вас да е пила просекото на Парис Хилтън, а?! Мен Давид ме удари през ръцете, като посегнах към регала.

Друго си е Керима Мода, съвсем друго. Стил, блясък, полет над кукувиче гнездо.
Какво ще каже другарят Дитер Болен? Нещо здраво? Живо-здраво!

Полицайка, що ги арестува тия тунтета, ма?

# 117
  • Sofia
Изрично моля, при пускането на следващите теми да се съобразите с правилата  на форума и да използвате български и кирилица, както в заглавето на поредната си тема, така и в публикациите си, освен когато изрично не се налага ползването на чужд език (заглавие, имена, указания и пр.)
Също така ви моля да спазвате правилата за допустимите размери на изображения в подписи (макс. ширина - до 470 пиксела, височина - до 200 пиксела), аватари (макс. ширина - до 160 пиксела, височина - до 200 пиксела ) и при публикуване на мнения (макс. ширина - до 470 пиксела, височина - до 600 пиксела).
Това не е нещо ново и е валидно от самото начало на форумите и не е въведено просто защото така ни е скимнало.
Не е и лично, публикувам го паралелно в повечето теми тук и се надявам да има ефект.
Желая на всички успех!
Благодаря.

# 118
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Хелау мацки... Party

днес бяхме на карнавала във Франкфурт, че утре не можем да идем до Майнц. Sad
супер време, супер настроение  Party
ааа то биричката допринесе за настроението де  Joy

утре може да сложа няколко снимки от карнавала, чакам снимки от Майнц, ако някой ходи и от Кьолн! моля  Sunglasses

отивам да допивам, наздраве  newsm24

# 119

Полицайка, що ги арестува тия тунтета, ма?
с риск да престъпя правилника като издам вътрешна информация - Нарушаваха реда. Обичаха се на публично място. После Осито, избяга от панделата,но им открадна дилдото и сега висят в ареста , докато набавя вещественото доказателство.  bowuu
Междувременно се развличаме... Crazy

Съобщение: Издирва се диск с навигационна карта на Унгария,Румъния и България за добавяне в навигационна система.Ако не ми е граматически правилно изречението, ме извинете, но при прием в академията не ни проверяват IQto. Незнам кой го е изгубил този диск, но искам аз да го намеря. Laughing Такова чудо виждали ли сте? Необходимо ми е за патрулката. Ще ми увеличат участъка за наблюдение през летния сезон като включат тези три държави.

И понеже сте ми симпатични, един съвет >Не пийте като Шофирате. Може да вземате обаче. Дрегер за нивото на "стероидите" нямам.
Просекото на Парис незнам дали се включва в списъка с алкохолните напитки изобщо.Отдавна съм я загледала тази лимонада в ръцете на оффцата, няма да се престраша да я опитам.

Айде. Рапорт даден...

Общи условия

Активация на акаунт