DSDSuper-Fasching-Star - тема немска 60та

• 15 571
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер,

Парис, благодаря за линка.
Днес попаднах на спешъл едишън на Харибо - "А****ш мит оорен". Просто трогателно! Някой си е човъркал в носа и се е чудил каква форма да предаде на желатина и в това време в стаята е влезнал някой друг и му е казал "Бе кво мъдруваш - на тия калмуци и гъз с уши да им сложиш на масата ще го изядат!?" и се е оказало вярно...просто трогателно ooooh!.

С риск да стана досадна гледахте ли "Кайноорхазе"? С великолепният, единствен, неповторим Тил...АДСКИ сладурест филм, не само заради него - отдавна не бях гледал нещо толкова разпускащо и приятно - препоръчвам с 2 ръце и 3 крака!

# 121
къдекъдекъде. това ми е емблемата бе. увековечили са ме. браус. искам от това харибо. желатинов арш мит орен. кеф. ще раздавам на феновете си. едно малко мое копие Mr. Green

# 122
# 123
Другарко полицай, zа спиралата лични наблюдения нямам щото моето съпружие не ми я препоръчва (имало връzка с 2_те ми секцио) спомням си и шехи питаше zа нея, може и да я е пробвала. Няма да крия и аz се zагледах в zадните части на zадържаните, но помислих, че теzи гащи им ги обувате като предпаzна мярка, кой ще рискува да иzбяга с такова облекло  Mr. Green
Таzи година карнавала в нашето село не бе на ниво, по_малко участници, по_евтини костюми, и повече алкохол. Подоzирам, че брата германец, не може да се весели беz преди това да е употребил порядъчно количество бира и шнапс. Както и да е децата събраха бонбони, посмяхме се, потанцувахме и приключихме с братвурст хелау.

и гъз с уши да им сложиш на масата ще го изядат!?"
мата да внимафа, да не и схрускат аватара  Mr. Green
И преди да се "преоблека"моето предложение zа филм Feast of love с Морган Фрийман, една история zа живота и любовта .

# 124

Съобщение: Издирва се диск с навигационна карта на Унгария,Румъния и България за добавяне в навигационна система.Ако не ми е граматически правилно изречението, ме извинете, но при прием в академията не ни проверяват IQto. Незнам кой го е изгубил този диск, но искам аз да го намеря. Laughing Такова чудо виждали ли сте? Необходимо ми е за патрулката. Ще ми увеличат участъка за наблюдение през летния сезон като включат тези три държави.

Полицайке,ако намери6 може6 ли да се гмурне6 един път дълбоко под водата,Ще почерпя един Хамбургер. Ако не ме намери6 там съм се върнала в детските магаzини  Wink

# 125

Съобщение: Издирва се диск с навигационна карта на Унгария,Румъния и България за добавяне в навигационна система.Ако не ми е граматически правилно изречението, ме извинете, но при прием в академията не ни проверяват IQto. Незнам кой го е изгубил този диск, но искам аз да го намеря. Laughing Такова чудо виждали ли сте? Необходимо ми е за патрулката. Ще ми увеличат участъка за наблюдение през летния сезон като включат тези три държави.

Полицайке,ако намери6 може6 ли да се гмурне6 един път дълбоко под водата,Ще почерпя един Хамбургер. Ако не ме намери6 там съм се върнала в детските магаzини  Wink

Полицайка, мъж ми сваля картите от нета, но ... някои са доста стари и доста пътища липсват ... четете коя година е правена картата. 

Aloha,
мистик, ти си разконспирирана - все на руси мазници се маскираш Crossing Arms!

Някой от вас чу ли за някакви смъртни случаи в следствие ваксината за рак на шийката на матката - с половин ухо го заслушах по радиото и искам да прочета малко повече за случая...
Извинявайте, че развалям карнавалната тема с такива въпроси.

таzи ваксина тъкмо влиzа в употреба, ти искаш вечЕ жертви да има ... Чакай малко , неможе бият ти ваксината и се трупясваш на секундата ...

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 09:41 от Фестър Адамс

# 126
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
тези карти не са ли различни за различните навигационни? Thinking

аз търсих за нашата и не намерих някакви по нови, които да са без пари.
иначе в ДЕ се оправя перфектно, но в Австрия показваше, че караме в полето.  Joy

# 127
тези карти не са ли различни за различните навигационни? Thinking

аз търсих за нашата и не намерих някакви по нови, които да са без пари.
иначе в ДЕ се оправя перфектно, но в Австрия показваше, че караме в полето.  Joy

И ние в Полша я карахме преz полето  Laughing Добре, че имаха добри табелки хората иz полето, да ти каzват на коя отбивка на магистралата се намира.ш  Joy и на какво следва нататък  Joy

# 128
Aloha,
Някой от вас чу ли за някакви смъртни случаи в следствие ваксината за рак на шийката на матката - с половин ухо го заслушах по радиото и искам да прочета малко повече за случая...
Извинявайте, че развалям карнавалната тема с такива въпроси.

таzи ваксина тъкмо влиzа в употреба, ти искаш вечЕ жертви да има ... Чакай малко , неможе бият ти ваксината и се трупясваш на секундата ...
И аз от мъжа ми чух, че имало смъртни случаи. Неговия коментар беше, че е прекалено нова и вероятно недотам тествана. Що не пуснете тема в клюкарника/здравния по тоя повод, със сигурност ще има повече коментари.
Аз да питам мамите с опит, до колко годишна възраст разкарвахте малчуганите с колички/бъгита? До 2рата, до 3тата? От каква възраст могат да се возят вече прави?

# 129
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

И аз от мъжа ми чух, че имало смъртни случаи. Неговия коментар беше, че е прекалено нова и вероятно недотам тествана. Що не пуснете тема в клюкарника/здравния по тоя повод, със сигурност ще има повече коментари.

в здравния имаше тема, пуснах линка по-напред.
източниците, цитирани там, бяха австрийски.

# 130
моят не иска количка, та на годинка и 2 месеца, считай спряхме да я полzваме.
по повод ваксината в клюто и zдравния може да получи някой невероятни отговори, по добре да се пише имейл до някоя компетентна институция, като института zа ваксини ... вж в нета или да се пита лекар, но ... как някой може със 100 % сигурност да твърди, че е от ваксината и как е натъпила смъртта точно? С какви симптоми? Пяна по устните  newsm78
Kräuterhexe , австрийските линкове ги пуска един потребител, който доста фанатичен по темата, та на фанатици не се връzвам , даже наобратно. Повечето от нещата , които цитира и линковете които пуска не zане какво оzначават ... само фанатично zащитава теzа ... ОК е да zа9итаваш теzата zа вреда от ваксините, но трябва поне да допуснеш полzата от тях, zа да си обективен ...

# 131
О, аз за себе си съм фен на ваксините, но не бих боцнала на детето нещо, което не е тествано от поне едно поколение време.
Гутен морген, дамен.

# 132
За Кристиян ли говорите?
Той има особено мнение на тема ваксини, но за някои неща има право.

# 133
  • Germany
Ние ги имаме картите за Бг и Рум. Но не са подробни като за ДЕ. И има само за по-големите градове улици и т.н.

Баф ма_ _ му не мога да ви позная мноо мноо, тъй хубаво сте се маскирали,чеее...

# 134
За Кристиян ли говорите?
Той има особено мнение на тема ваксини, но за някои неща има право.

както каzах, може да има право, zащотот цитира линкове ... проблема е в абсолютната крайност с която zащитава вредата от ваксините , като не приzнава и една думичка zа полzата от тях, което веЕч е некомпетентно, необективно и несъстоятелно. Така , чЕ тоzи на тоzи потребител мненията не чета, те не са достоверни zа мен.

Общи условия

Активация на акаунт