Влизам специално преди да тръгна на лекции, за да Ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата и най-вече на Дидката и Катето Евро, които наравно с мен се опитваха да преборят системата

В крайна сметка се случи това, че записах Жорко на 25-то място за градина с 0 на брой места, на 50-то за 12 на брой места и на 88 за 29 места

Няма да ви казвам какви нерви изпотроших и как звънях като луда, къде на който се сетя....опитваха и от Търново и от Силистра,защото тръгна слух, че от провинцията става и тогава се обърнах и към вас....снощи ми беше много кофти,за мен е много важно Жоро да тръгне на детска не за да ходя аз на работа, а да влезе в среда на деца,все още има лека атаксия, не говори и нещото, което би му се отразило най-добре са деца, от които да копира....не знам,но обвинявам себе си, че не успях да го запиша по напред,не предвидих някой неща и така.....сега ще поживеем и ще видим....
Дидка какво стана с кухнята, всичко наред ли е?

Кате не знам дали ще ги анулират...така като гледам не бързат да го правят....факт е обаче, че не беше честно.
Ани добре дошла

Радвам се, че и Малински виждам все по-често

Ренката как е, губи ми се нещо или по-точно аз се губя и не я хващам да пише

Прегръщам Ви всички и ви желая весел и усмихнат ден