ЧервеНО виНО, кРАсиви мЪЖе и мноГо емоциИ ....в СливЕН * 25-ти броЙ

• 18 285
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро ранно будни красавици Flutter

БЛАГОДАРЯ ви за подкрепата.
Нещата днес са по добре като се изключи че пак отивам на превръзка. Не е много приятно за обяснение. Оказа се че имам камъче в кракът си което се е обградило с мастна тъкан и направи огромено възпаление. Но нали съм майка - на преден план са децата. Сега сме сами и ми е доста трудно че не мога много да ходя и да ги оправям а и ми се струпаха отще куп дребни неудобства. С малко  Grinning и повече оптимизъм ще се оправят нещата

Диде - гювечи има в пазара при плодовете

Аз мисля че ма мъжете докато не им напомниш не се сещат за 14 ......

Преди моят мъж имаше един колега който редовно обгрижваше жена си по празници и покрай него мойто момче се сещаше  Grinning ам сега...................незнам ще ми донесе ли нещо от София     Thinking

Чао и лек ден на всички   love001

# 256
  • Под Сините камъни
Здравей Стела аз съм раждала при д-р Пенков.Какво точно те интересува?И мола да ме извините за неразбираемите съобщения щерката се проявяваше като хакер Confused

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 09:24 от Пеца

# 257
Добро утро, момичета!!! Ммммм, чудна закусчица, но аз днес съм само на ябълки сутринта, че снощи кантара ме изненада неприятно - 3 килца отгоре Sad
Такаааа, нещо много слабо се представяме тези дни, май е време отново да раздвижим темата Wink
Айде един сутрешен младеж, че да ни върви днес!!!

# 258
  • Сливен
     Здравейте,момичета.Аз съм  в пълна почивка.От лява на дясна кълка.
     Леленееистина,откраднала си ми идейката за 14.02.Аз си мислих за секси червено сутиенче с прашчици.И зада не мириша на готвено  Wink и поръчка- пица.Но с тези червени прашчици пицата ще изтине newsm62 1dating luvbed Има още малко време за решение.Само да не стане като при Дидка,че  newsm61
     Лек и спорен ден на всички  love001

# 259
М добро утро...Мерсаж за кафенцата
И за мъжа на ТЕС Simple Smile Ама той голям младок този,я дай нещо по-засукано  Crazy

# 260
за доктор Пенков ме интересува дали е добър лекар внимателен ли е,изобщо всичко за което се сещаш

# 261
Ехе....тумбата с прашките се увеличава Laughing....ами децата Ви бе маЦКИ.. Mr. Green
Дайте аз ще ги гледам и ще ми платите в а може и в
Горе има много свободно пространство и играчки Mr. Green

...а да...
.. предлагам СРЕЩА - гореща на 29-ти февруари, от 18.30 в заведението на сестрата на Рени (не знам как се казва) - намира се в Клоцухор, срещу 2-ро осн.училище Peace

# 262
  • Под Сините камъни
Лично аз съм много доволна.Препоръчала съм го на няколко приятелки които също са доволни.Моето раждане беше в понеделник това е почивният ден на лекаря но дойде веднага щом му се обадиха и през цялото време беше там.И по време на бременноста беше внимателен когато ме гледаше на ехограф прегледа протичаше в рамките на 15 мин след това кръсно килограми и т.н.От други лекари които познавам казват за него че е може би най-добрият гинеколог в Сливен за в момента.Не се притеснявай по мое мнение си се ориентирала към добър и внимателен лекар нищо че е мъж

# 263
Дидка Среща в пещерата?  newsm78 hahaha

# 264
Дидка Среща в пещерата?  newsm78 hahaha

Пещерата ли е там Mr. Green
Бибиянче, готвиш ли се за рожденния ден Wink

# 265
Ами аз само за това се сещам от описанието ти Simple Smile

# 266
Ами аз само за това се сещам от описанието ти Simple Smile

Ренката, като си изиграе финеса и ще каже как се казва Wink

# 267
  • Под Сините камъни
Ако е Пещерата то е малко вътре  няма много места.Ние ходихме на новата пицария Където беше Матрицата не е лошо спокойно топличко и тихо.ПРедложение за заглавие виждам че скоро ще ни трябва.сливенско човече чака баба марта вече

# 268
Ако е Пещерата то е малко вътре  няма много места.Ние ходихме на новата пицария Където беше Матрицата не е лошо спокойно топличко и тихо

Къде е тази Матрица newsm78...като ми говорите все едно от Марс падам - Пещери, Матрици Mr. Green

# 269
  • Под Сините камъни
Матрицата е бившето рокерско заведение преди това беше ресторант Савулен намирасе зад битовият  комбинат

Общи условия

Активация на акаунт