Отговори
# 15
Тиквата е мултифункционален, наречена от мен плодов зеленчук  Crazy Комбинира се с адски много неща, стига въображение да имаш., пък и на детенцето да му харесва  Peace

Пробвай тиква с мяляко, ориз и канела. Ако сте достатъчно големи за тази комбнация  Peace

Само за канелата не съм много сигурна. Иначе сме на 6 месеца без 5 дена. Simple Smile

Канелата я дадох без да разбера с едно от пюретата на Нестле може би към 7-ми месец. Принципно се водела алерген, но при нас отрицателна реакция нямаше. Така, че ти си преценявай.

Може да вземеш и обикновен корнфлейкс (аз си купувам без вясакви подсладители и добавки от Кауфланд) и да му го размекваш с гореща вода.

А щом сте толкова малки те съветвам да даваш само АМ.  Peace

# 16
аз пък да питам как я приготвяте тиквата newsm78 newsm78
Вари ли се че аз мисял да давам тез дни Peace
да не пускам нова тема ако може да ми помогнете Hug

Да, вари се. Най добре на пара. Обелваш, нарязваш на мн. малки парченца и вариш на пара. Аз ползвам тенджера под налягане и не засичам точно времето, но става бързо. Карам по усет. После докато е гореща пасираш. Зависи колко сте големи можеш да капнеш малко зехтин или масълце. За комбинациите вече си прочела  Grinning Peace

# 17
С всякакви зеленчуци може да се комбинира.

# 18
Ами последно време слагах във всички пюрета тиква-правех различни комбинации като: картоф,тиква,спанак;картоф,тиква,чушка,магданоз и праз;картоф,тиква,праз и пилешко,магданоз;картоф,тиква и пилешко,магданоз...

# 19
  • морето и сините вълни :)
Симона Благодаря Peace

# 20
  • Mediterraneo
Абсолютно с всичко съм я комбинирала тиквата  Sick Моята дъщеря много обичаше тиква с ориз  Sick

Общи условия

Активация на акаунт