През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 269
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен !
Много трепети покрай нас .... Ники завърши 1 клас с "отличен" ,  получи и Грамотата за представянето си на Олимпиадата. Митко и Нико вече са на "бабин"дом при мама на село.
А аз ... ходих на бал /нали съм класна Wink / ... ето и малко снимки от бала и от изпращането http://www.snimka.bg/album.php?album_id=251955&photo=72 парола 200812
днес бяха и поредните трепети и проблеми покрай матурите , а от четвъртък започват Държавните квалификационни изпити.
На море най-вероятно през август, а Нико и алекс ще ходят по норвежко след седмица, така че на им се връзват два курорта.
Поздрави
р.с. Т О Н И стискам палци , всичко да мине безпроблемно ... чета редовно Simple Smile 

# 181
  • София
момичета, ще води ли някой от вас дечкоците на Рожденият Ден на Мечо Пух в НДК? Wink

vpam, нещо не се отварят снимките?
честито на Ники за успешно завършеният първи клас Wink

# 182
веси, и аз не отварям снимките Sad иска паролка...
браво на ученика  Wink

а аз да се оплача - бебето спряло да расте Sad
вчера го мерихме ПАК и се оказа, че последните 20 дни нито главата, нито бедрото са порастнали
и записите нещо всяка седмица по-смотани стават (не са трагични като с таня де, но не са и хубави)
та по повода - утре моя милост потегля за МД да лежи там
само взех да се притеснявам за бебето, дали ще е здраво... иначе престоя в болницата ще го преглътна..

# 183
Благодаря на всички ви Hug
ВикО е добре, но ще пропусне детската доста време Peace
Сега го държим на тъмно, не гледа ТВ, филмчета и трябва да почива повече, но уви с това не мога да се справя Tired Хубавото е, че прекарваме много повече време заедно, четем приказки, говорим си и така...само дето Миши не ни оставя на спокойствие ooooh!

Рорка, детенцето, което го удари вече не е в групичката му - Директорката го изписа Peace

Тони, пожелавам ти докрая на бремеността да нямаш никакви проблеми, Селка - ти също Hug и да родите здрави и хубави бебенца Praynig

Весе, чудни снимки...ех, младост, само дето теб не виждам  newsm78

# 184

а аз да се оплача - бебето спряло да расте Sad
вчера го мерихме ПАК и се оказа, че последните 20 дни нито главата, нито бедрото са порастнали
и записите нещо всяка седмица по-смотани стават (не са трагични като с таня де, но не са и хубави)
та по повода - утре моя милост потегля за МД да лежи там
само взех да се притеснявам за бебето, дали ще е здраво... иначе престоя в болницата ще го преглътна..

Не се притеснявай - всичко ще е наред Praynig
И да попитам аз, невежата - няма ли такъв период, в който в един момент спира да расте и после започва пак Thinking

Тони, прегръщам те и се моля да са напразни тревогите Praynig

Весе, честит ти отличник Hug

Рорка, бравоС на Никича - как ми се иска и аз да запиша ВикО на плуване, но уви в наше село няма подобни занимания за малките  Tired

# 185
  • София
Тони, знам, че се притесняваш, каквото и да кажа, за да ти вдъхна кураж е излишно, докато не гушнеш малчо здравичък в ръцете си ще се притесняваш, още малко, стискам палци всичко да е наред и без толкова тревоги до края!!!

Диди, бързо да се възстановява Викича, миличкия, така ми се сви сърцето като разбрах, няма никаква сигурност за децата ни, а момчетата как се бият ooooh!...и Ники с неговите приятели, от бебета са заедно, уж толкова се обичат и се търсят, а непрекъснато се бият за какво ли не...
наистина ли няма басейн в Сливен и за по-малките, на минерален басейн ако го заведеш, няма ли по-плитки?

# 186
Абе Тоничка, отиди и чуй още едно мнение! Не съм съгласна първо с ехото, там ръка мери не апарата, апарата само смята според мерките зададени от док, никак не са точни (Ива трябваше да е под 3кг, роди се 4, Емма най много 3500, роди се 4050, толкова по повод точните им измервания). Второ, сега ви е времето да трупате мазнини, какви бедра какви глави, последния месец бебетата трупат само подкожна мазнина и доразвиват вътрешни органи. Ама че лекари, може ли да те плашат така?  #Crazy
Според мен всичко е наред, вземи се успокой, че ще навредиш на здравото си бебе! Peace

# 187
иии чакайте да се похваля (само да не ме чуе  Twisted Evil ) - май няма да ходя в болницата преди понеделник
от магнерича ми намаляха контракциите, бебето взе да мърда повече и лекарката каза да ида за един запис и ако е читав, да си седя до понеделник кротко
и аз съм много хепи, че в болницата  Sick
стискайте палци записа да е хубав (днес или утре ще ида)

мери - то не е за теглото, ами за бедрото и главата  Confused
защото три път го мерим - една и съща лекарка, на един и същи апарат, и те са все един размер, не мърдат
а и тоновете нещо не изизат на запис съвсем както бихме искали и след моята драма с таня навремето сме по-предпазливи

дидка - да нацелуваш здраво децата и вики скоро да влиза в нормален ритъм! мама е била със сътресение, не знам дете как може да спазва такъв режим, но... няма как..   Heart Eyes
за растенето - нямам идея... честно казано ако ще да расте, само да е здраво  Praynig

# 188
  • София
Здравейте, отново Simple Smile
Напредва си времето и някои хора  Flutter ...,т.е. аз - стават все по-тежки. В момента съм си на килата и размера, на които бях като влязох да раждам Лори, а все пак ми остават още 2 месеца живот и здраве  Rolling Eyes Какво ще го бъде до края не ми се мисли, да но не заприличам на добре оформено буренце  Laughing Иначе като цяло съм добре, все още съм си бойна пушка Wink
Лори също е добре, радва ми се много и само ме целува по корема Simple Smile А бебче пък е от активно по-активно  Grinning В началото беше тръгнало да е по-спокойно от Лори, но напоследък надминава кака си - голямо движение и ритане му удря Simple Smile Колкото до името, Меринка, да измислено е и аз съм го написала отдавна, ама човек трябва да се позагледа в подписа ми Wink Ако не го видите, ще го кажа после  Wink
Между другото, качила съм още бая снимки, та на който му се гледа, да знае Simple Smile

Тони, тук също ще ти кажа, че много се радвам за последните новини при теб Simple Smile Вярвам, че с бебчо всичко ще е ок и скоро ще се радваш на едно хубаво и здраво бебче  Hug Дръж фронта още малко Wink
Меринка, при вас какво става, как сте? Съвсем не можем да се улучим с теб и ми е толкова мъчно Sad Как са децата? С къщата до къде сте? Дано успеем да са засечем скоро  Heart Eyes
Дидко, много неприятна е историята с Викито Sad Много ми стана мъчно като прочетох, дано се възстанови бързо и скоро пак да си играе на воля  Heart Eyes А Мишето как е? Колко са пораснали само и все по-големи хубавци стават Simple Smile
Веси, много весели снимки, а ти изглеждаш прекрасно Simple Smile Определено не се различаваш от абитуриентите Simple Smile Поздравления за момчетата ти Simple Smile
Ивенце, Али е направо страхотна Simple Smile Наистина си е една малка госпожица-красавица Simple Smile Много е лъчезарна Simple Smile А вие кога си идвате в БГ?
Рори, аз се замислях за този Мечо пух, но май ще го пропуснем - много скъпи тези билети бре  Rolling Eyes

# 189
Тони и аз за костите имах предвид, само дадох пример с килограмите. Стискам палци всичко да е наред мила!

Сели, възможно е да си казала, както вероятно още много други неща, ама аз съм отдавна черешата Crazy скоро ще разбереш за какво ти говоря. Мая ли видях на лентичката или бъркам, прости изкуфелия ми мозък.
Ние сме здрави слава Богу! Стоян ме съсипва от нерви и тревоги, къде не се прибира, къде не ходи на училище... Ива е едно голямо "защо" ще, ми се да я пласирам за по малко поне на някого,ама нямааааа. Емма я гледам между другото, тя ми е най- лесна, никакви грижи, горкото, като заговоря на някой от големите и тя ми се хили, де ли си вика на мен говорят най- сетне, забелязаха ме. Къщата си чака банята и кухненските шкафове, ама Иво нещо е зациклил, а аз куфея. Нищо ново под слънцето...

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 01:45 от Мери

# 190
мери, давай по-ведро  Hug лято иде, ще се оправите и с къщата и с всичко Simple Smile
и пращай ива на градина, за да починеш поне малко мен ако питаш  Hug

# 191
веси, и аз не отварям снимките Sad иска паролка...
200812

# 192
веси, много хубави снимки, а ти изглеждаш чудесно  Hug

# 193
Веси много сте хубави!   bouquet
Тони нито Ива виждам на градина, денят ни е толкова интензивен, че на градината по скоро ще скучае, освен това и би се озлобила заради Емма, не е сега момента. Нито аз се виждам да ставам рано за да я водя  Crazy

# 194
Здравейте момичета,
Тони и Сели,пожелавам ви леко раждане и на двете,здравички бебенца!Сели,ние летим другата седмица,големи планове имаме,но това променливо време-знае ли човек.Тук е като есен,май и юни дъжд,дъжд,всеки ден вали не сме усетили лято още.7-ма година сме тук,и за първи път е така хладно.
Мери,кураж и здрави нерви!
Диде,надявам се Вики е добре вече.
Веси,как ме връща6 назад във времето с тези снимки.

На всички пожелавам хубаво лято,много игри за децата!

Общи условия

Активация на акаунт