През новата година - късмет и здраве за НоеМВРийсКата дружина!

• 25 143
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Хахах Наденце добре звучи, и аз така мисля (и правя!)  Joy
На Ива игрите са навън основно, от обед до вечер сме по паркове и площадки. У дома играе основно мамешки игри, къпе бебе, храни го, приспива го, готви, глади и т.н., затрупани сме с играчки от сорта.
Р казва в някои думи чисто и ясно, в други изобщо не се чува. Говори чисто, но ползва на вместо да, примерно "айде на ходим" или "на си взема куклата..." , както и като говори за баща си, баба си или друг, казва татко ти, баба ти, вместо татко ми. Не обича да рисува по скоро драска още само, не оцветява добре, излиза извън контурите, но обожава аз да и рисувам и съм се специализирала в рисунките от Бейби тв.
Тони аз ползвам от как Ива беше на годинка плодовите шампоани на Бюбхен 2 в 1 и съм много доволна защото по лесно реша къдриците.
Бари и ние сме така, често се червя, но не и се карам, детето сега се учи, само обяснявам обяснявам...
Хайде коремчета дайте снимки да ви се порадваме!  Hug

# 121
  • София, Младост
Ехоооо, здравейте и от нас  Laughing

Аз често попорочитам, но нещо все не сварвам да се разпиша  Blush

При нас нищо кой знае колко ново не се е случило, та сигурно и за това не с разписвам  Rolling Eyes
Добре сме, Ирина изкара варицелата миналите 2 седмици, но вече е добре и от днес е на градина. Мина доста леко, та като цял съм доволна, че поне това мина вече  Laughing
Иначе расте, ръси бисери наляво и надясно, оцветява, строи коминчета със един строител, реди пъзели . Филмчета не гледа-пускам й, но  на петата минута й е писнало, обърнала му е гръб и си играе с нещо друго Laughing. Иначе е фен на игричките-по този повод благодаря на Дидка за линкчето  Heart Eyes -разнообрази ни варицелената карантина  Hug Много добре се справя с мишката и клавиатурата моето хакерче  Joy
Иначе за сега най-голяма страст са й танците, в градината сама се записа, просто тръгнала с другите дечица н танци и госпожата само ме информира, че вече ги посещава, вкъщи танцува цели танци с хореография и си личи, че наистина й харесва много.
Имаха тържество в градината и там каза много хубаво стихче, чак ни учуди как без да се притесни и засрами се изправи пред всички родители и го каза супер добре  Blush Hug
Ето малко снимчици: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185988/

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 17:13 от viliandar

# 122

а с две породени нямам време да ги занимавам особено, та се развиват сами

...колко добре звучи...и у нас е така Joy

Ето още един линк с много игрички ...има интересни даже и за мен Mr. Green

# 123
привет, момичета - кокичета Simple Smile

вили, снимките с колелото за трепач  smile3501

иначе ходи моя милост в понеделник на преглед
добрата новина е, че легенчетата не са се увеличи още, лошата е, че не са се и смалили и пак са си 7-7.5мм
в тази връзка наде или мими (martisun), плс да ми пратите координати на д-р буева - тел, къде работи, работно време и т.н. (на лични)
ще съм ви много благодарна  Hug

# 124
  • тук-там
Здравейте, сладурки! Радвам се за многото бременелки, които откривам в темичката ни! Хубава изненада! Толкова отдавна не съм влизала, че не мога да изчета многото и интересни новини.

Ние сме добре. Рая умира за игра навън. Справя се отлично и компа - оцветяване, игрички и т.н. Телевизия все още не гледа за мое огромно удоволствие.

Малко актуални снимки на порастналото ми бебче: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238573

Целувам вас и сладурчетата ви!

Надявам се да влизам по-често!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 20:36 от mtz

# 125
мари, рая е разкошна Simple Smile
и все повече ми прилича на татко си Wink
много целувки от нас с таня  Hug

на мен девойки корема взе да ми расте с дни, вече съм като слон (а до скоро не ми личеше даже), с тенденция да се превърна в кит  Crazy Simple Smile

и имам една питанка - някой да гледа рибки вкъщи? нашите нещо се разболяха, лекуваме ги сега, обаче имам нужда от инфо от някой, който разбира...
танюша сутринта видя една умряла, та ми стана жал и за рибката и за таня  Confused

# 126
  • тук-там
Тони,

Пусни снимки на коремчето и на Танини. Не съм ви виждала отдавна.

# 127
мари, ще скалъпя едно албумче тия дни и ще дам линк Simple Smile
а ти що не пускаш кю Simple Smile

# 128
...момичета, вижте какво преживях днес   Weary

# 129
уф, дид, ужасни са такива ситуации  Confused
то да беше знаела, че толкова време никой няма да чуе, да си беше счупила стъклото сама...  Sad
много неприятна случка Sad

аз така преди месец някъде заседнах с таня в асансьора
който освен нормалната врата има и две плъзгащи вътре
нито едната се отваря, нито другата, тотално блокира
има вътре телефони за такива случаи, но като тръгнах да звъня се оказа, че няма обхват (явно тия метални врати съвсем изолират)
та телефона си беше у мен, но какво от това  ooooh!
"приключение" беше  Confused

# 130
  • тук-там
мари, ще скалъпя едно албумче тия дни и ще дам линк Simple Smile
а ти що не пускаш кю Simple Smile

В работат нямам време, а вечер тичам след Раята Wink

# 131
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

ЧестиТ празник на всички ВИ!
ЖелаеМ ви много спокойствие, уют и хармония в семействата  Hug

# 132
Воистина воскресе!

# 133
Христос Воскресе и от нас, момичета! (малко късно, но все пак  Embarassed )
Здраве и благоденствие в домовете на всички ви!

кажете как изкарахте празниците, мен страшно ме уморяват Simple Smile
имахме си гости - свеки и девер ми - та от готвенета и манджи се изморих Simple Smile
иначе времето беше криво - хем студено, хем от време на време дъждец росваше, та си поседяхме порядъчно вкъщи  Tired
дано да се оправи тази седмица, че таня както е ваканция до 7-ми май, ще луднем у нас Simple Smile

# 134
  • София
Христос Воскресе, мили момичета! пожелавам ви само приятни емоции и най-вече много, много здраве!!!

Весели празници на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт