как отслабнах с 10кг. за 10 дни(2-ра част)

• 89 514
  • 671
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, УСПЕХ на всички! На обед се притеглих и бързам да споделя -3 кг. Аз съм предоволна -3 кг. за четири дни+лунната диета+захранване за два дни.  Grinning
Продължавам с Вас.
Ето малко инфо за мотивация: www.garabitov.bg
и 7-те принципа:
--------------------------------------------------------------------------------
1.  Бъдете ентусиазирани. Припомняйте си всички причини, които са ви накарали да започнете Програмата. Направете си списък. Помнете – вие сами сте направили този избор и ползата ще извлечете именно вие.

2.  Бъдете силни. Следвайте стриктно изискванията на Програмата. Въздържайте се от друга храна и напитки освен подмладяващата напитка, слабителните чайове и водата. В редки случаи е допустимо диетата да се разнообрази с билков чай или сок от цитрусови плодове, но е добре тя да се спазва възможно най-стриктно.

3. Бъдете практични. Редовното изпразване на червата е от изключителна важност. Приемайте достатъчно количество вода като добавка към подмладяващата напитка. Това ще помогне до голяма степен изчистващия процес. Използвайте също така слабителен чай и неконцентрирани билкови чайове.

4. Бъдете мъдри. Останете физически и умствено активни. Продължете със спортните си занимания (но по-внимателно!), отдайте се на любимото си хоби, изследвайте нови хоризонти, запазете радостта си от живота.

5. Бъдете търпеливи. Постоянствайте и помнете, че след 10 дни всичко ще приключи. Устоявайте на изкушението на обикновената храна и се придържайте към Програмата. Заслужава си!

6. Бъдете внимателни. Осигурете си плавен преход към нормалния режим на хранене, като внимателно следвате инструкциите ни за приключване на Програмата.

7. Бъдете щастливи. Запазете радостта си през цялото време. Нека приятелите, които ви обкръжават, я почувстват. Щастието ви ще направи света около вас по-красив.

# 91
Е това е мотивация  Peace има нужда от нещо такова защото като чета момичетата много бързо се отчайват БРАВО на теб miamaria Hugуспех на всички  bouquet

# 92
Здравейте момичета, четох и четох и четох, и от предишната тема и от тази. Истината е че имам нужда от промяна, имаше време, когато харесвах това което виждах в огледалото. Направих току що поръчката онлайн.
Имам сериозно заболяване, страничен ефект на чието лечение е трупането на килца, но въпреки това ще се пробвам без препоръчителния преглед. ако постигна резултат първия път определено ще продължа с някоя от по-леките версии на програмата. Прочетох, че за хора със заболявания е най-добре да се направи преглед при специалистите на Madalbal екипа в София, но поради причини ще рискувам без него. Все пак ще споделя с лекуващия си лекър тук, макар че какво може да ми каже човека, за него ще е непозната сфера. така че на моя глава, ще се пробвам и надявам се близките дни да се присъединя към 'тестващите', а по-късно и успелите.
Успех на всички. И браво на успелите. Поздравления и на kamy_st  за наистина впечатляващия резултат който е постигнала и който се вижда на снимките 'преди' и 'след'

# 93
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте, момичета! Заглавието на темата е много примамващо Laughing и честно казано се "заразих" и аз от вас за едно такова лесно отслабване. Включвам се в темата единствено да ви попитам - не се ли притеснявате от някакви последващи увреждания или нарушаване на баланса ви в организма Thinking? НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, моля ви не го приемайте така и не ме нападайте после Peace! Ако някой от вас се е консултирал с лекар - ще съм благодарна да сподели.....изобщо всякакви медицински гледни точки ще ми помогнат да взема решение дали да го пия този сироп /а и не само на мен, на много момичета ще помогнете да се ориентират/.
Благодаря предварително и успех на всички Wink.

# 94
Мисля ,че статистиката можем да водим чрез тази анкета.Ако има други предложения моля споделете:)))

# 95
метнах моя отговор и отивам да си приготвя сиропчето. Днес е вторник - версиятя веднъж седмично   Wink заредила съм си лимони вода ,чайче, имам опит и най важното мотивация така че ще видим утре сутрин моята клюкарка кантара какво ще покаже Joy

# 96
май трябваше въпроса да е колко кг свалих за пълната десетдневна версия, защото гледам, че има и отговор 1-2 кг., което е доста демотивиращо, ако е за 10 дни  Rolling Eyes
да се отчета:
ден трети ми предстои днес - -2 кг.
първият ден изпих чаша и половина, вторият - една
стискайте палци  да устискам Hug

# 97
Аз отговорих 3-5 кг, защото свалих 4, но за 5 дни. Това ми бяха последните 4 кг за сваляне, най-трудните и упоритите. Имаше ден, в който изпих 8 чаши напитка, защото се чуствах по-гладна и леко отпаднала, това го конпенсира. Иначе среднопо 6 чаши пиех, отделно фреш грейпфрут. 1 бутилка ми стигна перфектно за 5 дни, с по-малко не бих си и помислила да пробвам.
Това, което са написали за меда, обаче не ми хареса изобщо и не е вярно, а само рекламен трик, за да им се пие сиропа, вместо него. Не е вярно, че лъжица мед би спряла очистителния процес, или би навредила, както са го написали, напротив. Меда е единствената храна, която може да бъде усвоена на 100 % (заедно с кърмата) и лечебните му свойства го правят уникален. Какво по-подходящо за пречистване на организма от него...

# 98
резултата ми  от вчера е 1 килограм надолу -пояснявам това е версия веднъж седмично Wink
Иначе в анкетата отметнах 8 дни - 7 килограма    после качих 2 килограма Sad
Но ,пък има много добър ефект  било сън , настроение  и виждаш  разликата не само ти но, и околните Joy Joy Joy

# 99
Браво момичета за постигнатия резултат. Моята пратка току що пристигна. Изяла съм за днес само една ябълка, така че няма да губя време в подготовка - започвам от днес, при първите симптоми на глад включвам коктейла. Стискайте палци!

# 100
Ха добре заварили. Поръчах си го, получих си го. Остава да го започна.
В момента нямам лимони в офиса, както и лют червен пипер. И съм на 2 кафета.
Затова - от утре - в отбора.
След такова канене - близо два месеца, май достатъчно се навих. Сега ще проверявам, дали е истина казцаното за сиропа.

# 101
... Включвам се в темата единствено да ви попитам - не се ли притеснявате от някакви последващи увреждания или нарушаване на баланса ви в организма Thinking? НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ, моля ви не го приемайте така и не ме нападайте после Peace! Ако някой от вас се е консултирал с лекар - ще съм благодарна да сподели.....изобщо всякакви медицински гледни точки ще ми помогнат да взема решение дали да го пия този сироп /а и не само на мен, на много момичета ще помогнете да се ориентират/....

Здравей 'мамо на Никол' Nik`s mom от предходните страници. Ако се връщаш от време на време тук, това е за теб,понеже реших, че никой не ти отговори (макар отговорите да си ги има, но трябва да ги търсиш) трудно е във форума да се пресее различната информация. Нормално е повечето да искат да споделят радостта си от свалените килца и покрай редовете и подписите, въпросите понякога се губят. това е линк към книжката в електронен вид, която идва със сиропа http://www.madalbalbg.com/Book_MADAL_BAL_Swiss_Programme.doc. Има много статии, които можеш и сама да прочетеш, само като пуснеш една търсачка.
В началото на темата е даден и линка за БГ http://www.madalbalbg.com/. Имаш много въпроси, както всяка една от нас, която се е включила. Ще откриеш отговорите на повечето като прочетеш. Единствено смятам, че има нужда наистина от повече становища, които свободно да се прочетат, от доктори специалисти и то не само Американски, но както и разбрах продукта е в Бг официално от април 2007, не е достатъчно време за да мине през критериите на различни специалисти.
Мен лично ме стимулира това че продукта е натурален и е за прочистване на организма. Оприличавам го на по-съвремения вариант на пости, а имено постите преди великден и преди Коледа физиологически имат за цел точно същото да премахнат вредните вещества от организма. Програмата си има и най-различни версии т.е. и по-леки. Тази ,която повечето от нас обсъждаме е 10дни - само на коктейл от сиропа (Пълна) и течности - вода, чай, пресно изцедени сокове от не много сладки плодове, а защо не и зеленчуци  ,която при добра мотивация, силна воля, по-малко дразнители и по-различен нов мироглед над същината на храненето, е напълно възможна, както споделят вече миналите до край през нея. Надявам се че авторката на темата, няма нищо против че ще сложа линк към снимки с това какво е постигнала тя http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230983.msg5340880#msg5340880. Определено и това беше стимул за мен, щом и друга майка може, значи аз поне мога да опитам.

Но ако имаш за цел да се освободиш от някой друг кг без такива големи притеснения и си по-търпелива за постигането на резултат, винаги можеш да се включиш на някоя от версиите. Аз смятам да продължа след пробата с пълна 10дневна с някоя по лека версия, разбира се ако преценя че има ефект (тонус, а и надявам се свалени кг.)

И за всички искам да кажа няколко думи, без начение каква диета в крайна сметка ще изберем, за да възвърнем 'самочувствието си'. Най-естественото е да има ефект от 2кг. първите 2 дни - това е прочистването на червата, съответно и качването на 1-2 кг. след програмата е напълно естествено, защото почвате да ядете и да запълвате червата (да не се изказвам по-иначе) отново. Някои от ва с говориха за сол към диетата. Досега винаги съм чувала и чела само, че приемането излишно на сол води точно до обратния ефект. Солта в организма, го кара да задържа повече течности (подпухналост, отичане, чувство на подуване) и ако тези течности междуврено не се освободят от организма, бавно, но сигурно се превръщат в мазнина по телата ни. Пийте течности - най-добре да е вода и докато сте на програмта и когато не сте, или чайче, ако си решите че не можете без и със мед или кафява захар (извлечена от зах.трастика - отново натурално и полезно), но не и солена вода. Не искам никой лично да засегна, просто споделям нещо което знам, изпитала съм на гърба си, а виждам че не е обяснено и не е правилно. Не познавам диета, която да препоръчва приемането на сол в повече, всичките ми познати такива, до една съветват към въздържание от сол и прекомерно солени продукти.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 21:02 от Фанита

# 102
Здравейте, момичета! В редиците има доста нови и това е добре. За мен лично положителните симптоми от програмата са налице.

Всеки от нас е голям човек и прави избора си и съответно трябва да е готов да понесе последствията от този избор (било то добри или лоши).
От всяка една диета може да се отслабне. Дори само чай и мед+-плодове и зеленчуци или пък белтъчини и какво ли още не. Аз лично съм отслабвала 4 кг. за месец само със слабителен чай в комбинация с ябълков пектин и нормално хранене.

Ако не Ви се дават пари,пийте си тогава само изцедени лимони с вода, но и да се прекалява с тях е вредно за емайла на зъбите, но няма да изпитате подмладяващите симптоми на MADAL BAL NEERA.

Ако някой си направи труда да прочете и 2-те теми ще разбере, че всичко е въпрос на избор:

Част от момичетата, вкл. и авторката не са слагали и лют пипер. Други пък са пили само вечерта преди започването на диетата слабителен чай. Трети слабителен чай и лют пипер. Четвърти пък друго.
И навсякъде присъстват сиропа, обикновен чай, минерална вода и лимоните.

Някои правят пълна версия, други 4-5 дни, трети веднъж седмично и т.н.т. И всички имат резултати и в по-вечето случаи ги запазват.

Искам да добавя в отговор на Фанита, че никога и абсолютно на никой не съм препоръчвала морската сол. Питанията ми бяха дали някой я е използвал като добавка, защото я има по сайтовете. Оказа се, че никой не я е използвал от момичетата - само аз и я повърнах. Всички твърдят, че е вредна. Наскоро попаднах на тема в „Искрено и лично” за йога и солената вода като очистващо червата от шлака и Ви го давам като линк. http://www.emilova.org/bg/video/iskreno.html
Моля, не правете това в къщи!

Успех на всички започващи с MADAL BAL NEERA, за мен лично програмата си струва, но както пишеше някъде това е сайт за споделяне, а не за лекарски рецепти и ако имате някакъв здравословен проблем - първо и задължително консултация с лекар.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 17:30 от miamaria1979

# 103
аз тогава не съм разбрала, прощавай, разбира се че за споделянето е форума, останах с грешно впечатление като четях постингите, че солената вода е като част от тази програма, но явно аз съм недоразбралата.
Днес е първия ми ден, преполовила съм втория си коктейл за днес, забелязах, че половин - един час след първата чаша имах едно обезумяло слюнеотделяне и  желание да си хапна нещо, каквото и да е. Обаче следвайки съвета да си запиша причините да започна, беше добър начин да не се поддам, като ги чета. после реших да правя нещо, занимавах се да направя картичка за Св.Валентин на половинката си и да го изненадам. По някое време се усетих, че не изпитвам глад и всичко сякаш беше нормално.

# 104
Айдеее... почнах го. Изпих една чаша на екс, щото бях озверяла от глад и веднага си направих втората. Сега я наблюдавам. И докато го правя, рекох да намина от тук.
Уж да чакам до утре, но реших, че така и така цял ден съм на две Кафета, пък си рекох - защо вечерта, вместо да се натъпча, не почна сиропа. И... те така.
Сутринта осъмнах 58.5 кг, да видя утре какъв ще е ефекта без храна 24 часа. Ако не се нахвърля върху манджата след малко, де.
Поръчах си една бутилка, ще пия докато има.
Стриктно спазвам пропорциите вода-лим.сок-лют пипер. Мислех, че с пипера ще е супер-гнусно, пък то се оказа, че не се усеща. Сложих дори повече пипер, защото си обичам люто. Тц. Не се усеща изобщо.
Окуражете ме - кажети ме, че няма да гладувам напразно. Искам пак да стана 54 кг.

Общи условия

Активация на акаунт