как отслабнах с 10кг. за 10 дни(2-ра част)

• 89 525
  • 671
  •   1
Отговори
# 270
Помооооооощ!!!!!! Crazy
4 ден и съм много зле Shocked още през нощта се будих че ми беше лошо, едвам станах от леглото,
гади ми се, повръща ми се, не искам нито сироп,нито вода нито нищо да погледна Confounded
доста зле се чувствам, сега ходих на басейн и съм гладна, но ми се гади от всичко за което си помисля #Crazy
четох че 3-5 ден били тежки точно заради процеса на изхвърляне на токсини, но това днес е просто Sick ужасно!
мъж ми (приятеля ми)  ми се скара ужасно, нареди ми да ям, но аз се инатя Crazyизобщо, мъка!
споделете и вие ако е нормално така да става!

# 271
Вчера бях много зле,днес съм малко по добре..................свалила съм около 4 кг, глада не етолкова ужасен ,но мозъка ми мисли само за храна  #Crazy

# 272
Нормално е да не се чустваш добре -решението е повече вода за да се премахнат и изхвърлят таксините.  Водата е важната част не я пренабретвайте!!! Знам от опит най трудни са 4-5 ден  издържите ли ги после е по -лесно:)

# 273
Попаднах на  първата тема и като на шега изчетох 39 страници .  Crazy
Нали съм  импулсивна и със синдрома широки пръсти поръчах още на 3 - та страница сиропа .  Blush
Нямам намерение да направя 10 дена , а 5 , защото някак си психически не мога да си представя 10 дена без храна .
Гладувала съм преди години и съм издържала най - много 3 дена без никаква храна .
Трябва си много сериозна мотивация и нагласа .
Аз ги имам , имам важен повод на , който искам да изглеждам добре .
Утре се надявам да ми го доставят поне до обяд , за да го стартирам .
Корема ми е доста свит , до момента съм на диета и се надявам да не ми е толкова трудно .

# 274
Помооооооощ!!!!!! Crazy
4 ден и съм много зле Shocked още през нощта се будих че ми беше лошо, едвам станах от леглото,
гади ми се, повръща ми се, не искам нито сироп,нито вода нито нищо да погледна Confounded
доста зле се чувствам, сега ходих на басейн и съм гладна, но ми се гади от всичко за което си помисля #Crazy
четох че 3-5 ден били тежки точно заради процеса на изхвърляне на токсини, но това днес е просто Sick ужасно!
мъж ми (приятеля ми)  ми се скара ужасно, нареди ми да ям, но аз се инатя Crazyизобщо, мъка!
споделете и вие ако е нормално така да става!

Пий повече вода , трябва да се изчистиш от токсините .
И какво е това ходене на плуване при положение , че гладуваш .
Ще вземе да се удавиш бе момиче .  Laughing
Сега ти трябва повече релакс и хубави мисли , а не тренировки , като за олимпиада.
Утре , ако ти е все така зле го спи сиропа и мини на салати .
Или замествай само едно или две хранения с чаша от сиропа и си хапвай леки храни на другите хранения .

Още не съм почнала да го пия , но вече какви мъдри съвети раздавам .  Joy
Утре да кажеш как си , че ще те мисля .  Grinning

# 275
здравейте,момичета!
от утре(о,вече е днес)започвам с вас сиропа.надявам се поне 5 дена да издържа,но ще се радвам и на повече.и после продължавам с постене.
успех на всички диетуващи! Peace
честито на всички отслабнали!
вълшебни сънища! Hug

# 276
Е, аз се появих след малка почивка и много плюскане Embarassed и бързам да поздравя всички с пролетта и изминалите празници smile3525. Срам ме е да се претегля даже Embarassed.
От днес смятам да мина на пости и на обяд да вземам ябълков пектин. Смятам и да опитам и онзи чай Инхуа, чух доста положителни неща за него. Успех на всички започнали и започващи.

# 277
и аз от днес пия сироп
имам да свалям 7 кг
ама пак да питам никаво кафе ли не пиете  Sad

# 278
Добро утро и от мен!
Първо да отбележа, че съм жива Laughing днес не е като вчера, не знам какво беше това! Благодаря за загрижеността, nepukistka  bouquet(забавно звучи Sunglasses)
не мисля че не пия достатъчно вода- всеки ден си пълня една 2-литрова бутилка и я изпивам и отделно си пия
чаши със сироп.
Nataliika, аз пия кафе, но на мен самата взе да не ми понася (като имаш предвид че без кафе не мога по принцип) и за 4 дена съм изпила май 2 кафета.
Много съм окуражена, защото съм смъкнала вече 3 килограма и сега почвам да се чудя 7 или 10 дена да правя програмата Rolling Eyes
не искам да си възвръщам килограми, но повече от това може и да не свалям, но пък за 10 дена добре ще се прочистя от токсините... newsm78 не знам още, ще си се чудя!
поздрави на всички и спокойно гладуване на пиещите сиропа  Hug

# 279
Аз си чакам сиропчето днес ! Simple Smile
Уикенда ще ходим малко на почивка извън София - та не зная дали е много разумно да стартирам от утре или да изчакам от 17 март , понеделник .  Thinking

# 280
знаеш ли, почти съм сигурна че е по-добре да изчакаш Simple Smile аз нарочно изчаках всички възможни празници, само 8-ми март
не бях предвидила и ми беше терсене цял ден задето е празник пък не мога нищо да хапна. сега съм го изчислила да приключа преди каквито и да е пътувания, защото няма как нищо да не напнеш, като си тръгнал да си почиваш за ден-два:)

# 281
знаеш ли, почти съм сигурна че е по-добре да изчакаш Simple Smile аз нарочно изчаках всички възможни празници, само 8-ми март
не бях предвидила и ми беше терсене цял ден задето е празник пък не мога нищо да хапна. сега съм го изчислила да приключа преди каквито и да е пътувания, защото няма как нищо да не напнеш, като си тръгнал да си почиваш за ден-два:)

И аз така мисля , защото съм се наточила да си хапна нещо вкусничко .
Хотела е много лъскам и няма начин да не им тествам кухнята .  Blush
А и имат басейн и фитнес , ще компенсирам с два , три часа спорт квото и да хапна .  Mr. Green

# 282
и аз от днес пия сироп
имам да свалям 7 кг
ама пак да питам никаво кафе ли не пиете  Sad

Аз пия по 2 кафета на ден......... поне .За 5 дни съм свалила 4 кг Simple Smile

# 283
Привет на всички.Вече се реших и аз си поръчах сиропчето.Нямам търпение да ми го доставят.Стискаите палци.

# 284
незнам при вас как е, но мен цял ден ужасно ме боли глава
не се чувствам изобщо гладна, но като цяло ми е адски зле  Sad

аааааа и да питам: ходите ли фитнес докато сте на програмата

ми........, оплаках се............

Общи условия

Активация на акаунт