как отслабнах с 10кг. за 10 дни(2-ра част)

• 89 525
  • 671
  •   1
Отговори
# 285
здравейте!аз се чувствам ужасно изморена,но може би е от "белите нощи".карам на кафе,чай и сокове(поне първите дни,докато ми свикне организма).трябва да издържа,че така се увляках в храната и изкушенията... ooooh!
радвам се,че ни се увеличава групичката Hug
а от колко първоначални кг стартирате?
прекрасна вечер!

# 286
Аз умирам от глад чесно  #Crazy. На обяд 4ипнах 3 пар4ета от пилешкото 6и64е на детето  Blush. Пих сироп към 10ч сутринта и сега преди 10 мин. Ушите ми пищят и ми се вие свят..... ooooh!

Лелеее как можа да изядеш на горкото дете шишчето Simple Smile Simple Smile Засрами се Simple Smile  Joy Joy

# 287
охххх. свърши ден 5-ти!
вече така ми домъчня за храната, (било то и супата, която ме чака след края на сиропа)
че сериозно се замислям 7 или 10 дена да гладувам
незнам при вас как е, но мен цял ден ужасно ме боли глава
не се чувствам изобщо гладна, но като цяло ми е адски зле  Sad

аааааа и да питам: ходите ли фитнес докато сте на програмата

ми........, оплаках се............
ако видиш предните страници, ще рабереш какво мо беше на мен ден4-ти  Simple Smile беше ужасно, но трая само 1 ден, в най-трудния период. ако от самото начало не се чувстваш добре, май пълната версия не е за теб!иначе сиропа зарежда с енергия и не че ходя на фитнес  Rolling Eyes но не мисля че има проблем с това
поздрави ма всички! Hug

# 288
Момичета, я се стегнете. Стига сте хленчили. Щом сте започнали пълната версия ще я искарате до края. Трудно е 4-5-6 ден, ама има издържали. А има и такива като мен-дето се отказаха от пълната версия на 5 ден поради слабост и после продължиха на някоя друга версия. Е, и не сме свалили и половината от желаните първоначално, започвайки програмата килограми. Да, за сега ги задържахме, но можеше да сме с поне още толкова минус.
Не се успокоявайте за после и за втори път - трудно е да започнеш отново. Сега Ви блазни храната, а преди как беше? Хапвахме си и не мислехме, а сега храна та храна. Само малко и после по-вече и пак на стартова права и диета. Знам, че е трудно, но си напишете желаната цел и я следвайте, а ако още 2-3-5 дни не можете да издържите – значи сте слаби и свалянето на кг. не е за Вас (лоша преценка).
Браво на Цено - продължава и след 10те дни, макар и с малки прегрешения, но със завидни резултати.(Цено, ти си знаеш, но може би трябва да се консултираш за продължаването на програмата. Пробвай при Гарабитов в Пловдив).

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 09:53 от miamaria1979

# 289
Току що ми пристигна сиропа .
Нещо колкото повече си мисля , толкова повече не си се представям само на вода 5 дена .  ooooh!
В понеделник го стартирам .  Confused

# 290
мили момичета прегледах темата и тази щуротия за сваляне на килограми по такъв драстичен начин е просто потресаващо...................замисляте ли се изобщо какво преживява тялото ви като го подлагате на такъв стрес #Cussing outкато сме дебелели сгодини така и трябва да отслабнем...да не си помислите че съм фиданка съвсем не hahaha

# 291
  • България Сливен
Днес започнах 7 ден! Не се тегля нарочно. Успех на всички и леко гладуване!

# 292
cenoceno , абе изядах ги щот останаха ..ти пък  Joy Joy Joy
Аз съм заслабнала 5 кила ,ама не ми ли4ат. Само дето съм омекнала  #Crazy

# 293
6 ден започна, имам само един малък проблем - не съм си вкъщи от снощи и си забравих сиропа, сега до довечера направо ще умра от глад Crazy
Момичета, я се стегнете. Стига сте хленчили. Щом сте започнали пълната версия ще я искарате до края. Трудно е 4-5-6 ден, ама има издържали. А има и такива като мен-дето се отказаха от пълната версия на 5 ден поради слабост и после продължиха на някоя друга версия. Е, и не сме свалили и половината от желаните първоначално, започвайки програмата килограми. Да, за сега ги задържахме, но можеше да сме с поне още толкова минус.
Не се успокоявайте за после и за втори път - трудно е да започнеш отново. Сега Ви блазни храната, а преди как беше? Хапвахме си и не мислехме, а сега храна та храна. Само малко и после по-вече и пак на стартова права и диета. Знам, че е трудно, но си напишете желаната цел и я следвайте, а ако още 2-3-5 дни не можете да издържите – значи сте слаби и свалянето на кг. не е за Вас (лоша преценка).
Браво на Цено - продължава и след 10те дни, макар и с малки прегрешения, но със завидни резултати.(Цено, ти си знаеш, но може би трябва да се консултираш за продължаването на програмата. Пробвай при Гарабитов в Пловдив).
приемам забележката съвсем сериозно и само искам да уточня, че при мен не става въпрос за хленчене и да се отказвам, а просто имах малко килограми за сваляне и може би е по-добре да се откажа на седми ден! но утре е 7-ми ден, ще преценя на място Wink

# 294
Някой може ли да ми каже за колко време пристига сиропчето в провинцията.

# 295
Не се успокоявайте за после и за втори път - трудно е да започнеш отново.
тук си адски права, за съжаление
като го започнах издържах 4 дни и после като се провалих си викам какво толкова, пак ще го започна, но ми отне адски много време докато го започна пак и издържах само два дни и пак така се успокоих, че ще има и следващ път. Сега си мисля колко по-лесно щеше да ми е да продължа отколкото да започвам пак и пак. Така че, който е на средата и се двууми да го има предвид.
На десктопа си сложих лентичка, когато започнах сиропа за първи път и сега гледам, че лентичката вече е отброила 1м и 1ден, колко хубаво щеше да е да не бях сгафила  Cry

# 296
Айде ,Мая ,не се офлянквай  Mr. Green.
Виж ме мен, абе забравих кой ден карам /кога идвах у вас?  Blush/.....ама карам. Поцял ден с хлапето навън не мисля за храна.....бягаме ,играем...когато спи на обяд правя си едно кафе и сърбам.....тъй то  Hug

# 297
браво на теб  Hug чак си забравила
аз като съм на режим и отброявам като войник дните по календара наобратно  Crazy

# 298
Ето Ви теми за размисъл:
1. Култура на хранене. Нагласа и начин на мислене. Създавне и поддържане на култура на хранене.
2. Психологични предимства на програмата - преодоляване на вредни навици.
3. Тялото - храм на душата.
4. Силата да кажеш  „не”.
5. Малките неща, които ни карат да сме щастливи.
6. Мечтите - крилати илюзии или сбъднати реалности.

# 299
  • България Сливен
Здравейте! Днес си позволявам за втори да пиша тук. В предния си постинг  днес предиобед бях  Ви писала, че няма да се тегля, но любопитството ми надделя и преди малко се изтеглих. Ако знаете какво разочарование изживях!Започнах от 61 кг, на 4 ден показвах 57.7 кг, а тази вечер....59 кг. Два пъти се качих на кантара-все толкова показваше. Отчаяна съм, обезверена  съм! А съвсем стриктно спазвах диетата цели 7 дни. Имате ли накакви обяснения? Дали да я продължа диетата или утре да се захранвам?  Помагайте ми, моля Ви!

Общи условия

Активация на акаунт