Стриктна съм Дюканка, бивша дебеланка! - 73 тема

• 28 134
  • 600
  •   1
Отговори
# 180
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бебо заспа и мога пак да се включа  Blush за кратко  Blush
сутринта пак си направих палачинка Confused и пак стана като ...., абе като вчера (бачееее  Mr. Green ) за обяд си направих и крем без карамел -  #Crazy яде се само със затворени очи  Confused не ми се получават тези рецепти и това е  Hug ще наблягам на варено и печено месце  Mr. Green там грешка нямам  Peace
ууупс - Blush Blush срам не срам ще докладвам - Вещичке написала съм "стремя се към 75 или обратното" - е, реших - обратното ще е 57  Blush Blush Blush
видях че може - направили са го, значи и аз ще го направя  Peace 

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 15:51 от Goody

# 181
cristyn Добре дошла, пожелавам ти скоро да видиш 5 на кантара. Дпоред мен 4/3 е идеален вариант. Аз съм на този вариант и ми пасва идеално. Стискам палци и успех.

# 182
Цвети, благодаря ти, мила!  Hug

Ето по една гръцка салата за следобедна закуска: Grinning

Хлебчето е само за третофазничките, маслинките са за украса.  Wink

# 183
  • София
Sun, tzvety roussimova, foli, mbm-Maria .... и всички останали, благодаря за гостоприемството. Може ли един тъп въпрос   newsm12 - как да си вкарам лентичката в подписа?

# 184
Сънче,добре дошла!  bouquetЦвети,от понеделник ще стартирам в 3-та фаза.Промяната ти е изумителна Hug

# 185
Sun, tzvety roussimova, foli, mbm-Maria .... и всички останали, благодаря за гостоприемството. Може ли един тъп въпрос   newsm12 - как да си вкарам лентичката в подписа?
копираш ББ кода в подписа  Hug

# 186
  • София
Цвети, благодаря ти, мила!  Hug

Ето по една гръцка салата за следобедна закуска: Grinning

Хлебчето е само за третофазничките, маслинките са за украса.  Wink

newsm45  а за мен само на картинка  

# 187
е, реших - обратното ще е 57  Blush Blush Blush
newsm10  smile3525

# 188
И аз съжалявам, че няма да мога да дойда, но то ще има и други срещи, нали?! Ние все някога ще се приберем... Laughing
Sun, за мен само картинката, а? Благодаря все пак... Laughing
Момичета, разбрах, че в БГ е слънчево, така че ви пожелавам приятен и слънчев уикенд!
http://fr.youtube.com/watch?v=J-VE0Nz-MDg&feature=related

# 189
е, реших - обратното ще е 57  Blush Blush Blush
newsm10  smile3525
обичам те

# 190
Кристин Добре дошла!  Hug и много успехи! На въпроса ,вече ти отговориха но може и направо да щракнеш върху лентичката ,която ти харесва и после следваш инструкциите. Peace

Goody
И на мен все не ми се получават кексчетата ,но хлебчето на микровълновата ми става супер  Crazy
57 - може ,стискам ти палци ,тя и моята цел е близичко............... ooooh!

Sun Благодаря за обяда и аз тъкмо хапнах една салатка ,днес ми ПЗ  Party

tzvety  Hug

# 191

marini, elix- само без кожата!

# 192
Здравейте и от мен , момичета Hug
От няколко  дни и аз съм на тази диета. Като виждам резултатите, които сте постигнали не можах да се въздържа Peace Преди да започна с ударния режим   15 дни бях само на пилешко със зеленчуци (само това). Днес ми е 5-ти ден от ударния режим. Искам да сваля поне 20 кг Praynig Мисля да направя ударен режим 7 дни, а след това да редувам 4/6 или 5/5  newsm78  Вие сте по вещи по въпроса, затова очаквам от вас да ми отговорите дали правилно  съм разпределила дните от съответните режими Peace Благодаря ви предварително от сърце  bouquet

# 193

Goody
И на мен все не ми се получават кексчетата ,но хлебчето на микровълновата ми става супер  Crazy
57 - може ,стискам ти палци ,тя и моята цел е близичко............... ooooh!

Party ами да, ей ги къде са желаните килограми  Flutter - на една ръка разстояние  Mr. Green
  Crazy защо ли като се протегна все към ядене стигам  Blush

# 194
  • София
Чакайте да се похваля и тук - днес стават 2 години, откакто не пуша! Бях старстен и върл пушач 6 години, а тотално пушех над 10. ooooh! Отказах ги от раз. Това може би е най-трудното решение (за изпълнение) в живота ми. Пушеше ми се допреди 3-4 месеца много. Ама устисках. Сега спокойно мога да седя на маса с хора, които пушат и да ми е безразлично.

Казвам го, защото видях в няколко подписа снимки "Не пуша вече". Много воля е нужна, а също и подкрепа от околните. Точно като при диетите. Надявам се, че онзи инат и онази сила, която извадих, за да спра цигарите, сега ще ми помогнат и с килограмите. Blush

Общи условия

Активация на акаунт