Мляко, каша, плодче, зеленчук - АВГУСТинче вика - дайте тук

• 10 594
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Нели, целта мисля е да си усети крачетата и да се оттласква от земята.
Няколко са.
Едното скок подскок, но така че да си стъпи върху крачетата изцяло, а не само на пръсти. Хваща се под мишниците и подскача.
Друго е като седне в теб и да й опреш стъпалцата в земята, като леко ги натискаш.
Някакви такива безумици:)

# 241
Реших, че точно днес е нашият ден за захранване и сега варя картоф на пара. Не ми е ясно чист картоф ли трябва да дам или да го смеся с кърма или с друго. Какво ще кажете?

# 242
Реших, че точно днес е нашият ден за захранване и сега варя картоф на пара. Не ми е ясно чист картоф ли трябва да дам или да го смеся с кърма или с друго. Какво ще кажете?

Нели, първо дадох тиква, която смесих с кърма, на третия ден вече я ядеше чиста Peace

# 243
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Аз от сутринта нищо не мога да свърша.Мъжа ми от днес е на работа и като няма кой да помага много се замотах.
Моята приятелка,която е бременна пък тази сутрин ми писа,че няма да роди бебето,защото приятеля и не го искал и ще трябва да направи аборт.Пратих и СМС-и да говори с техните и ако са съгласни да и помогнат да го отгледа,да го запази и,че ако реши,бебе може и с малко да се гледа.ще и помогна с количка,с дрешки и с каквото друго мога,но тя ми отговори,че със сигурност няма да го запази,защото кака щяла да провали неговия и нейния живот.
Направо не знам,защо хората си мислят,че с бебето си провалят живота.Много ми е мъчно за нея,защото тя много го иска бебето,но разчита само на приятеля и,който преди няколко дни казал,че за аборт не може и дума да става,защото това си е убийство,а снощи решил,че не го иска.
Извинявайте,че ви натоварвам,но просто исках да ви споделя,защото си ви чувствам като близки.
Гледахте ли сега даваха по новините,че сайта за записване в детските градини нещо се бил скапал?
Ние тъкмо се шегувахме с майка,че с нашия бавен нет никога няма да успеем да запишем малкия,ако и тук беше така.
Нели смеси го с кърма картофчето.

# 244

Ако ще продължаваш с пюрета по-нататък смеси с кърма, ако ли не дай малко смачкано картофче и после дай да цока.
Аз днес също ще давам картоф (във 2рия вид)

Ако аз сега се регистрирам за след 2 години ще ми важи ли реда или година за година се прави? Камен искам да го запиша направо на детска.

Кажете си

# 245
# 246
Ди, отвратително.
Кой знае кой приятел го е надъхал..
Съвет лесно ще дадем, но тя сама знае дали ще се справи и как.
Нз, аз съм против аборта по принцип. Освен при обстоятелства, който в случая не са налице.

# 247
  • Ланкър, планините Овнерог

Ако аз сега се регистрирам за след 2 години ще ми важи ли реда или година за година се прави? Камен искам да го запиша направо на детска.

Кажете си

Година за година е. Сега в 13ч ще обсъждат дали да не се анулира днешната пародия.

# 248
ей голяма простотия с тия записвания  #Cussing out чак аз се ядосах, дето нямам никого никъде да записвам  #2gunfire
Като знаят, че винаги така става, защо не се подготвиха като хората? хакерска атака, скапани сървъри, времето кофти, слънце няма .... кой ли още ще е виновен? тъпа работа ... еййй  #Cussing out
И нета ми нещо се .... от сутринта, оше повече се ядосах ... амахаааа
shoshi84 аз се съмнявам да важи! няма логика според мен

# 249
ей голяма простотия с тия записвания  #Cussing out чак аз се ядосах, дето нямам никого никъде да записвам  #2gunfire
Като знаят, че винаги така става, защо не се подготвиха като хората? хакерска атака, скапани сървъри, времето кофти, слънце няма .... кой ли още ще е виновен? тъпа работа ... еййй  #Cussing out

Да и аз сигурно съм от хакерите. Бях отворила с Мозилата едновременно няколко таба и постоянно ги рефрешвах. Отделно и Експлоръра го рефрешвах до откат. Не знаех, че това да се опитваш да влезнеш в сайта през секунди е хакерство. Ама нали трябва оправдание да имат. Е, аз успях, де.

# 250
момичета, нямам време да ви изчета, направо ще питам, дано не сте го обсъждали вече.

тоя кисел от кога, защо, по колко се дава, хранене ли замества? и какво толкоз полезно има в него, че се дава?  newsm78

някой наясно ли е дали майченството може да се прехвърли на работещ пенсионер

Ди, гадно наистина. но все пак те си знаят най-добре. каквото и да реши в крайна сметка, дано направи правилния избор за себе си.

# 251

някой наясно ли е дали майченството може да се прехвърли на работещ пенсионер

По програмата "В подкрепа на майчинството" трябва да е регистриран в бюрото по труда. Ако е баба или дядо на детето, т.е. роднина, може да се прехвърли.

# 252
ей голяма простотия с тия записвания  #Cussing out чак аз се ядосах, дето нямам никого никъде да записвам  #2gunfire
Като знаят, че винаги така става, защо не се подготвиха като хората? хакерска атака, скапани сървъри, времето кофти, слънце няма .... кой ли още ще е виновен? тъпа работа ... еййй  #Cussing out

Да и аз сигурно съм от хакерите. Бях отворила с Мозилата едновременно няколко таба и постоянно ги рефрешвах. Отделно и Експлоръра го рефрешвах до откат. Не знаех, че това да се опитваш да влезнеш в сайта през секунди е хакерство. Ама нали трябва оправдание да имат. Е, аз успях, де.

добре си направила и още по-добре е, че успя  Simple Smile егати простотията .... не мога да се побера в кожата си, хората луди искат да ги правят.   #Cussing out  #2gunfire  #2gunfire
От яд чак почнах да гладя  hahaha амааааа  Crossing Arms
herelina майчинството може да се прехвърля на работещ по трудов договор, а пък ако той е пенсионер ... незнам, чак толкова не съм се задълбавала в четенето Blush не ме е интересувала тая част ... сори

# 253
  • Пловдив
Гита-какво стана?Вие с Димяни регистрирахте малките,а сега могат да ви анулират,така ли? newsm78
Аз снощи си мислих,че нещо няма да удържи сайта.
А за приятелката ми-прави сте,че тя си решава,но след години,ако не може да има деца ще съжалява цял живот.Аз като не можех да забременея няколко месеца се обвинявах,че преди ходих в студа с голия кръст и само с къси потничета и блузки и познати ми казваха,че един ден няма да мога да забременея.То едва ли това е била причината,но после търсих вината в себе си.

# 254
да, за майка ми става въпрос, ама нашто счети ми каза, че не можело. пък майка питала в пенсионното и й казали че може. но пък те от пенсионното може и да не знаят.

Общи условия

Активация на акаунт