ЗОВ ЗА ПОМОЩ за Цветомир

• 20 690
  • 328
  •   1
Отговори
# 210
Шани, а пробвали ли са алтернативни методи за лечение? Не може да няма средство за повлияване...

От цялата си душа пожелавам кураж на родителите и късмет на това прелестно дете!

# 211
Шани има ли хубави вести за малкия сладур  Tired Praynig 
Наближава велик празник и да се молим всички за оздравяването му.  Praynig Praynig

# 212
  • с/у ОколоМръсТното
rumche, мисля че да. Пробвали са цветолечение на Бах и някакви подобни неща (хомеопатични). Не знам обаче, дали сега като са в б-ца, биха им разрешили такова алтернативно лечение...

sisa g - нямам вести... Tired Снощи им писах по скайпа, но явно не им е било удобно да говорят с мен.

Господи, помагай  Praynig
Наистина идва голям празник, нека с него дойде и обратът!  Praynig

Кристиян, къде си... Rolling Eyes Кажи и ти нещо... Кажи какво мислиш, че трябва да предприемат родителите от тук насетне... дай някакво инфо, дай надежда  Praynig

# 213
  • гр.Варна
Шани, Кристиян беше писал, че няма да го има във форума до края на април, отговаря само на email.

# 214
  • Canada
Шани, имаш ли новини? Правят ли му някакви периодични изследвания на Цеци? Поне кръвни?

# 215
  • с/у ОколоМръсТното
оооооооооох, Снежи...  Sad
Знам ли и аз, какво да ви кажа...
Нещата не са добре. Хич даже.  Tired Не знам какво му правят... Знам, че го обезболяват, че имал болки... И май му преливат кръв периодично...
Днес при Цеци трябва да е неговият по-голям брат. Родителите им, са решили да ги съберат да се видят...
Не знам как да го тълкувам... Не искам да си помислям в "тази" посока дори...
Надявам се, големия брат да занесе купища положителна енергия на малкия си брат и от утре всичко да потръгне  Praynig

Мъкааааааа и жал и ярост и безсилие и тревога и състрадание и т.н... Не знам как да ви опиша чувствата си...  Cry Tired

# 216
Много ми е мъчно...много... Cry Cry Cry Cry Cry
Моля се за чудото...

# 217
 Cry не знам какво да кажа...!!! Милото,милото детенце!!!

# 218
# 219
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Животът е толкова несправедлив, милите родители...Дано най-накрая измислят лек за тази зла болест, която погуби толкова малки душички!
Почивай в мир, мило дете!
Това детенце няма никога да го забравя!
А освен сила, незная какво друго да пожелая на родителите. Тръпки ме побиват Cry Cry

# 220
  • с/у ОколоМръсТното
..... не знаех как да ви го кажа... не намирах нито сили, нито думи...
Преди малко, с последни силички и почти без глас, бабата на Цеци ми звънна, с тази страшна вест...  Cry Cry Cry
Не мога да се опомня, не мога да го повярвам, НЕ ИСКАМ да го повярвам...  smile3514 smile3514 smile3514
И защо бе Господи? Защо ни го отне?  newsm45 newsm45

Цеци, миличък наш приятел, Цеци... Мило момченце... В душите ни си, в сърцата си ни...  Hug
Мили съпричастни хора, ако тази вечер видите на небето една силно светеща звездичка, това е нашия Цеци... Помолете се за душичката му  Praynig, помолете се за близките му...  Praynig

На Петя, на Петър, на Ники казвам, че съм денонощно на тяхно разположение, за всичко... Искам да ги прегърна и да помълчим  Hug Hug Hug
Милите братчета са се видяли... за малко, но са се видяли... за последно... Някаква утеха е все пак... Цеци много е искал да види Ники... Е, благодаря ти Господи, че поне това им разреши... 

... спирам, че мъката ме задушава... newsm45

Цеци, прости ни миличък  Praynig и закриляй близките си! Амин!  Praynig

# 221
# 222
  • Canada
Господи, защо? Така вярвах, че ще се оправи детенце...
Петър, Петя, скърбя заедно с вас Cry
 Flowers Rose Flowers Rose

# 223
Съболезнования, мили родители!
Силно ви прегръщам!

# 224
Много съжалявам!Надявах се това да не се случи!

Искрено ви съчувствам Петър и Петя!

Общи условия

Активация на акаунт