Давайте уроци нови, да се борим с Фотошоп-а сме готови....(11)!

• 17 119
  • 349
  •   1
Отговори
# 270
neci, румка, лекси, просто нямам какво да кажа! много ми харесват рамките - и цветове, и елементи, и всичко.  Hug

И аз така   bouquet

Иначе добре, че Ани пусна тия екшъни определено съм била далеко от истината преди това  ooooh!
Ето с екшъна какво стана:

И нищо не казвате за банерчето ми, харесва ли ви?  Simple Smile

# 271
neci, Румка, Лекси чудесни рамки. Поздравления, много ми харесват.   bouquet

# 272
  • Бургас
Неси, рамката със спящото бебе много ми харесва, но тази с мечетата...  Rolling Eyes Самите те са с лошо качество. Виж в клипарта на рускините - там има много хубави мечета и др.животинки.

Румка, много е готина рамката, но аз бих сложила нещо долу в дясно, което да гледа малката Мирелка. Heart Eyes

Вал-Стеф, незнам защо, но не ми допада тоя екшън.  Thinking Доста е размазана снимката. Ако си го направиш сама по урока на Ани, мисля ще стане много по-добре Peace

Лекси, определено, първия вариант на тази рамка ми хареса много повече. Тази доста лилавее, ама щом ти си я харесваш.... Laughing

Мимивал, гонино колажче, но бебето ми се губи. Увеличи го малко. Wink

# 273
mle4ko, може и да си права, но мисля че проблема е в мен, нещо с четката не съм добре, все се целя да я докарам като картина, но я замазвам супер много наистина  ooooh!

Ей без малко да забравя да ви почерпя и вас  Blush
Днес е мъченица Валентина, та и аз съм една от днешните мъченици  Mr. Green
Айде мъчих се да спретна кексчетата на Дийна (от Живота на Браян)...ама само тия докарах от нета  Mr. Green
Да ви е сладко Hug

# 274

val_stef Честит празник да си носиш с гордост името и само с добро да се споменава!!!  bouquet

PNG - Как ги сваляте на прозрачен фон newsm78 Сигурно е коментирано, но не мога да го намеря. Аз намирам качествени елементи, но като не мога качествено да ги сваля и то стане мазаницата.

# 275
Май разбрах сама, трябва да се свали и запише някъде   и после да си я отвориш от там. Аз правех копи пейст направо от картинката и посли със селект-колор рейндж маркирах синьото и го изтривах Embarassed, лелеееееее ooooh!

# 276
ВалСтеф, честит имен ден. Със здраве и гордост да си носиш името и само хубави неща да ти се случват.

# 277
Честит имен ден, Val_stef! Hug
Много успехи във всяко начинание!   bouquet

# 278
val_stef  да ти е живо и здраво името   bouquet. Наздраве, за твое здраве!!!

# 279
да ти е живо и здраво името

Joy

Честит Имен Ден и от мен! Нека името ти се споменава само с добро!   bouquet

# 280
Честито и от мен!   bouquet

# 281
Зравейте момичета!Не съм влизала отдавна и вие какви красоти сте направили.Браво!Не ви напуска музата!Рамкте на Румка, Лекси, Неси дано не пропускам някой винаги са пълни с настроение и живот!Колажите на Мимивал и новите момичета също ме зареждат положително, както и новите аватари на Медовинка, мама Цоци и Вал_СтефАни, тази неуморима Ани!Винаги намира време за нас! Hug

Да не забравя да те поздравя, мила Вал - Нека да е живо и здраво името ти и успехите, вдъхновението и щастието да те съпътстват в жизнения ти път!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Записвам се с два опита за акварел и една рисувана с добрия, стар пен тул картичка със Снежко!!!

Всичко с изключение на снежинките съм направила с него!Дано Ви хареса, но очаквам и критики!

# 282
Боже dilmi ти си страхотна, а аз си мислех, че бавно но славно напредвам с материята фотошоп. Аз като го хвана тоя пен тул той си прави кво иска, ама не и това дето на мен ми се иска  Joy.Блазети! Наистина аз съм възхитена и поразена.Ще си изтрия рамчицата  Embarassed

# 283
  • Бургас
Вал_Стеф честито и от мен. Казват, че човек се ражда два пъти - веднъж когато изплаче за първи път и втори път, когато му дадат име. Да ти е живо и здраво името.  bouquet

Нямам нищо за показване...., занимавам се тука с един проект.....може би като е готов ще ви го покажа....., но за сега съм с празни постове  Embarassed

dilmi страхотни неща правиш..... Peace поздравления и за пен туул-а...., това е най-могъщия инструмент, поне за мен. Аз от както се научих да рисувам с него, мерак голям всичко с него да правя..... Laughing

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 01:53 от Никки

# 284
Добро утро на всички  Grinning,
dilmi страшно ми харесват и трите неща, но конете направо ме оставиха без дъх. Моля те, много те моля кажи как си ги направила. Praynig Praynig Praynig
val_stef честит празник и от мен.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт