44 теми за раздумка в Америка

• 16 902
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!  wavey

Аз отдавна не съм писала...  Joy  та минавам (пак) да се изкажа...   animal085

аз съм с Канон 28-135мм 

Нашия другия е Сони 18-200мм, но нещо не ме кефи... светлочуствителността му е по-слаба от на фиксирания - ползваме го само навън и то понякога.

МрсГ, мерси за комплимента, но тя онази снимка е 36ч след раждането. Пък и вие сте я виждали само в малък размер - убегнала ви е красивата ми пъпка с връхче, която краси дясната ми буза.  newsm56

Ми туй бебе на 5 месеца изглежда като година по-голям от Ноли  Shocked. И защо е в "седнала" количка? Това значи ли че мога да слагам Ноли вече да седи в количката?  newsm78

айде стигаааааа от мене      newsm49

# 106
  • Boston, MA
Дани го слагах на една възглавница отгоре върху завивките ни, и мен ме беше страх да не го задуша. После обаче ни стана комфортно, и си го гушках, а и той все се буташе в мен...

Дженоо, теб да не са те прихванали българските "да не се слага да сяда, ще му се натовари гръбчето"? Аз подпирах Дани на бопи-то от крехка възраст.

Гледам, и Мисис Джи, и аз днес усилено изпълняваме новогодишната си резолюция... ще ми се върне през останалите дни на седмицата.  Mr. Green

Айде да не съм съвсем безполезна, според нови изследвания, няма връзка между ваксини и аутизъм:
http://www.babycenter.com/204_mercury-in-childhood-vaccines-coul … ls-stu_5227645.bc

# 107
Ох, добре че влизам тук да разбера кой кого зарязал и кой има нова любов из американските селебрити-та. tooth

Дженче, гледам започваш пак кампанията "Да Научим и Изучим Емотикона!" book

Слагай седнал кака, слагай, нищо неема му стане на Нолчо. А за пъпките не ми говори, и аз голяма жена и аз съм станала и пак с пъпки се разхождам, и синът ми ме поглежда любвеобилно и с малко сладко пръстче ги посочва и казва "на мама пъпките" . И особено сега след една процедурка миналата седмица да видиш как хубавичко ме инфектираха и сега съм красавица първа. 4470

Последно реших да звъня и даже ако трябва да отида на място да се срещна с посланика на Руската (не)демократична федерация на республики, билетчетата ей така ще ни изгорят иначе, а и любимия, любимия... чак юни ми се очертава на мен да го видя, а на сина му кой знае кога... мамка им и визи Banghead

днес ми е трудна трудовата мотивацията и на мен и затова си лягам вече. Sleeping

# 108
Ей, не 44 ами не знам колко теми сте захванали  Laughing

Сори за Патриотс. Ама и рекламите не струваха тази година; аз от футбол не се интересувам, ама по стар обичай намерих рекламите да гледам  Mr. Green

Индиана, хубавица Ангелинка  Simple Smile И колко много коса!!! Моите и двамата бяха (и са...) плешковци; язък, никой не хвана моите къдрици.

За обективите, МрсГ, много го гледах този 85мм, ама за мен май става много дълъг с кроп фактора, а и тялото на моя апарат ще му дойде леко. Професионална работа е това, завист, завист  Flutter

Много обичам Ейми Уаинхаус (въх, как го написах!), ама напоследък само за наркотици я цитират; концерти отложи; жалко за този глас и този талант. И предишния и албум е много хубав.

# 109

Слагай седнал кака, слагай, нищо неема му стане на Нолчо. А за пъпките не ми говори, и аз голяма жена и аз съм станала и пак с пъпки се разхождам, и синът ми ме поглежда любвеобилно и с малко сладко пръстче ги посочва и казва "на мама пъпките" .

Ма чаровник бе!  Hug Много се смях! И аз имам пъпки и свеки редовно примъква по някой крем, пуска коментари, предлага ми да ги стиска...

Бистре, успех с тия ултратъпи бюрократи! Не им се давай!!!

# 110
На Зорница току-що й монтираха короната, и я цепи тиквата. Взима си детенцето и отива да обикаля детските градини. Мамка му и живот.

# 111
На Зорница току-що й монтираха короната, и я цепи тиквата. Взима си детенцето и отива да обикаля детските градини. Мамка му и живот.

Честита коронка! Да ти издържи дълго време!  Laughing

# 112
Софко, за много години, да си жива и здрава!   bouquet

Гледам, и Мисис Джи, и аз днес усилено изпълняваме новогодишната си резолюция...

Тъй, тъй.  На мен тази резолюция ми стои на поличката точно до онези другите две- за working out и being more orgаnized.  Wink Embarassed

Бистра, това е абсурд просто! Дано се оправиш някакси, това с консула е добра идея. Бори ги, не се отказвай.

И стига моля ви се сте говорили за пъпки.
  Laughing

# 113

Ми туй бебе на 5 месеца изглежда като година по-голям от Ноли  Shocked. И защо е в "седнала" количка? Това значи ли че мога да слагам Ноли вече да седи в количката?  newsm78

Полулегнало е, не е седнало. Можеш да го слагаш, естествено. Аз само така разхождам Борис, защото той иска вече да гледа.
За седнало се смята най-изправеното положение на облегалката. Затова препоръчват да е около 6 мес., когато позаякват, защото иначе трябва да го овързваш целия да не се кандилка.

От уважение към MrsG, няма да споделя с какво се събудих тази сутрин и аз. Тялото ми ме наказва за снощното ядене на шоколад  Laughing

# 114

И стига моля ви се сте говорили за пъпки.  Laughing
значи да не ви ъпдейтвам, за това колко са излезли от вчера насам? Simple Smile

Значи, руския посланик не се среща с простосмъртни български граждани, няма такива неща в неговия ден. искам само да ви цитирам част от биографията му ....Образование высшее. .... 1978 г. окончил  высшую партийную школу при ЦК КПСС. На государственной работе с 1975 г..... no comment......
изпратих му имейл, да видим ще има ли сми... Rolling Eyes поне за това ви ъпдейтвам Simple Smile

# 115

Значи, руския посланик не се среща с простосмъртни български граждани, няма такива неща в неговия ден. искам само да ви цитирам част от биографията му ....Образование высшее. .... 1978 г. окончил  высшую партийную школу при ЦК КПСС. На государственной работе с 1975 г..... no comment......
изпратих му имейл, да видим ще има ли сми... Rolling Eyes поне за това ви ъпдейтвам Simple Smile

И той мухльо на государственной работе. Дано знае кво е имейл и как се ползва.  Twisted Evil

# 116
Софко, за много години, да си жива и здрава!   bouquet

Аз, таковата, утре съм...  Embarassed, ама мерси   bowuuHug!!!

# 117

Мъжа ми каза, че руското посолство тук не желаят да се срещнат с клиентите от ранга от Майкрософт,  едно от най- ужасните посолства за работа. Егати представителите на Русия по света, за какво се мислят ooooh!
 Дано скоро ти дойде поканата, ако това ще помогне.

Има ли някой да гласува днес?

# 118
Леле момичета, да не би да гласувате днес  newsm80 много опустяла темата  Thinking.
Дано всичко е наред с Тандури не е писала тези дни  fingerscrossed
Биз , дано успееш да уредиш нещата с руската виза.
Иначе по въпроса с пъпките мога и аз да се включа с дългогодишен опит  Mr. Green.
Оказва се, че другата седмица ще ми е интервюто за виза, аз очаквах да е в началото на март, малко се притеснявам да не ми направят проблем че нямам още оценки за семестъра в книжката  Praynig Praynig. Поне да минава и да знам какво ще става, че откачам вече  Rolling Eyes.

# 119
Бистре, ама че глупост! Дано този може да ползва компютър  Confused

Джена, в Какво да очакваш първата година пише от 4 месец че можеш да подпираш детето на възглавници, за да си упражнява мускулите за сядане, а и за да зяпа света  Wink

Аз за пъпки няма да ви говоря, но ще ви се оплача от килограмите  Sad Не ме биите моля  Praynig Тъкмо си мислех, че магически съм изгубила 3 и те се появили обратно. Сега си внушавам, че съм пила много вода. Ами как ще си ходя в БГ такава като мелинка  Rolling Eyes
Ама шоколад нагъвам верно /Кейси  PeaceMr. Green

Общи условия

Активация на акаунт