44 теми за раздумка в Америка

• 16 893
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
софко, от аватара ти лигите ми потекоха  chef

Бубс, Дани бързо да се оправя. Hug Не съм спала заради играта днес, дано Патриотите победят Praynig

тандурка, какво става бе човек? Стискам палци всичко да е наред. Hug

Шоколадкина, браво на къщата и сладките деца Heart Eyes
Ако в Америка всичко е голямо, в Тексас е още повече, стигнах до това заключение пролетта когато изкарах там няколко седмици.

Пумпал, за кръглите ли възглавнички питаш? От зуу-колекцията не беше хубава, но от точките не бяха лоши.
Другите за дома възглавнички не видях, може би в друг Таргет да ги има.

МВК, не се очудвам, че са изкупили магазина.

Вижте каква статистика намерих Laughing:
Consumers spend over $50 million each year to stock up on snacks for Super Bowl weekend. On this unofficial National Day of Snacking, they'll typically eat over 8.5 million pounds of tortilla chips, 4000 tons of popcorn, and 14,500 tons of potato chips! Domino's Pizza deliveries usually double on Super Bowl Sunday.   Crazy

Ние на Супербол-а няма да ходим, но имаше разни шатри и занимавки вчера, там ходихме. $2000 за билет не давам за никой да гледам.

# 61
Tandoory, какво е станало в петък? Добре ли си?

Ще ти пиша на лични  Peace

Що става бре?... надявам се да сте добре...

# 62
Все още не я разбирам тази игра, обаче харесвам рекламите по време на Супербол  Simple Smile А и никога не отказвам групово ядене на джънкфууд.

Тандури, надявам се че си добре сега.
Хубава е Ангелина, пу, пу  Grinning

# 63
Момичета, май здраво сте се запалили по този Супербол, няма никой в темата  Laughing.
Тандури, дано не е нещо сериозно  Praynig. Ще попитам приятеля ми за такъв сайт за недвижими имоти в Тексас, сигурно знае нещо.

# 64

Изострихте ми любопитството с тази къща, та и аз търсих да я видя Simple Smile
Американците никой не може да ги бие в строенето на хубави къщи!
Шоколадкина, хубава къща! Да сте щастливи в нея! (до следващата по-голяма и по-хубава Simple Smile )

# 65
Пфу, 2 мин преди края се усетихме да отбележим  Grinning

Никой ли не гледа Супербол  Party в комбинация с кърмене е много фенско Simple Smile

# 66
Никой ли не гледа Супербол  Party в комбинация с кърмене е много фенско Simple Smile

Колко романтично изказване  Laughing
Хич не му схващам правилата на тоз спорт, ама гледаме де, няма да се излагаме.

Два бързи въпроса към отбора на знаещите  Mr. Green
Има ли вариант при преминаване от течна към суха формула от една и съща марка да има проблем?
Има ли вариант на Шутла да й растат зъби на два месеца и нещо? И като болят зъби, как реват бебетата? Чудя да не би да има колики пак. Ама пък ръцете са и все в устата, и като чу ли се чеше и лигави..

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 04:51 от Зора

# 67
1.Малка е вероятността.
2.Има вариант.
 Патриотите не ги е срам...аз нищо не отбирм,ама мъжът ми тук се тюхка Laughing

# 68
по дяволите   Sad

# 69
Тинке, ти май си прекалила с бирата.  Crazy

Тандури, какво става?? Добре ли си?

Индиана, това ти изказване за кърменето и Супербол е бисер, от кърменето ще да е.  Simple Smile

Зора, за първия въпрос- нямам идея, за втория- доста е вероятно.

...леле, чак сега загрях.  ooooh! Т.е. май аз съм попрекалила с бирата, а не Тина.  Crazy

# 70
ора, и аз не отбирам, ама мъжо обяснява правилата на малката, та слушам и аз  Laughing

# 71
...леле, чак сега загрях.  ooooh! Т.е. май аз съм попрекалила с бирата, а не Тина.  Crazy
Дем стрейт,бейбЕ!Тина пафка,но не пие  bowuu

# 72

Индиана, това ти изказване за кърменето и Супербол е бисер, от кърменето ще да е.  Simple Smile

...леле, чак сега загрях.  ooooh! Т.е. май аз съм попрекалила с бирата  Crazy

Не е от кърменето Sad попрекалих с водатаааааааа  Shocked

Родилка или не комбинацията от Брейди-чар и Харвард дегрий е неустоима  hahaha

Зора, дори не смей да намекваш, че зъбите почват на 2 мес  Shocked Как ще си довърша одисеята за раждането за толкова време  newsm78

О, и огромно благодаря на всички, които благосклонно ми начесоха майчиното чувство на изключителна гордост от собственото чаве  Hug

# 73
Зори, 1. при Иван нямаше никакво значение. Течните просто са най-скъпи. На него му давахме Енфамил, и после сменихме на Киркланд. Разлика 0. Освен в цената $$
2. И мен ме вълнува това, и Иван почна да се лигави малко и да си лапа пръстите /за мой ужас/, но не реве.. Може да е нещо моментно и да не е свързано със зъби.

Индиана, как върви кърменето?

Кой е с Харвард диплома  newsm78?

Супербол и ние не гледаме, даже и рекламите....но чипс си купих  Mr. Green Цели три пакета  Embarassed

# 74
Това с последната секунда от играта беше много маниашко  Joy
бенс...кофти че Патс загубиха и то за малко (хъг)

Зора ...за 2рото ,има вероятност и още как ,в отчетните имахме такова бебе,зъбите ги изкара бързо -бързо.
Но Елла си се лигавеше така и всичко слагаше в устата още на 3 месеца -а зъб и изкара в 7ми месец...така че това с лигавенето не е гаранция

Тандур...кофти за ЕР преживяването ,дано всичко  е наред

Общи условия

Активация на акаунт