44 теми за раздумка в Америка

• 16 899
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
и още нещо като най-сетне съм се добрала до компютър. блажка, имам едно библиотекарско въпросче към теб, ако може да ме светнеш, моля. значи преди малко се опитах да си рекуестна една книжка от библиотеката. и ме информираха, че съм 48 поред на опашката за въпросния прозорец към света, който е единствена бройка в библиотечната система на каунтито. в същото време има по 20 и кусур екземпляра от други книги, които всичките си седят и чакат някой да ги пожелае, ама няма такива желаещи. та възникна у мен чуденката кой и как определя по колко екземпляра от дадена книга да закупи библиотеката? ей така, аут ъв кюриосити, ще ми се да си разясня този аспект от организацията на просветителския източник наречен пъблик лайбръри  Thinking. благодаря предварително!
честито рожден ден и от мене на софкобофко!
миз, ами всяка система си има правилата може би. При нас правилото е на всеки седем рекуеста да се закупува ново копие, така че не се сещам да сме изпадали в такива ситуации - не че не е изключено, де. Тези 20 и кусур екземляра, за които няма желаещи, да не са бивши бестселъри? Защото с тях се случва така, с Хари Потъровците например. Библиотеката ги купува, за да угоди на данъкоплатците, после модата минава, и остават ненужно голямо количество копия. След някое и друго време част от тях отиват за рециклиране или по други предназначения.

# 136
Аз на моята кръщелница й казвах 'то' като беше бебе  Embarassed - милото то, най-хубавото ми то, дребосъчето то и тем подобни лигавщини с добро чувство.

Моята свеки е адвокат и хората й плащат да дава съвети. Нас, разбира се, ни съветва безплатно, но това е само защото сме с връзки  bowuu. Шегата настрана, но майка ми и баща ми много повече се бутат да дават акъл, та към свекитата оплаквания нямам.

# 137
Мацки, само се отбивам да кажа, че сме ОК, не съм писала от няколко дена, ама ми се струпа много работа и само влизам от време на време да ви прочета  Peace  bouquet

# 138
Tandoori  добре , че писа, защото взех доста да се притеснявам за теб.Радвам се че сте ОК.
Аз от свеки оплаквания нямам. Още откакто се е родил Плами само каза " е вече съм баба" и с много голямо удоволствие си се бабосва. това важи и за майка ми. лошото е , че нито една от двете не може да дойде тук за 1-2 години Laughing, а се ослушват за 2 внуче Crossing Arms

# 139
 doh Писах, писах и забравих...

Честит рожден ден на sofkobofko   bouquet

MVK, като гледам лентичката и ти имаш рожденик. Да ти е жив и здрав   bouquet

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 07:11 от Juturna

# 140
МВК, Честит Рожденик!  bigdance2
Много да слуша Плами, да му дойде апетита и много щастливи мигове в семейството ви!

Софко, честит рожден ден!  Tada
Обърках се дали е днес/утре, но ти желая здраве, много щастие и успехи!

# 141
Софко, Честит Рожден Ден   bouquet  Здраве и усмивки и весело празнуване!

МВК, Честит Рожденник  Hug

Свекървите- съгласна съм, че има разлика в културите. Българските свекърви като цяло си мислят, че трябва да те "научат как да живееш". Ето например с бебетата, идват и дават акъл, а ти ходи им обяснявай, че достъпа до проверена информация сега е необятен и много от съветите, с които са се сдобили от бабите си са невярни и досадни.

# 142
Благодаря на всички за съчувствието и съветите.  Laughing Ще преживеем следващия месец някак си, не ме мислете.

МВК, честит рожден ден на малчо, да ти е здрав и усмихнат.

Софко, аз разбрах, че е утре рождения ден, ама да си кажа отсега - хубав празник и позитивни емоции.

# 143
Честити РОжденни Дни на СОфко и на малкия Рожденник на МВК!!!   bouquet  bouquet  bouquet

Бенсън, Пумпал и други мами на малчугани - открих ето този бранд за дрешки - направо съм  Heart Eyes
http://www.bestdressedkids.com/scripts/ecatalogisapi.dll/Group3? … =50&searchn=0

# 144
Благодарско, за честитките, момичета!!!
Аз трудно сметнах на колко ставам...  Whistling Embarassed.

На Малкия Сладур Пухкавелко, Честит Първи Рожден Ден!!!!
Да радва мама и тати, а те да го слушат много  Laughing!

# 145

Честит първи рожден ден на Плами!
Мария,да ви е жив и здрав!

# 146
Честити РД на Софко и Плами!!!
Софко да е щастлива и да я радва момчето, Плами да радва мама и тати!

Зора, ох любима тема - свекървите, също така неизчерпаема... Не да те разочаровам, ама се приготви за много такива съвети и несъгласия, тъй че най добре е да си pick your battles или просто да пропуснеш покрай ушите много от нещата. И аз така се карах и отстоявах и накрая се отказах, като си рекох че то е от любов и ако не прекалява и като цяло слуша, какво казвам, нищо лошо няма да стане. Бенсън, и според мен националността играе голяма роля. За добро или лошо, американците са възпитавани в по-голяма независимост от семейството отколкото българите и съответно не се месят много-много. Руските свекърви са като българските  Mr. Green

# 147
Да е жив и здрав Плами!   bouquet

Ние заминаваме за Флорида утре, да видим малко слънце и малко свеки (плюс гаджето й и неговите деца, цели три). Вече не мога да трая Нова Англия - то мъгла, то дъжд, то мрак - постоянно. Поне един хубав бял сняг да падне и да седи студено и слънчево, ама не - пълна скръб.

# 148
ЧРД на Пламен и Софко!
*
хубави нещицата,Джена..но аз лично повече от 5-7 кинта за детска дреха не давам,не знам вашите деца,но моите сменят по 2 ката на ден,израстват ги доста бързо ако преди това не ги хвърля поради някаква причина (рязала дупки ния да види как става в плат,стефан омазал с маркери и пр)..та не ми е по джоба,а и за мен е принципна тематика това, намирам чудесни маркови неща с повечко мислене ,чакане и подбор на магазини...
*
четохте ли за потенцалните 3 родители за бебе? много интересно,но за мен страшно малко като си представя къде се бърка вече науката
http://www.abcnews.go.com/WN/story?id=4246047&page=1

# 149
ЧРД на Пламен и Софко!
*
хубави нещицата,Джена..но аз лично повече от 5-7 кинта за детска дреха не давам,не знам вашите деца,но моите сменят по 2 ката на ден,израстват ги доста бързо ако преди това не ги хвърля поради някаква причина (рязала дупки ния да види как става в плат,стефан омазал с маркери и пр)..та не ми е по джоба,а и за мен е принципна тематика това, намирам чудесни маркови неща с повечко мислене ,чакане и подбор на магазини...
*
четохте ли за потенцалните 3 родители за бебе? много интересно,но за мен страшно малко като си представя къде се бърка вече науката
http://www.abcnews.go.com/WN/story?id=4246047&page=1

Искам и аз анетините организационни умения. Ма равна нямаш!

Не ми е комфортно някак си това ръчкане по яйцеклетки и сперматозоиди с цел да се роди здраво дете. И на мен са ми предлагали да вземат яйцеклетки, пък да ги разглеждат, пък да ги ръчкат... Струва ми се толкова по-естествено да се осинови дете.

Общи условия

Активация на акаунт