44 теми за раздумка в Америка

• 16 882
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Hear,оня ден купих на стеф яке зимно-скиорско страхотно на олд нейви,за 3 кинта..майка ми гледа в количката и вика-ма това ще и е голямо на ния и догодина..като чу че е за стефан само поклати глава и каза че ще в чудесен първокласник в него..ма 3 кинта,как да подмина..
*
много ми е крипи на мен това с генетиката; винаги си кавам че нямам право да говоря по темата защото сме благословени с наши здрави деца и не знам какво е ако не  е така..но ме е страх накъде отиват нещата,все си мисля че има дупки, в които не бива да бъркаме чак толкоз агресивно..

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 17:58 от anette1104

# 151
Hear,оня ден купих на стеф яке зимно-скиорско страхотно на олд нейви,за 3 кинта..майка ми гледа в количката и вика-ма това ще и е голямо на ния и догодина..като чу че е за стефан само поклати глава и каза че ще в чудесен първокласник в него..ма 3 кинта,как да подмина..

Хехе, и аз така бих постъпила! Трябва да си създам навика да следя намаления и да ровя надълбоко по разпродажби и пр.

# 152
Джена, мерси за сайта, букмаркнах го. Аз съм във вечно търсене за такива за момченца, че по магазините рядко ми харесва нещо. Не знам дали съм споделяла моя любим сайт за момченца, скъпички са дрешките, но има и добри намаления понякога:
http://www.littleboychic.com/

Хиър, весело изкарване във Флорида!

и на мен ми е крипи експериментите с генетиката...
даже сега като се образовам за инвитро, не ми изглежда много нормално...

# 153
Хиър, весело изкарване при свекървата. Забавлявайте се.  Simple Smile Много ми се ходи на мен във Флорида, май ще ми се отвори парашута през лятото, че имам един проект там.  Къде във Флорида ще сте вие?

Анет, малко е страшно това, което си пуснала. Ужасно е това бъркане в природата, и става все по-крайно, та се чудя къде ще му се види края. Природата винаги наказва онези, които се мислят за по-велики от нея, дано този път ни подмине.

Бистре, мен ми е ясно, че моята свекърва няма да се промени никога. Не тая никакви надежди в тази насока, просто се опитвам да приема ситуацията. Малко ми е трудно, аз не обичам празнословия, а тя милата е като телевизор.. мели, мели.  Добре, че не ми е в къщата постоянно, с това се утешавам.

При нас днес е 60 градуса, слънчице, кеф. Ще вадя количката и изчезвам на разходка. Хубав ден на всички.

# 154
Честита годинка на Плами.
Софко, честит празник и на теб.

И Самул сменя дрехи често. След игра на площадката, понякога директно заминават в кофата  Laughing За него дори напоследък не давам повече от $2-3 за тениска. Вчера хванах клиърънс в Таргет на Ошкош и Чероки за по 98 цента, купи 10. Поне няма да ме е яд, ако днес тениската е с петна от лютеница или кал.

Хиър, айде че ще застудява малко. Тия дни са ужасни жеги - 83-84 градуса...

# 155
anette1104 ,
напълно споделям философията ти за детските дрехи и начина на пазаруване на маркови неща... е понякога, ама много рядко взимам някоя маркова дрешка за някой и без да е на сейл, ама това го правя в пристъп на умопомрачение, свързан по някакъв начин с неяденето ми на шоколад предполагам. Охх, нещо облачно е тук и не ми е празнично още...

Зора, сорри за свеки, тури си тапи на ушите и гледай да не мелиш на Благоверния в знак на протест:mrgreen:... както някой писа- "право куме в очи" е най- добрата тактика за свекърви, ама пусто възпитание...  Stop...

Ейй, ама скъсахте се да пишете, не мога да публикувам... да, Кейси, редовно ги ловя тия клиърънси и аз, и гардероба на малкия пращи от едно, дву, три доларови дрешляци, някои много прилични на вид, които мърляме без да се ядосваме  Whistling Crazy...

# 156
Тия дни са ужасни жеги - 83-84 градуса...
Е,добре беееее...тук снежна буря се здава Rolling Eyes

# 157
Като ви чета, май като проходи Ай Джей, друга тактика на пазаруване ще имам и няма да гледам дали е кют Thinking
Един тоалет е за цял ден, понякога сменям без причина, за да се износят малко дрехите.
Онзи ден установих, че ми е трудно умалелите дрешки да ги раздавам  Blush

# 158
Като ви чета, май като проходи Ай Джей, друга тактика на пазаруване ще имам и няма да гледам дали е кют Thinking
Един тоалет е за цял ден, понякога сменям без причина, за да се износят малко дрехите.
Онзи ден установих, че ми е трудно умалелите дрешки да ги раздавам  Blush

Все едно аз съм го писала  Mr. Green
Само дето Ноли много повръща и сменям по 3-4 тоалета дневно. ма ми е кеф като ги сменям  Laughing
Не ми е кеф да купувам много и евтино, обичам малко, ама от сой. Пък за какво са пералните.
Иначе Таргет и аз си ги почитам

# 159
Хиър, весело изкарване при свекървата. Забавлявайте се.  Simple Smile Много ми се ходи на мен във Флорида, май ще ми се отвори парашута през лятото, че имам един проект там.  Къде във Флорида ще сте вие?

Благодаря, момичета! Свеки сега живее в Pompano Beach, до плажа. Ама гледам облачно го дават...  Thinking Имаме билети и за Marth Graham Dance Company, абе ще си прекараме добре.

# 160
...бях свидетел как в Сф майки крещяха по децата си че си цапали дрехите, забраняваха да се играе на пясъчник и в тревата ..И в този контекст съм за чип качествени детски дрехи,ако детето е с 50 + кинта на гърба си и аз ще викам и ще кара само на сух хляб, за да няма опасност от оклепване Laughing ; ползвам много и 2ра ръка от приятели,да са живи и здрави..после предавам оцелялото по веригата..
.... аз съм така и с дрехи за нас тоже -не купувам без нужда и ако не е много намалено,отдавна знам че ан тейлър панталони каквито предимно нося за работа може да се купят и за 10ина кинта вместо за 110 с малко трикс..

# 161
отдавна знам че ан тейлър панталони каквито предимно нося за работа може да се купят и за 10ина кинта вместо за 110 с малко трикс..

Ама, по - конкретно говорете, госпожа!  Laughing

# 162
оо, и аз не харча 110$ за Ан Тейлър, а чакам сейлс, ама я думай ти сега за $10-тте долара.  Laughing

Зора, нали щеше на разходка бря  Thinking

Хиър, завистливо ми е  Crossing Arms

# 163
Бенсън, уф, този сайт ми е легнал на сърце, ама много скъпо бе значи. Тия на разпродажба пак по-биват.

Аз съм се засилила да ходя в H&M и Zara тези дни, особено в първия ми направи впечатление, че дрехите са много ефтини и европейски изглеждащи, но не си спомням качеството какво е, защото бях още бременна. При нас и Бенетон има, но в Корейския квартал, там само с мъж отивам  Naughty

Абе и 200 да са пак няма да викам по него, че се е нацапал. Аз това не го разбирам.

Джена, не завиждай  Party Ще ви водя на зелена полянка и басейн като се върна в БГ  Laughing

Гледахте ли изборите снощи?

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 19:48 от Пумпал

# 164
Аз хич не съм табелкаджийка  Laughing. Една дреха или ми е удобна и ми седи добре, или не. Оттам нататък дали е Версаче или hecho en Honduras ми е все едно. А работните ми костюми май до един са български  Thinking. Големия ми проблем е, че ужасно мразя да пазарувам дрехи. Това удоволствие ходене по магазините много го недолюбвам.

Днеска е едно такова приятно време (тип флоридски лют студ, но кат' за нас е добре  Mr. Green). Ако бях в училище, щях да съм пропуснала някой час, за да се шматкам в парка  Laughing

Още съм в шок, че Хъкаби успя да вземе 4 щата  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт