44 теми за раздумка в Америка

• 16 863
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Да мина набързо и да ви кажа,моят мъж не е оня с болтчетата.
Размера на панталните ли си казваме сега?Или направо да си пльосваме паундите Mr. Green

# 226
Или направо да си пльосваме паундите Mr. Green

Че аз вече съм ги "пльоснала"  Crazy
мотивационния фактор е далеч по-голям, когато цял форум те гледа, мдамм

Мария - много сте сладки  Heart Eyes, а как хубаво сте го нагиздили Плами...  Hug

Днес дарих към 2л замразена кърма и съм много доволна, мисля и още да дам, пък живо здраво дано имам още малко да си храня сама детето без да опирам до замразената - наближават 6м...йей

# 227
Ех, девойки,
как лошо ми повлияхте, да гледам маркови дрехи в нетя  Thinking...
Добре, че имам много какво да пльоскам и хич не ща да го показвам... Като гледам някои рокленца и направо ми се плачееее  Crazy Mr. Green...

# 228
Джена, ако кърмата е в професионален да го нарека фризер (от тези walk in) дали няма да изкара примерно повече? Знам че нямаш къде такъв, ама моята съм я дала в такъв, та тайно се надявам дали няма да изкара повече там, трябва да чета някъде инфо. Имам 12 литра ще ме е яд ако трябва да иде зян. Мисля даже дребния като стане на 5м. да я вадя и ползвам и евентуално да замръзя пак, ама някак си се чудя дали ще си струва, ако примерно ще си имам кърма в изобилие и тогава newsm78.

# 229
Джена, браво за дарението, поздравления! Жалко, че няма да можеш да си я занесеш в Америка, защото тя тогава ще ти трябва, като заработиш.
Иначе аз имах много замразена, и после я размразявах малко по малко за оризовите каши и като смесвах с други пюрета, като захранвах.

Нещо не можете да ме запалите по Аеропостал, малко тийн ми е модата там... както и АиФ

# 230
..ха,не знаех че БР аутлет били крапи; то аз "истински" нямам ,затуй и не ми е направили впечатление..
*
нямам домашни дрехи-имам за работа и други ;при децата няма такова делене,ходят си с всичко навсякъде.. от уолмарт дрехи не купувам
*
once upon a child уважавам много,особено за момчешки панталони; износваме и 2ръка от приятели,нямам скрупули хич по темата
*
за диети ще си мълчА че ще ме овикате..
*
да кажа че чета напоследък една дама която много ме кефи,ако някой се чуди какво да захване
http://www.jodipicoult.com/
*
викането по децата в бг за мен не е свързано с цените на дрехите пер се; амалгама от много фактори е,но искам да ви кажа че ния беше като бедно дете с аутлет гап дрехите си на пясъчника и количка за 10 кинта,сравнено с едни тирове за по 800$ (били с амортисьори ми каза близка с такава newsm78) и момиченца в бели дантелени рокли недопуснати до катерушките..

# 231
  • Boston, MA
Много хубаво това Плами, с очички като маслинки!

Джена, изкласихте и вие, ей. Последната фотосесия на Ноли е забележителна, също.

Сетих се за пантофи - да ви препоръчам шведските чорапи на Хана Андерсън, супер удобни (за Флорида едва ли, но за студа): http://www.hannaandersson.com/Style.asp?from=SC|13|3|8|61|6||&simg=33536_S70&mwc=S70&imgSN=1

# 232

...ния беше като бедно дете с аутлет гап дрехите си на пясъчника и количка за 10 кинта,сравнено с едни тирове за по 800$ (били с амортисьори ми каза близка с такава newsm78) и момиченца в бели дантелени рокли недопуснати до катерушките..

колко вярно... всички са с едни дрешки, бенетон кидс, ненам кво си и мен бг семейството ме овиква, че не го обличам добре....

# 233
Честит Рожден ден на Плами и Софко на патерици!!! Peace

ЧИколина, ние ползваме www.uniontelecard.com, купуваш си карта ( т.е може и само онлайн да стане процедурата, после само си записваш пин-кода) и набираш от който и да е телефон  безплатно( самото набиране до фирмата, после разговора ти се таксува на картата с пин кода), защото е с 1-800 номер.  Peace

Аз иначе бивам. Да се похваля, майка ми най-после реши да дойде! И то ей така без да я карам Simple Smile явно се стресна жената, че ще си отида млада и зелена без да ме е видяла  Laughing Както и да е, аз много се вълнувам, почти дето е вика 4 години не съм я виждала ( на живо), обаче адски се притеснявам дали ще е и дадат виза, защото тя не работи.  Rolling Eyes Много ми се иска да я пуснат.  Cry Ще идва със свекър ми есента, ако стане.

Гледам за килограми говорите, аз се чудя от къде да намеря време да сляза до мазата за да тренирам.  ooooh! Имам и аз, едни 10-тина е мъдрят отгоре на това дето нормално съм.  Confused

Дрехи не купувам скъпи. Имат по 1-2-3 неща за излизане, другото всичкото е за цапане.

Кажете как се прави ремонт с никакви пари  Laughing Ако някой знае идейни линкове и сайтове, давайте, че само седя тука и си блъскам главата как да преустроя това и онова  Laughing

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 18:26 от Tandoori

# 234
Мария, хубави снимки със сладък Плами Hug как само гледа тортата Heart Eyes

Чиколина, ето от този сайт купувам, по 1.6с на минута е . Има 1-800 за набиране от всякакви телефони става:
http://ibuyphonecard.com/productbycountryid.asp?shopperid=CD977F … ountry_city_id=67

Тандури, радвам се, че си по-добре и че ще имаш гости Hug

Пумпал, непременно трябва да се видим в Б-я Wink

Бубка, аз много ги харесвам тези чорапи.

# 235
Кажете как се прави ремонт с никакви пари  Laughing Ако някой знае идейни линкове и сайтове, давайте, че само седя тука и си блъскам главата как да преустроя това и онова  Laughing

Тандури, прави се като пестиш от цената на труда, т.е. ако си го направите сами. Другият вариант е през wholesale магазини, които продават и на дребно, складове и разпродажби. Другото, ако имате познати, които са в construction, говорете с тях - със сигурност ползват определени отстъпки от някои магазини.  При нас ремонтите са почти без пари. Отнемат много време обаче, защото мъжа ми си прави всичко сам. Ползва отстъпки на доставчици (работи в construction и познава разни фирми), които понякога достигат до 40% от това, което е официално обявено. Кажи какво точно те интересува, за да го попитам за конкретни сайтове.

За визата на майка ти не се притеснявай. Ще й дадат. В консулството в София много рязко отказват визи в последните 2-3 години, особено ако отсрещната канеща страна е безпроблемна ( легална, плащате си данъците, имате доходи, т.н.).

Чиколина, има и карти, разгледай сайта.

Тези дни чета Фицхю Додсън, много приятни книжки за това как се възпитават деца и родители.

# 236
И аз обработвам майка ми да дойде за малко. 3 г. не сме се виждали, а няма шанс да се приберем и тази година.
Тандури, ще я пуснат  Simple Smile Приятели ми споделиха, че напоследък много лесно дават туристически визи, дори и без покана за някои.

# 237
Тандури, пиши ми ако искаш на лични какво точно те интересува, ако мога да ти помогна.

Майка ти ще я пуснат. Мъжа ми беше на една среща с американския консул в БГ и той е казъл, че хората вече се връщат в БГ, не било като преди, когато който излезе не се връща. Затова и са отпуснали режима и дават визи без проблем. Успех, дано нямате никакви проблеми!

Бенсън, и ти ли се прибираш Май месец  newsm68

Бистре, голямо суетене е в БГ, не знам какво ме чака  Whistling На мен лично повече от 2 тоалета за излизане на месец ми се струват напълно излишни. Нека е бенетон, но ...абе не знам, прекалява се. Все едно има такова значение  newsm78

Джена, я сега кажи какво купи  Laughing

Забравих да кажа - Браво за доброто дело! Някое детенце ще се радва на твоето млекце б
Аз вече употребих кърмата от месец Октомври и съм захванала Ноември. Като извадя шишенце, слагам ново. Нищо не хвърлям, къткам я като хамстер и без това не е много.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 23:43 от Пумпал

# 238
И аз обработвам майка ми да дойде за малко. 3 г. не сме се виждали, а няма шанс да се приберем и тази година.
Тандури, ще я пуснат  Simple Smile Приятели ми споделиха, че напоследък много лесно дават туристически визи, дори и без покана за някои.

Кейси, нещо гледам разни нови опаковки им направиха на млеката и производството им вместо в Германия (Аптамил) и Холандия (Фризо, Нутриция) го изнесоха в Турция, Словакия и т.н. и не съм убедена, че качеството е същото. Пък и малкия въобще не иска от Аптамил-а (който е най-скъп, 30 лв), а си мисля, че кърмата която изсуква вечер не е много, едва ли има 200 гр, колкото е добре да приема. Та затова реших да пробвам с някое американско мляко след кърменето  newsm78 . Страх ме е да не остава гладен, че не е от най-дебелите  Simple Smile

# 239
Тандури, пиши ми ако искаш на лични какво точно те интересува, ако мога да ти помогна. Майка ти ще я пуснат. Мъжа ми беше на една среща с американския консул в БГ и той е казъл, че хората вече се връщат в БГ, не било като преди, когато който излезе не се връща. Затова и са отпуснали режима и дават визи без проблем. Успех, дано нямате никакви проблеми!
и с мен моля, аз нали съм от безвизово-тревожещите се... а и съм очеваден емигрант, ако решат да се заядат

днес говорих с някоя си важна дама(бг) работеща в american citizen services в Ам. консулство, ей, ама ОТВРАТИТЕЛНО се държа с мен, просто гадно, със супер важен тон, обвини ме, че не съм спазвала закона  Shocked и ми каза, че не можело само облагите да сме ползвали от бг гражданството на Мартин, имало и задължения и че нашето пътуване не било emergency и трябвало да го отложим след като нямал бг паспорт. и ме прекъсва, прекъсва по средата на изречението (забелязали ли сте че е типична бг черта в общуването).... и като я попитах коя е и каква и е длъжността, каза че имена не давали  Rolling Eyes
никаква промяна хора, никаква в тази държава.... честно, тези дето искат да се прибират, това без заяждане, не мога да ги разбера.... Confused
и най-накрая прочетох в един стар пост на някой си, че в София издават бг паспорт без присъствието или декларация от втори родител, когато има един паспорт от друга държава детето вече....... но на нас не би, естествено.....

Общи условия

Активация на акаунт