Аз тук,защото съм от Варна,а срещата е в София.

Да си ти честити новите цици, със здраве да си ги носиш!
.
Здравейте мами и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА bla-bla - много здраве и щастие

Операцията ми беше към 12 и нещо,а в четири часа вече бях станала и хапвах сандвич на стола
Абе от всичко съм много доволна
Цената е 3200 евро,като нищо не съм носила в болницата-дадоха ми еднократни чехли,пижама,постоянно ми носеха мин.вода и сокчета,сандвичи,кафета,абе европейска работа
elielibg той мъжа ми не е фен на големи цици и постоянно ми повтаряше да си сложа много малки -200сс
Даже и сега като ме видя,че вчера си дойде от чужбина и ми викаше че ми били малко големи
Аз си сложих 330 сс,ултра висок профил и стоят много младежки
Леле,спирам да пиша,че обърнахме темата ни на форум за пластични операции
Искам само да ви кажа още че с тая Пълна промяна така се зарибих,че няма до къде
Първо се започна с това че си сложих порцеланови фасети на зъбите,сега циците,сега се чудя дали да не ми боцнат някакъв филър,не че имам кой знае какви бръчки,ама първо трябва да проуча как стои с тях въпроса.Край спирам
че както съм на такава вълна вече съм много навътре в материала с тия интервенции

Честит рожден ден Bla Bla. Не пропускам и адашката, честит нов балкон
Като сме се започнали с тази промяна на Даниела, кажете ми как да си оправя леко увисналата пупа, т.е. кожа. Мъжът ми все разправя да не се притеснявам, нали е станало от раждането, но все по рядко спи при мен
Не знам дали това е причината, но и аз нямам самочувствие. Относно темата: при нас е чудо. И двамата са прохождащи и мрънкащи - зъби. Искат внимание, но всеки поотделно, ако взема единият другият се виси за крачола ми
Все си мисля, че е поредният рекламен трик на хранителната индустрия. Все пак адаптетата са на доста по-солена цена и трябва да измислят нещо стряскащо за да те накарат да си бръкнеш в джоба.
Станахме на година и 2 месеца и доживях да го видя
Е, вярно че не се усети милото защото искаше да се хване за крачола ми, но аз се дръпнах и тя от зор да не падне проходи
обаче са си самостоятелни крачки. Да видим обаче дали в следващите дни ще я излъжа пак да ги повтори, че цяла вечер е киселица и ми виси на крачола като пиявица (а това е крайно нехарактерно за нея).

Отдавна не съм се вясвала и пропуснах доста темички, ама поне тази изчетох. Мойта Буболеца от Нова година насам е постоянно с хрема
едни реки шуртят, после малко затишие и пак се почва. Започна и да накашля, водя я все да я слуша педито, че ме е страх да не слезе нещо надолу и за сега да чукам на дърво е само хрема, ама нещо много зациклихме и се притеснявам. Мйка ми постоянно ми вдига нервите, че трябвало антибиотик да пие детето
И баткото ни почна да кашля и в понеделник вече съм записала час при една известна във Варна доктор-хомеопат, дано се оправят дечицата ми
Верно, че на Бояна й избиват зъби, ама може ли токова продължително време да е с хрема от зъбите
И сигурно се сещате, че от доста време не спя вечер - то няма вариант Буба да спи с биберон в устата, като не може да диша през носа. Реве нощем, разнасяме се из стаята, слагам я до мен на леглото
просто е кошмарно.