ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 199
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Мерси,ЛИЛЕТКА,не го знаех.
Аз тук,защото съм от Варна,а срещата е в София.

# 166
  • Варна
Зори ами айде запиши се и във варненската темичка че да идваш на наще срещички  Hug

# 167
Честит Рожден Ден, bla_bla!!! С най-добри пожелания!    

Вчера биха на Вики ваксината, за щастие не разбра какво става, не изплака, не изписка, нищо. Сега се моля да няма странични реакции, според докторката нямало по принцип, аз пък друго съм чела. Дано да няма!  Praynig
За срещата - бяхме възпрепятствани - ходихме да записваме Вики в една ясла, там пък важат старите молби от памти века.  ooooh!
Даниелче, много си мила!  Hug Да си ти честити новите цици, със здраве да си ги носиш!  Laughing Дай повече инфо за цената, а скоро и снимки Wink.
Целувки на всички сладки дечица!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 16:45 от tini-mini

# 168
  bouquetЗдравейте мами и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА bla-bla - много здраве и щастие newsm51 newsm51
Честит нов бюст на дани - и да удържи на силните ръце на мъжа й, който предполагам най-много се кефи от новата придобивка Laughing
Шрю - къде се уцели - та и шевове имаш........дано занапред няма подобни инциденти
Относно срещите - аз съм фен за новото клубче до ская - пиша с един пръст, така че сори - ама нема главни букви - но някъде към 12-12,30 ч. - че в 14 - 15 вече спим - а ние спим само един път на ден - та зависи от вас - но много ми се ще да го видя
относно кърменето - ние сигурно ще сме от последните отбили се - засега е мисия невъзможна - караме си денонощно и това е
ето снимките, които разбрах, че не сте могли да видите - те са от рождения ден на Калина - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198322&photo=74,
а ето и  едно клипче - то е отпреди 3 седмици - още тогава щях да ви се хваля мойта мома какво научи , но чак сега сколасвам - http://www.vbox7.com/play:5c02047f

# 169
  • София
Zori.13 операцията ми е продължила към час и нещо,упойката беше много хубава защото после нямах никакви странични ефекти PeaceОперацията ми беше към 12 и нещо,а в четири часа вече бях станала и хапвах сандвич на стола CrazyАбе от всичко съм много доволна SunglassesЦената е 3200 евро,като нищо не съм носила в болницата-дадоха ми еднократни чехли,пижама,постоянно ми носеха мин.вода и сокчета,сандвичи,кафета,абе европейска работа Crazyelielibg той мъжа ми не е фен на големи цици и постоянно ми повтаряше да си сложа много малки -200сс JoyДаже и сега като ме видя,че вчера си дойде от чужбина и ми викаше че ми били малко големи #CrazyАз си сложих 330 сс,ултра висок профил и стоят много младежки PartyЛеле,спирам да пиша,че обърнахме темата ни на форум за пластични операции CrazyИскам само да ви кажа още че с тая Пълна промяна така се зарибих,че няма до къде ooooh!Първо се започна с това че си сложих порцеланови фасети на зъбите,сега циците,сега се чудя дали да не ми боцнат някакъв филър,не че имам кой знае какви бръчки,ама първо трябва да проуча как стои с тях въпроса.Край спирам smile3505че както съм на такава вълна вече съм много навътре в материала с тия интервенции newsm03

# 170
Искам да ви питам какво означава като се появят тъмни кръгове под очичките на детето. Не след падане.

# 171
  • Варна
и аз искам ама ме е шубе,само като гледам операциите и ми настръхва козинката  #Crazy

# 172
даниелче честитит  bombs
бла бла да си жива, здрава и много щастлива   bouquet
Момичета да ви питам АМ до кога се дава, че вече се чудя дали даавам на Габи тя всяка вечер пие по 210грама. А най-лошото е, че се буди и сутрин между 5-7 и тогава пие по 60 и после заспива, а вече и по трудно се унася, мисля чай да и давам сутрин.

# 173
Момичета да ви питам АМ до кога се дава, че вече се чудя дали даавам на Габи тя всяка вечер пие по 210грама. А най-лошото е, че се буди и сутрин между 5-7 и тогава пие по 60 и после заспива, а вече и по трудно се унася, мисля чай да и давам сутрин.

Lii4e, препоръчват го до 3 г ..... вече всяка майка си преценява индивидуално  Peace
210 мл е идеално за заспиване .
Аз и сутрин давам горе-долу толкова.

# 174
Извинявам се, но кога ще е срещата, естествено ако не е минала Embarassed  nbirthday Честит рожден ден Bla Bla. Не пропускам и адашката, честит нов балкон Party Като сме се започнали с тази промяна на Даниела, кажете ми как да си оправя леко увисналата пупа, т.е. кожа. Мъжът ми все разправя да не се притеснявам, нали е станало от раждането, но все по рядко спи при мен Sad Не знам дали това е причината, но и аз нямам самочувствие. Относно темата: при нас е чудо. И двамата са прохождащи и мрънкащи - зъби. Искат внимание, но всеки поотделно, ако взема единият другият се виси за крачола ми Shocked Но иначе е весело. И аз мисля да ги водя на очен, защото много глупости ми говорят и ме вкарват в мисли.    

# 175
Честит рожден ден bla-bla! Дано само хубави неща да спохождат теб и семейството ти!

lia25 до колкото знам се препоръчва млякото да е адаптирано да 3 годинки. Според някакви си изследвания при част от децата прясното краве мляко водело до увреждане на мозъка, но понеже не знаели при кои точно и защо го препоръчват за всички. Аз обаче не съм много сигурна в достоверността на подобни твърдения  newsm78 Все си мисля, че е поредният рекламен трик на хранителната индустрия. Все пак адаптетата са на доста по-солена цена и трябва да измислят нещо стряскащо за да те накарат да си бръкнеш в джоба.

И най-сетне да се похвалим и от нашия лагер - днес Зори направи първите си самостоятелни 3-4 крачки.  newsm44Станахме на година и 2 месеца и доживях да го видя  Party Е, вярно че не се усети милото защото искаше да се хване за крачола ми, но аз се дръпнах и тя от зор да не падне проходи  Joy обаче са си самостоятелни крачки. Да видим обаче дали в следващите дни ще я излъжа пак да ги повтори, че цяла вечер е киселица и ми виси на крачола като пиявица (а това е крайно нехарактерно за нея).  Thinking

# 176
Бла-бла, Честит празник!  bouquet
Пижулинке, нещо знаех, но ще те излъжа ConfusedЩе се разровя и ако намеря инфо ще пиша Peace
Лиа, нека си пие детенцето млекце сутрин и вечер, те са си още бебета и имат нужда да си цокат нещо за приспивани и събуждане Simple Smile
Даниелка, честито" КОКИ", така Инес нарича циците Laughing А от вчера вече знае и къде са нейните ooooh!
Ели, да цункаш малката ездачка Калина от нас Heart Eyes
Момичета, среща имаше ли?А снимки?

# 177
  • Vaudreuil Canada
Честит рожден ден bla-bla! Пожелавам ти щастие, любов и късмет!
Шрю какви сте ги сътворили - ти пусна бомбата и се спаси.....
Даниелче честита придобивка.

# 178
Лия,аз давам вече от няколко месеца вечер преди сън 250мл кисело мляко Бор Чвор 3,6%.А сутрин Алекс направо си закусва към 8.30ч попара или нещо друго.

# 179
Привет мами  Hug Отдавна не съм се вясвала и пропуснах доста темички, ама поне тази изчетох. Мойта Буболеца от Нова година насам е постоянно с хрема  Sad едни реки шуртят, после малко затишие и пак се почва. Започна и да накашля, водя я все да я слуша педито, че ме е страх да не слезе нещо надолу и за сега да чукам на дърво е само хрема, ама нещо много зациклихме и се притеснявам. Мйка ми постоянно ми вдига нервите, че трябвало антибиотик да пие детето  Close И баткото ни почна да кашля и в понеделник вече съм записала час при една известна във Варна доктор-хомеопат, дано се оправят дечицата ми  Praynig Верно, че на Бояна й избиват зъби, ама може ли токова продължително време да е с хрема от зъбите  Thinking И сигурно се сещате, че от доста време не спя вечер - то няма вариант Буба да спи с биберон в устата, като не може да диша през носа. Реве нощем, разнасяме се из стаята, слагам я до мен на леглото  ooooh! просто е кошмарно.
Абе оплаках ви се и ми поолекна.
Честито на Даниела за новата придобивка - много ме блазни мисълта да се пооправя и аз, ама май повече ме е страх от операцията  Confused
Честито и на проходилата Вики  Heart Eyes
Айде, до скоро надявам се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт