ДЕКЕМВРИйската беля кани мама на игра

• 16 148
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от нас, искам да се оплача от почивката ни. Всъщност беше замислена много добре и в началото беше прекрасна, но на втория ден големият ми син си счупи крака. Да не ви обяснявам през какъв ужас минахме в спешното никой не ти обръща внимание, не му дават обезболяващо, мъжът ми ходи да ги търси никой не идва Twisted EvilАз о т друга страна съм в хотела с Братанчо, а той е на тридесет минути от Габрово, звъня през петнадесет минути по телефона, и продължават да не им обръщат внимание. Побеснях грабнах Братанчо и с една такси в болницата. Направо ми идеше да избия персонала, горкото ми дете стои там от три часа и му дали само едно аналгинче.На всичкото отгоре докторката настоява да го оставим през нощта там, за да го наблюдавали. Питам я " Какво ще му наблюдавате?" "Ами ще му отпускаме бинта ако го почувства стегнат" Питам я дали това мога и аз да го правя, можело, но тя искала да остане детето. Накрая се подписах и го взехме. Оказа се че всичко било заради далаверата, да им се плати от Здравната каса процедури, които уж щели да му се правят, а ние ги спираме. От там нататък три дни всяка сутрин го водим, да му проверят крака, че ако спадне отока да го гипсират, но не би. Последният ден ни казаха" Абе вие защо не си отидете във Варна и там да да го гипсират" Бях изумена, аз ако знаех, че няма да го гипсират още на същия ден щях да си доведе детето тук и да видим какво да го правим. Казвам ви бясна съм от абсолютната им наглост и безхаберие, не им пука че е дете, че го боли въобще Close Съжалявам, че стана много дълго, но исках да излея цялата горчилка, която трупам вече няколко дни Cry

# 46
  • София
bela  ooooh! ooooh! ooooh! Божеее, съчувствам ти, миличка! Как ще я караме с тея лекари в тая държава не знам, то не може да разчиташ детето никога нищо да не му се случи...при всички има инциденти...ужас Confused

А за сайта за детските градини - не се учудвам, вчера имаше анкета дали ще се бъгне днес и 88 % мами бяха отговорили "да"...явно са познали ooooh!

# 47
  • София
боже, бела, много неприятно ooooh! не пожелавам на никого да си има работа с нашите доктори. ужас.
за градините - стоя и гледам сеир. то нали запсиването е за другата учебна година, от септември. а аз нямам намерение засега да тръгвам да работя Whistling та да видим как ще работи системата. а пък ми се струва, че пак ще си е по старите тертипи - плащаш - вземат ти детето. ако не плащаш - чакаш Tired

# 48
Магеста http://kg.sofia.bg/?page=register
Не се получи днешния опит да бъдем модерни и може и да се анулират записванията.
Пробвай и ти, има хора от щатите, които са успели да се рагистрират.
Но моето мнение, че след така стеклия се фалстарт на днешната регистрация, трябва да се анулира всичко и да се измисли нещо друго. Истерията е огромна и не би било честно, ако се признае този смешен опит.

Последна редакция: пн, 04 фев 2008, 12:08 от poli.jekova

# 49
Иначе, ние бяхме в Сопот. Супер много се изкефих, понеже Дани беше и двата дни по цял ден навън, спа в колата в столчето си, което не беше проблем, тъй като той се измаряше като за световно- слънце, въздух и свобода.
През цялото време бяхме с много хора, което също ни е в полза след ежедневната компания само на мама.
Къпахме се в минерална баня, посварихме ме му топчиците, но не го държахме много вътре, че не се знае колко е полезно или вредно.

Бела, адски съжалявам за преживяването. Имам подобно, когато бях бременна ме ожили пчела и аз се подух леко, което беше индикация, че съм алергична, без да знам преди това. Та отвисях си и аз в "Бърза" помощ в Карлово доста време докато решат какво и как могат да ми помогнат. Добре, че бях наистина малко алергична, а не фатално.
Кажи как е сега баткото ?

# 50
  • София
Само да споделя, че аз бях от малкото с късмет, защото в 9.39 се регистрирах за едната градина, а в 9.43 за другата, но просто непрекъснато пробвах  Wink
И въпреки, че успях , мисля че трябва да има друга дата, защото това записване не трябва да е игра на нерви, а всеки да може да влезе и да регистрира детенцето си без проблем Peace
Бела нямам думи за отношението на което сте били свидетели, дано баткото да е по-добре вече Wink

# 51
Привет!
Магеста, и аз леко ти завидях за отбиването Rolling EyesАко знаете при нас какво е ужас ooooh!Денонощно се вика "на", което означава дай "коки" демек сещате се...Вече не се издържа, въпреки, че съм решила по-дълго да я кърм, заради алергията.
 И Като се будеше както казваш вечер с какво го приспиваш пак?Ние вода и сокове през деня не искаме та през ноща..... Thinking
За детските градини голяма подигравка отново #2gunfireАз също няма да тръгвам скоро на работа и не ме касае сега, но се опитах да запиша детенцето на сестра ми и познайте от 9ч. -12,30ч. успях само да регистрирам детенцето в сайта и толкова нататък нищо, но то друго не се и очакваше де ShockedТо тук какво е направено за улеснение та и това...
Аааа, исках и да питам дали знаете случайно дали може да се отложи за известно време ваксината и с колко? newsm78
Още не съм питала педи, но мисля да не я правя сега, че трябва да пием противоалергични, а хич не ми се ще сега и с тези хапове да я тъпча Rolling Eyes
Хайде хубав ден от нас!  bouquet

# 52
  • Варна
оф най-после сколасах да кача снимките в сайта ooooh!
ето ви :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=215338&photo=13
има снимки на прословутата ми баба Sunglasses и на кучето Mr. Green

# 53
Бела, да стреляш не, ами незнам какво! Как не ги е срам - такова безхаберие! Как е детенцето?
Вержи, много сте хубави и Лорката и добитъка (каква порода е тази сладурка) и бабата... Очето изглежда добре - така ли е? Свърши ли вече теглото?
Детските градини може би другата година ще ги борим - пожелавам успех на всички кандидатствали! Както се казва - хубава работа, ама българска!

# 54
  • Vaudreuil Canada
esy ваксината можеш принципно да отлагаш доста - въпроса е че докато не сте ваксинирани нямате имунитет.
Magesta погледни и тук какво пише за отбиването - може нещо да ти е от полза ако не си го прочела вече де.
От при нас регистрациите за детските градини вървят, ако някой е на зор мога да опитам да го регистрирам от тук /стига малкия да не опищи света/.

# 55
  • София
Ей Вержи Кори-то е мн сладко паленце, а на Лорка къдриците думи нямам Heart Eyes

# 56
Хейй, хей!Ето ни и нас Laughing
Изнервени и отвратени от "Системата", която беше уж за добро.....Успяхме да се запишем на мноооого след обявените свободни места, но надеждата ми е в заявлението, което търчахме да подадем на място в детската.Иначе, ако не се класираме,  ума не ми го побира как ще се справим. Tired

# 57
  • София
Лелее, голяма простотия голямо нещо с това записване, добре че не участвам Shocked! Какво направихте, момичета, дайте новини от фронта днеска ooooh!??

Вержи, страшни снимки - Лорка е голяма сладурана, а прабаба Пенка е един път бабе Peace

# 58
  • Варна
кучето е бъдещо Дого Аржентино Mr. Green
окото засега изглежда добре,чакам да й мине синьото та да видим крайния резултат. на 13ти сме на контролен да видим дофторката кво ше каже Thinking

# 59
Здравейте, откога не съм писала...
Бела егати изродите
Момичета кога ще се видим, дайте да оргранизираме нещо
Аз започвам работа на половин ден от началото на март и ми е много странно, направо незнам дали ще се справя. Поне офиса ми е близко.
Габи нещо започна много рано да ми се буди, направо незнам какво става и как спи, само се мята на горе-надолу.

Общи условия

Активация на акаунт